![]() |
خواهش میکنم عسل بانو گیان :)
|
سلام دوستان
ئه ستیره گیان دست گلت درد نکنه ایشالله جبران کنیم دانه منم عکساته دیدم ولی خودت از زمین تا آسمان با عکست فرق داری البته تا اونجایی که ما میشناسیمت عکست خیلی ساکت نشان میده گفتی که کردارت تو اتوبوس درامد مگه چقدر تو اتوبوس بودی چهارده پانزده ساعت بیشتر بوده جای مه بودی چه می کردی؟ |
نقل قول:
اونی که میگه کردارش تو اتوبوسم درآمده خو بری ای چیزا نیس:eek:. چه قدر شما ساده این. موخاد بگه همیشه با هواپیما میره سفر جان خودش.:21::d:d |
نقل قول:
یونس درست میگه بد عادت شده از بس با پرواز سفر کرده ;) |
نقل قول:
راستی یه دارم رزیتا جون شما دید و بازدیداتان تمام شده یعنی وقت آزاد داری؟ |
خدا ررررووو از دستان کره ..
بابا مگه یونس ننوشت من 2 مترم روی هواست و توی عکس صفحه قبل دیدین و 6 مترم زیر زمینه ؟ خو بابا سایزم گنده س ! توی اتوبوس جام نمیشه مصب آدم در میاد پول طیاره و هواپیما هم نداریم که با هواپیما سفر بریم راستش جان اضافی هم نداریم ! بنا بر این دیگه سفر مفر تعطیل !!!! جان خودتان هم کم شایعه پراکنی بکنین در مورد من بیچاره وی ! کرماشان کمی هوا سرد شده نه ؟ بچه ها دارم نجم الدین غلامی گوش میدم چه صدای مخملی و ارام و خنک و دوست داشتنی ای داره ... البته سالهاست که دارم گوش میدم اما جز معدود خاننده هاییه که همیشه میبینم کارای جدیدشم باز قشنگه و روبه جلو داره میره و مثل خیلی از غول های موسیقی که بعد از انقلاب رفتند از ایران دچار افت و رکود و ضعف نشده اند ... واقعا کارهاش هنوز تازه و قویه به نظر من ... |
نقل قول:
از شوخی گذشته درگیر دید و بازدید نیستم فقط فردا ظهر تقریبا یه 20 نفری مهمان دارم تا الانم داشتم سالاد درست میکردم (ساعت 2 نیمه شب_:2:) غذا هم تقریبا حاضره فردا اول صبح میزارم جا بیفته (مگه پویان ماشااله میزاره خیلی به خودم وابسته است هر جا میرم دنبالمه:) ولی مهم تر از همه درگیر عروسی خواهرمم (جشن عقد تبدیل شد به عروسی:)) اما اینا دلیل نمیشه که در خدمت شما نباشم هر امری باشه من در خدمتم |
رزیتا جان شده تا کرمانشاه میام کمکتااااا !!ما در خدمتیم خاصه گیان :)
|
آناهیتا گیان روله خوبیییییی ؟ مه نمیدانم چرا هی دلتنگت میشم
رزیتا جان هر کمکی خواستی ما جماعت بیکار در خدمتیم ئه ستیره جان یه ارادت خاصی نسبت بهت دارم عزیزم قلب مهربانی داری رووووووووووله مشی کورش کره ما جوانان مملکت دلخوشی نداریم که شما نبودی داشتیم بری خودمان یه کم خوش میگذراندیم ها ........ مخواستیم بریم لباس بری عروسیت بدوزیم هی هی{قاط} |
نقل قول:
کسکم تو خودت مهربونی همرم مهربان می بینی :) دوست دارم ببینمت:*** همه مهربانیت حتی همین کروشه رئیس :d:d:d |
اکنون ساعت 11:27 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |