نقل قول:
سلام بر تمامی دوستان :53: صبا خانم کجایی ؟؟؟؟؟؟ وقتت تموم شده ها ؟؟؟؟؟{قاط} منتظرم :) |
امشب پاتوق جشن داریم |
ما هم مراسم عزا داریم.
واقعا زور داره که 4 تا بازیکن اصلی رو نداشته باشی و 2 هیچ هم تا دقیقه 80 جلو باشی و 3 به 2 ببازی.حالا خوبه بعد از دو سال بردین!ما که بردن پیروزی برامون عادت شده بود. |
رزیتا جون خدا بد نده!
عمل چرا؟! اجازه افسانه جون؟ به ذهنم نرسید!_:2: آفرین شکوفه جون که زود خبر بردمون رو اعلام کردی!:cool: جاویدان جان خانوم ها معمولا طرفدار فوتبال نیستن پس اگه تیمی باشه که باعث تحسین خانوم هاهم بشه حتما کارش ارزش داره!{داش مشتی} من از دنیای فوتبال 4 چیزو دوس دارم و برام مهمه فقط : پرسپولیس، خوزه مورینیو، بارسلونا و لیگ انگلیس!:cool: آنا ایهاالغایبون! خیلی....بوووووووووووووووووووق!;):d |
کلا" صبا جون باهات اساسی موافقم ;)
صبا برو http://p30city.net/showthread.php?t=12255&page=19 اینجاعکس پارسا رو با لباس بارسلونا ببین خوشم میاد با سلیقه ای :):) |
نقل قول:
شیره پرسپولیس نقل قول:
دمت گرم آی لاو خوزه مورینیو + مسی ;) |
سلام
رزیتا خانوم خدا بد نده چه شده ایول ای پیروزی اخرش پیروز شد |
نقل قول:
آنا شماها اگه ترم آخرتون بود از رشته تون اصلا خوشتون نمی اومد زبانتون (از خودم تعریف کنم->)خیلی خوب بود و خیلی هم دوس داشتین، نمایشنامه نویسی انگلیسی رویاتون بود، بعد ازتون می خواستن یه شغل درست درمون پیدا کنین و برا خودتون کسی بشین، بعد از یکجا بودن و تعهد به یه شغل هم خوشتون نمی اومد برای خودتون DRAMA QUEENبودین چیکار می کردین؟_:2: |
از صبای عزیزم به خاطر متن زیبا و جمله بندی عالیش تشکر میکنم
:) صبا ولی مه سعی میکردم خودمه وفق بدم منم وقتی ترم آخر بشم به سلامتی، drama queen میشم! بری خودت نمایشنامه بنویس! اصلا میدانی چیزه، بنویس بیار بری شرکت مهرگان، خودم و خودت روش کار مکنیم میشه تئاتر! |
نقل قول:
به افتخار پرسپولیس وهرچی پرسپولیسیه هورااااا با اجازه آدمین خوش باشین که جشنه {جشن پتو}{شیت شدن}:53:{پپوله}{جشن پتو}:53::cool:{جشن پتو}{جشن پتو}{شیت شدن}{پپوله}:cool::21::24: :d{شیت شدن}{داش مشتی}{پپوله}:d:cool:{داش مشتی}{جشن پتو}{قاط} {جشن پتو}{پپوله}:21::cool::53:{شیت شدن}{داش مشتی} نقل قول:
تازه اسمتون هم اول کلوپ شش تایی ها ثبته:p نقل قول:
صبا جون پرسپولیس بارسا ولیگ جزیره رو موافقم ولی آقای خاص رو قبول ندارم ولی بازم دمت گرم پرسپولیسی _چپله_چپله_چپله_چپله_چپله_چپله_چپ ه_چپله نقل قول:
نتیجه نیست مهم فوتبال پاکه تو فوتبال ایران نتیجه رو داور تعیین میکنه نه تیم |
|
کلی نقل قول نمودیم، پرید:d |
نقل قول:
صبا جان فکر نمی کردم جوابش رو نگی . حالا که این جوریه من هم تنبیهت می کنم و جوابش رو بهت نمی گم . {شیت شدن} |
افسانه جون من گناه دارم!
الآن که فکرشو می کنم تناقضی بینشون نیست! می تونم برم سر کار و برای خودم هم هرچی می خوام بنویسم! بیخیال حل شد! اصلا چرا برام سوال شده بود! اون DRAMA QUEEN رو چون به نظرم اخلاق جالبیه گفتم! وگرنه ما :cool: مهرگان خانوم! |
|
سلام بر آقا مهدی باز آمدی بین من و لنگمو تفرقه بیفکنی؟ خودم بهش گفتم بره ی کتره دیگه :d تیممان برد این پیروزی بر ما مبارک باشد اونم خیلی {داش مشتی} جاویدان مهدی راست میگه بازی برد و باخت داره برادر :65: امان از دست تو که هیچ چیز از چشمان تیز بین شما دور نمیماند تاریخ عکس و کجا دیدی ؟؟؟؟؟؟؟:eek: هی روزگار در آخر عیب نداره پست شما طولانی بشه ی پی و سی و ی پاتوق و ی پست طولانی مهدی :p وای خدا چقدر تحویل گرفتم و اما در آخر جا داره ی بار دیگه این برد پرسپولیس رو تبریک بگم:) |
شکوفه جون زنده باشه کوچولوتون که از الآن با سلیقه اس!{شیت شدن}
نقل قول:
این خیابون که میگم تو دانشگاهه! آنا بیاین دیگه هیچکی نگه بعضیا! نصفشون به من میگن بخاطر قیامت خودمم به پسرداییم میگم!:d نقل قول:
نقل قول:
|
سلام |
سلام بر همگی
مهبا اومد میدونم خیلی دلتون براش تنگ شده بود خیلی زیاد مینا جان عزیزم ایشالا همیشه شادیت رو ببینم و دیگه غم نبینی خاله رزیتا همیشه سلامت باشی |
درود بر دوستان خوبم:53:
امیدوارم همه خوب و خوش و سلامت باشین نقل قول:
نقل قول:
متاسفانه لایه ای به رنگ شما اضافه نمیشه . ممکنه قرمز بشین نقل قول:
ما در خدمتتیم:cool: نقل قول:
نقل قول:
قرمزته ..... بارسلونا رو عشقه ..... نقل قول:
نقل قول:
مبارک باشه داداش :53:. حالا دیگه نمیتونیم بهت بگیم مهدی نارنجی باید بگیم مهدی صورتی نقل قول:
ایشاله همیشه خوشحال ببینیمت آبجی |
این عکس ساندویچ واقعا اشتها اوره گرسنم شد فعلا شام .
|
|
سلام دوستان ، صبحتون بخیر:53:
تقدیم به هواداران استقلال و پرسپولیس http://www.up.vatandownload.com/imag...hjqm075d1a.jpg |
نقل قول:
نقل قول:
|
سلام،امیدوارم همگی خوب باشید
ما اومدیم کسی نبود رفتیم:cool: |
نقل قول:
آواتور نارنجی - رنگ نارنجی- نوشته نارنجی -امضاء هم نارنجی :d سِت کردیها آقا این دو نفر از مشاعره گر های فوق حرفه ایی هستند نقل قول:
نقل قول:
نگاه کن ما با اینکه کسی نیست هستیم :d حساسیت پیدا کردم به پست طولانی :d ************** راستی نهضت داره به فراموشی سپرده میشه ها :d کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (1 عضو و 0 مهمان) مهدی |
مهدیخوش آمدی |
پسردایی می دونم اون کلمه دشمن دیالوگ فیکسه و ربطی به موقعیت نداره
فقط خواستم بترسونمت!:d |
|
آقا مهدی رنگ عوض کردی؟
ندیدماااااا تبریککککککککککک ایشاله قرمز بشی ;) |
|
سلام بر مهدی عزیز دیگه آقا ناظر شدیها میگم این بچه ها رو دعوا کن باندشون کن برن تو شک برگردن این جا دو کلمه با هم معاشرت کنیم چقدر بیحالن بروبچز فروم یکی نیست آتیش روشن کنه ؟ من خودم باید دست به کار بشم مثل این که اینطوری نمیشه ! اگه قرار به گیر دادن باشه الان خیلی ها هستن که میان و یه سری میزنن و میرن مثل همین جناب آقای آریانا ! آریانا کجایی تو بابا بیا با هم 3 ، 4 نفر سر کار بزاریم بخندیم !:d --------------------------------------------------------------------------------- مینا خانوم با نام مستعار گلبرگ میبینم که رفتین ارشد و تو دسته مرفهان بیدرد نیم نگاهی هم به ما لیسانسیها نمیندازید مینا خانوم سابق کجا و مینا خانوم حاضر کجا ! من احساس میکنم کلاس میزارید نمیاید مثل بعضی ها ! ---------------------------------------------------------------------------------------- و اینکه خیلی اعصابم خورده همه فقط میان اینجا بیخیال میشن و میرن 4 تا جمله ای ، حرفی چه معنی داره فروم اینقدر بی سر صدا من نمیفهمم دارم قاطی میکنما ! چرا هیچکی نمیاد اگه مال یه روز 2 روز باشه غصه اش خوردنی هست نه دیگه تا یه هفته همش فروم خلوت باشه حوصله ندارید ؟ ما هم حوصله ندایم ولی میاییم اینجا یه دوری میزنیم یه چیزی مینویسیم فروم اینقدر بی روح من نمیفهم !:mad:{قاط} اعصابم خورد میشه یه کاری دست خود م میدما پاشید بیاید تو ببینم تا قاطی نکردم همش عشق و عاشقی شعر و احساس یکی ندونه فکر میکنه ما هممون پیریم چقدر بیحالید شماها انگیزتون کجاست ، شور و حرارتون کجاست ناسلامتی اینجا فروم هست حتماً کوروش باید بیاد گرد و خاک کنه تا همه بیان |
|
آخ آخ یادم رفت راست میگی چقدر این روزها بد که ما موتور های فروممون رو نداریم مینا خانوم ماشاءالله خودش یه پا یخ شکن هست ! آریانا که جدیداً حوصله نداره ! حسینم که من نمیدونم هر وقت من میام این نیست هر وقت من میرم این میاد !:d بقیه هم که شعر میخونن نمیدونم آی دنیا ازت متنفرم ........... دیگه دوستم نداری ........... و از این جور شعرها بابا ول کنید این عشق و عاشقی رو دیگه بابا ما که رفتیم شعر بخونیم نصفش همش می و ساقی و مشک و عنبر و ...... بود حالا ما میگیم خودش نوشته می ، میگه نه این نمیدونم می معرفته ! ولش کنید بابا بیاید اینجا یه گپی بزنیم حوصله مون سر رفته بابا ------------------------------------------------------------------------------------ راستی مهدی جون من الان میخوام برا خودم یه لپ تاپ بخرم به نظرت الان صبر کنم لپ تاپ ارزونتر میشه یا اینکه نه همین الان پاشم برم برا خودم لپ تاپ بخرم ؟ ------------------------------------------------------------------------------------------- |
سلام بر همه دوستان گل :cool:
اقا مهدی تبریک از این که ناظر شدین :41: |
سلام بر شما آقا محمد هم اسم خودمون |
|
محمد آقا که ما رو تحویل نگرفت شاید هم ندید !
------------------------------------------------------------------------------------------- مهدی من هنوز ذغالش هم باد نزدم داغ چیه هنوز داخ هم نشده ! قاطی کنم یه چیزهایی از دهنم میاد بیرون فقط خود کوروش باید بیاد جمعش کنه :d بخوام شر درست کنم به راحتی انجام میدم منتها چه کنیم که این ادمینو میخوایم × سید هم که هست دیگه فبهالمراد (عربی رو داشتی:d) اگه قیمت ارز نیومد پایین لپ تاپ گرون شد نصف پولشو از شما میگیرم مهدی جون :d چون از قدیم گفتن حساب ، حساب ، کاکا ، بازیکن تیم ملی برزیله ! و اینکه جووی استیک این موبایل n73 بوقی عزیزم یه مقداری گیج میزنه میتونم تعویضش کنم ؟> |
:53::53:سلام بروبچ
حال همتون که خوبه :53::53: محمد (بیگی)جون توکه همش اعتراض داری که اینجا خلوته کجایی پس نیومده رفتی یه چیزی هم طلبکاری{قاط} مملی خودمون تو چطوری شیرنی ما فراموش نشه خودم گیر بودم نتونستم بیام حقم که محفوظه شیرینی منو میدی یا... بگم..؟بگم..؟بگم..؟;) .مهدی رنگین کمون داش تو کجایی ناظر شدی تحویل نمیر گیری ها ولی مابازم دوست داریم انشاالله بالاترین رنگ نسیبت بشه :41::41: |
درود بر دوستان خوبم:53:
کوچیک همه ی دوستان هستیم :cool: |
اکنون ساعت 07:29 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |