سلام به همه دوستان گل
از رنگ بنفشم خوشم اومد اول که پست دادم متوجه نشدم بعد که دقت کردم دیدم ا این منم که یا همون کیفیت .خوشرنگه دوسش دارم خوب میخوام منم ازین بعد مدام هی اینجا سربزنم و ببینم چه خبر میباشد |
سلام به همه دوستان:53: |
آقا حسین یه چیزی بپرسم؟؟؟؟؟
این آواتارت کجاس؟ من دوس دارم برم! آنا مه سینوزیت دارم و کافی یه باد بخوره تو صورتم، ولی از وقتی یادمه باران که می آمد می رفتم می نشستم بیرون تو حیاط می پریدم می رقصیدم و می خوندم اما یه بار هم بخاطر اینکارم سرما نخوردم باران هم منو دوس داره چی فکر کردین؟پس چی؟ آنا مه باران مخام!:20::20::20::20::20::20::20: آنا بنفش شدین خیلی باحال شدین! اسم های خانوم ها خوشگل تر شده اسم های آقایون با ابهت تر! زودتر این کارو می کردین!{داش مشتی} |
صبا این عکسه توی موبایلم بود خودم هم نمیدونم دقیقا کجاست ، با نظرت موافقم.
برای تغیرر رنگ هم از آدمین خوش سلیقه پیسی سیتی متشکریم . |
|
بَــــــــــــــــــــــه! سلام!
چطوری آقا ممد؟ خدا رو شکر تا اینجا نتیجه زحمتتاتو گرفتی! ایشالا ارشدم فیتیله پیچ می کنی میره پی کارش!:cool:{داش مشتی} نقل قول:
اصلا نگران نشی ها فقط می خوام احوال عروس داییمو از خودش بپرسم!;) راستی گفتی چندتا همدست داشتی؟ مشخصات؟ همین جوری می گم ها فقط از سر کنجکاوی! اصلا هم ربطی به نامه ام نداره!:d (فقط 40%؟{داش مشتی}) دیگه کامل مطمئن شدم آدم بدیم! شوخی کردم ها! معلومه که! باشه پسردایی کار می کنم! بهشون می فهمونم دوسشون دارم بازم قول قول من آدم خوبی نیستم اما مرد و مردونه قولم یادم می مونه!(الآن دستمو کنار سرم تصور کن : بله قربان! ->صدای پوتینم که میاد؟): قابل توجه آقایونی که از سربازی می ترسن!:d نقل قول:
ولی خدایی قشنگه! من بارون می اد یک آدم ... آدم ... نمی دونم چی می شم اما از خودم خوشم میاد! (اصلا نشانی از توهم سرخود بودن تو جمله ام نبودها!:d) آها فهمیدم دیوونه میشم!اینجوری->{شیت شدن} |
سلام آقا مهدی ، رسیدن بخیر:53:
دلمون برات تنگ شده بود کاکو ، برای پستای طولانی هم همینطور چه خبرا ؟ |
خوش به حالتون که رنگ هاتون عوض شده.خیلی قشنگن. راستی پس من چیییییییییییییییییی؟منم میخوام...
|
|
از تمامی دوستانی که با نوشته ها و تماس هاشون همدلی داشتن ممنونم... |
رنگ جدید کاربران پیشنهاد خود بچه ها بود و شروعش از شکوفه خانم بود.
اگه خوشتون اومده خوشحالم . . |
سلامی دوباره دیشب رفتیم با خانواده بیرون بابام بهم گفت امشب هر غلطی میخوای بکن من هم گرفتم آهنگ مدرن تاکینگ گذاشتم حالا نه انکه زیاد خوشم بیاد میخواستم اینا رو امتحان کنم 5 دقیقه نتونست تحمل کنه " این چرت و پرت ها چیه گوش میدی تو آخه ! !!" سیدی رو گرفت در آورد !:d شیرینی خامه ای خریدن همشون رژیم گرفتن حالا من باید خودم تنهایی بخورم ! چه بد شد واقعاً :d بابام میگه کبدش چرب شده باید دیگه مراقب خورد و خوراکش باشه من که اصلاً نمیدونم چرب شدن کبد یعنی چی !! ------------------------------------------------------------------------------------------- بـــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــه صبا خانوم ! چرا اولش فیتیله پیچ میکنه منو ارشد ولی من با اعتقادی راسخ بعد از شکست مثل جومونگ میرم تا پدر گوگولیو رو در بیارم اصلاً هر وقت نا امیدی میاد سراغم یاد جومونگ میفتم انگیزه میگیرم :d کی از سربازی میترسه !{قاط} هر کی میترسه باید خجالت بکشه ....................:d آخه زوره دیگه بعد 4 سال درس خوندن باید پس گردنی بخوری بری دستشویی بشوری پوتین فرماندتو واکس بزنی ! ------------------------------------------------------------------------------------------- ادمین رنگ بنفش زیباشت تصمیم خوبی بود خیلی هم میخواهمت حتی اگر نخواهی من رو .:cool: کوروششش جووووووون :53: ---------------------------------------------------------------------------------------- |
بیشترین کاربران آنلاین در انجمنها 1,094 نفر در تاریخ 11-16-2011 و در ساعت 01:51 PM بوده است
hossein_1971, فرگل, bigbang, آناهیتا الهه آبها, MAHDI بقیه بنفشابی ها کجا هستند .؟ هر کسی نیست غیبتش رد میشه ها . اونوقت یه لایه از رنگش برداشته میشه :d |
نقل قول:
روح اون مرحوم الآن رو ویبره اس با این نظری که تو درباره گوگوریو دادی! من و اون بنده خدا محو شدیم تا گوگوریو تأسیس شد! پسردایی کجایی ببینی چطورن دارن زحمات جومونگمو مهندسی معکوس می کنن!:24::24::24::24: آقا حسین شما که اسم جومونگورو خودت گذاشتی بیا کمک! میدونم باهام قهری اما این فرق می کنه! (نه خدایی DRAMA به این میگن! کیف کردی ممد جون!اینم هیجان به مناسبت برگشتت!{داش مشتی}:cool:) ممد جون یه مرد دو تا نقش مهم داره: نون بیار خونه باشه و مرد خانومش! برا اولیش باید درس بخونین برا دومیش باید برین سربازی!:21:{داش مشتی} نقل قول:
|
سلام بروبچ حالتون که خوبه ایشاالله
اونایی هم که رنگشون عوض شده مبارکشون باشه ارادت دارم خدمت همگی کاربران گل پی سی سیتی |
سلام سهراب. من خوبم شما خوب هستین؟
جاتون خالی شکر خدا بارندگی از صبح تا حالا بوده. راستی امروز با این معلم خارجه ام دعوام شد.الانم بد جور حالم خرابه.این بی شرف چند نمره ام رو کم کرد.تازه این اولین جلسه ای بود که بعد از امتحانا اومده بود کلاس! |
سلام بچه ها خوبین
ای بابا اقا جاویدان شما که همش در حال گرد وخاک کردنی من غلط املایی نداشتم :65:اشتباه تایپی بوده{قاط} اقا کوروش به قول بچه ها امضات قیامته |
:):):):):)
;););););) :cool::53::53::53::53::53: |
سلام به همه دوستان گل گلم
یه سلامی به دوستانی که رنگشون عوض شده انشاالله که حال همگی خوب باشه:p جای همه دوستان خالی اینجا عجب بارونی می زنه //////////// |
|
هازی برو حالشو ببر سیدو جواب داد
انداختیش تو رودخانه خشک حالا پر شد |
آنا کجایین؟
الووووووووووو؟ {قیژه} |
چیه چرا هوار میکشی مردم امتحان دارن
دارن کنار سیستم هاشون درس میخونن ممل جان اشتباه میکنی دیروز یه حاجی کار درست با ماشین 405 از تو رودخونه خشک رد شد دیشب بارون اومد مهدی رنگین کمان ممنون از راهنماییت |
امتحان چی دیگه هاژی وسط بهمنه!
اِ هرچی هیچی نمی گم هی هیچکی انگار نه انگار! بابا مگه ما امتحان نداشتیم من هر روز اینجا بودم! (چیه هاژی فکر کردی فقط خودت پست با جذبه می دی داد می زنی!:21:) نمی یاین آقا نمی یاین! اون از اون حسین آقا که حداکثر یک بار در طول 48 ساعت اینجاس اون از پسرداییم که مسافرت بود بیشتر می اومد! مهرگانو که اصلا نگو میاد می خونه ولی پست نمی زنه! نذارین اینجا یخ کنه بابا نامردیه اِ! ادمین باید به مناسبت تولد کارگر سایت از همه اونایی که غایبن کسر حقوق کنه به بقیه که حاضرند اضافه کنه! {قاط}{قاط}{قاط} داره بارون میاد!{پپوله}{پپوله}{پپوله}{پپوله}{پ پوله}{پپوله}{پپوله}{پپوله}{پپوله}{پ پوله}{پپوله}{پپوله} |
نقل قول:
|
|
پس از باران
سلام به دوستاااااااااااان :53:
بالاخره اینجا هم بارون میاد ._چپله.. صبح که پسرم رو بردم برسونم مدرسه . از آخرهای آزاد راه نرسیده به پل وحید . دقیقا کنار زاینده رود. یه ولوو ( اگه درست گفته باشم ) افتاده بود پایین _:2: گروه امداد داشت . می کشیدش بالا ..چنان ترافیکی بود که نگو .:65:. پیش خودم فکر کردم شاید دلیل بارون این بوده یا بارون دلیل این تصادف بوده ... ولی دعام این بود که خدا کنه سرنشینش سالم باشه ..:17: |
آقا حسین فکر کنم تا نسیم نباشه اینجا نیاد!
افسانه جون خوبه شما هستی! آنا داره بارون میاد اینقدر رفتم به قول بعضیا پست پنجره سینوزیتم عود کرد! اما مهم اینه که بارون بیادمنم توش نفس بکشم هرچند دلم میخاد برم بیرون بدوم و مطمئن باشم به دیوونه خونه تحویلم نمی دن! ولی خب خدایی دیوونگی قشنگی زندگیه! کاش می شد پا بذاری رو قطره ها از رو این بپری رو اون یکی و بعد خودت پرواز کنی تا هرجه می خوای بری! دانشگاه یه خیابونی داره از کوه به پائینه. یه سرازیری از یه دانشکده به دانشکده ما. خیلی هم قشنگه. من همش دوس دارم یه بار تو بارون اون خیابونو کامل بدوم پائین! منتها همین که میگمش مردم میخندن چه برسه به اینکه انجامش بدم! نقل قول:
آنا پست شما رو خوندم نوشته بودی دختر عمه توذهنم بود! (یه چیزی میگم به خودت نگی ها! من همیشه این اشتباهو می کنم اما اصولا قبل از اینکه پست ثبت بشه متوجه میشم ایندفعه از دستم دررفت!:d) نقل قول:
اگه بدونی با چه استدلالی به این نتیجه رسیدم که شما شیرازین! باورم نمیشه من اونطوری فکریدم و بعد به اون نتیجه هم رسیدم! یا خدا! هی نگم چی بوده خیلی بهتره!:o:eek::eek::eek::eek: مهم اینه که آدرستونو دارم دیگه!:d{داش مشتی} نقل قول:
سربازی و درس و اینا همه آماده باشه!{داش مشتی} نقل قول:
نقل قول:
دیدی ممد آقا میگم سربازی آماده باشه؟;) تقریبا؟:65: |
نقل قول:
|
نقل قول:
یا تو قطره ها جا میشی! |
قهوه خونه دیدیم ولی ابگوشت تو پوست هندوانه ندیدیم!!!
با ماشینی شدن پر شتاب دیگه قول وقرار معنی خودش رو از دست داده است. |
معما
نقل قول:
منتظر جوابم ها..:65: |
کی از سوسک میترسه؟ مگه سوسک ترس هم داره؟ راستی چرا دخترا از سوسک میترسن؟ کلی میگم ها شاید این صبا نترسه ودخترهای کرماشان هم نترسن.دلیلش رو بگین
|
افسانه جون تو فکرشم
چشم به ذهنم رسید حتما! آقا نجات متأسفانه ترس از سوسک جزء لاینفک سلیقه خانوم هاست! چندشه!چندشه!چندشه!چندشه!چندشه!چن شه!چندشه!چندشه!چندشه!چندشه!چندشه !چندشه!چندشه!چندشه! و بالاخره چندشه! |
سلام به همه:53: |
سلام به همه
رزی جون عمل چی داشتی؟؟؟؟؟ |
سلام بر مادر جان شکوه
اصل حالت چطوره خوبی ایشالا:d بروبچ امتحاناتتون که به سلامتی تموم شده دیگه چه بهونه ای برای نیومدن دارید{قاط} بابا حوصلمون سر رفت{قیژه} |
سلام بر سهراب |
نه اینکه چند روز نبودید ول شدید |
منم با سهراب موافقم! فقط سهراب با یه شرط باهات موافقم که از اون ستاره ها به منم برسه! رنگم هم عوض شه! و...!
هی میاین و نگاهی میکنین و هیچی نمینویسین ناظرین! شوخی کردم ها عصبانی نشین! |
اکنون ساعت 07:38 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |