پیچ جاده، آخر راه نیست |
میهمانی بهار نزدیک است
و من در تدارک دوختن لباسی فاخـــر ... برای سکوتی که دیگر حالا برای خودش خانمی شده |
|
همسایه ام از گرسنگی مرد |
می خواهم برگردم به روزهای کودکی ...
آن زمان ها که : پدر تنها قهرمان بود ... عشــق ، تنـــها در آغوش مادر خلاصه میشد ... بالاترین نــقطه ی زمین ، شــانه های پـدر بــود ... بدتـرین دشمنانم ، خواهر و برادر خودم بودند ... تنــها دردم ، زانو های زخمـی ام بودند ... تنـها چیزی که میشکست ، اسباب بـازی هایم بـود ... |
زندگی زیباست، زشتیهای آن تقصیر ماست |
همه هستی من آیه تاریکی است که تو
را در خود تکرارکنان آه می کشد فروغ فرخزاد |
عشق مثل پرواز است ...!
بالا رفتنش جسارت می خواهد...، بالا ماندنش لیاقت !!!! |
جاودان باد سایه دوستانی که شادی را علتند نه شریک |
تو سکوت می کنی! فریاد زمانم را نمی شنوی
یک روز ! من سکوت خواهم کرد و تو آن روز برای اولین بار مفهوم "دیر شدن " را خواهی فهمید .... *حسین پناهی |
:53:كسي به جز خودم مسئول سقوطم نيست؛ بزرگترين دشمني كه باعث به وجود آمدن سرنوشتي غم انگيز و اندوهبار برايم شده تنها خودم هستم. :53:تعهد، خصلتي شخصي است كه به ما امكان مي دهد به هدفهاي خود دست پيدا كنيم. احساسات انسان پيوسته در نوسان است، اما تعهد بايد موضوعي ثابت و پابرجا باشد. :53:تعهد اغلب در دل مشكلات كشف مي شود. :53:دست و پنجه نرم كردن با مشكلات بر عزم راسخ اشخاص مي افزايد. :53:هر چه بيشتر تلاش كنيد، تسليم شدن و دست كشيدن دشوارتر مي شود. :53:ما مخلوق استدلال و دليل و برهان نيستيم، بلكه مخلوق احساسات هستيم. عقل و منطق ما همچون قايقي كوچك در درياي عميق و متلاطم احساسات به اين طرف و آن طرف مي رود. :53:خستگي، خود عامل توليد كننده نگراني است و يا دست كم فرد را براي نگران شدن آماده مي كند. :53:آنجا كه استراحت كامل حكمراني مي كند ديگر جايي براي نفوذ نيروهاي مهاجم و كنشهاي عصبي وجود ندارد. :53:قسمت اعظم خستگي هاي ما ناشي از افكار ما است و هرگز خستگي كه صرفاً به جسم مربوط مي شود وجود ندارد و بسيار نادر است. در حقيقت، خستگي از نحوه فكر و احساسات ما شروع مي شود و به سرعت تكثير مي يابد. |
دلیلِ نیامدنت
از این دو حالت خارج نیست یا نمیخواهیام یا ... یا ابوالفضل! یعنی نمیخواهیام؟! |
دنیا همیشه دنبال بازی دادن ما آدمهاست |
به هرکس نیکی کنی او را ساخته ای! |
خدایا!کودکان گل فروشت را می بینی؟ مردان خانه به دوش، ،زبانهای عشق فروش، ،انسانهای ادم فروش،همه را میبینی؟ میخواهم یک تکیه آسمان کلنگی بخرم...!! |
ای مــتــرســـک
آنقدر دستهایت را باز نــکـن کسی تو را در آغوش نمیگیرد ، ایــســتــادگــی هــمــیــشــه تــنــهــایــی مــیــاورد... |
کوچکتر که بودیم ایمانمان بزرگتر بود .....
بادبادک می ساختیم ....... نمی ترسیدیم باد نباشد! |
باد با چراغ خاموش کاری ندارد |
آن قدر برای تو رفته ام
که پایم در هیچ لنگه کفشی جا نمیشود ولی باید از من آن قدر می رفت تا در تو جا شوم! |
صبح روشن از شب تاریک سر می زند..! |
گاهـــــی آدم دلـــــش میخواهد کفش هایش را در بیاورد، یواشکــــی نوک پا نوک پا از خودش دور شـــــــــود، بعد بزند به چاک فرار کند از خودش .. |
|
پـــدَرم تنها مَـــردیـستـــ
کــه بـاعـثـــ مـی شَــــوَد بـفـهـمَـمـ ؛ بــدون شَـکـــــ فـــرشـتــه هـــا هَـــم مـــی تـــوانَـنـــد مَـــرد بــاشَـنـــد . . ./ ✿ツ http://static.cloob.com//public/user...1b482f40ae-300 |
گاهي....
گاهي گمان نمي كني ولي مي شود گاهي نمي شود كه نمي شود گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است گاهي نگفته قرعه به نام تو مي شود گاهي گداي گداي گدايي و بخت نيست گاهي تمام شهر گداي تو مي شود دكتر علي شريعتي |
باران...
باران بهانه ای بود که زیر چتر من تا انتهای کوچه بیایی کاش نه کوچه انتهایی داشت و نه باران بند می آمد... http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:A...3FG_cKBvrQsr53 |
خدایا تقدیردوستانم را زیبا بنویس تا من جزلبخند از آنها چیز دیگری نبینم...
|
از تو كه حرف میزنم،چنان نوبرانه میشوم كه بهار هم دهانش آب می افتد..
|
|
در سکوت دادگاه سرنوشت عشق بر ما حکم سنگینی نوشت... گفته شد دل داده ها از هم جدا وای بر این حکم و این قانون زشت... |
وقتی....
وَقتی دُختَر بـاشی وَ تنها، وَقتی روزِ تَعطیل بـاشد و وَسَطِـ بَعد اَز ظُهر وَقتی بِدانی دورِه و زَمانِه بَد شُدِه اَستـ تَنهایی قَدَم زَدَنـ دَر یِک کوچِه 100-150 مِتریِ باریکـ وَ خَلوَتـ، دَر یِک غُروبِـ دِلگیر دیگَر آنقَدر ها هم شاعِرانِه نیستـ دائِم خُدا خُدا میکُنی کوچِه کوتاه تَر شَوَد، چِشمَتـ دائِم بِ اِنتِهایِ کوچِه اَستـ هَمانـ جا کِ دُختَری با دوچَرخِه اَشـ دَر حالِـ بازی اَستـ اُمیدوار می شَوی دَر کِنارَشـ خانِه اَستـ وَ خانواده ای وَ حَتماً بِ آنجا کِ بِرِسی دِلَتـ قُرصـ می شَوَد بَرایِ اِدامِه راه چرا اینطور شُدِه!؟ چرا نِمی شَوَد اَز خَلوَتـ وَ تَنهایی لِذَت بُرد... مِثلِ سابِق. http://www.8pic.ir/images/p53hje3n18a9rfojbkx7.jpg |
قــــرار بـــود اگــــر بری بمیـــــرم امـــا . . . |
بعضی وقت ها سکــــــوت میکنی چون آنقدررنجیده ای که نمی خواهی حرفی بزنی.
بعضی وقت ها سکــــــوت میکنی چون واقعاحرفی واسه گفتن نداری گاه سکــــــوت یه اعتراضه گاهی هم به انتظار اما بیشتر سکــــــوت واسه اینه که هیچ کلمه ای نمی تونه غمی رو که تو در وجودت داری توصیف کنه.. |
-قدر زمان حال را بدانید که گذشته هرگز برنمی گردد و آینده شاید نیاید.(گالیله)
-دانشگاه تمام استعدادهای افراد از جمله بی استعدادی آن ها را آشکار می کند.(آنتوان چخوف) اگر صخره در مسیر رود نبود ،رود هیچ آوازی از خود سر نمی داد. افراد شجاع فرصت می آفرینند .ترسوها و ضعفا منتظر فرصت می نشینند.(گوته) هیچ می دانی فرصتی که از آن بهره نمی گیری ،آرزوی دیگران است.(جک لندن) -آیا می پنداری که جسم کوچکی هستی ؟ولی درون تو جهان بزرگی نهفته است.(امام علی علیه السلام) آنچنان کار کن که گویی تا ابد زندگی خواهی کرد و آنچنان زندگی کن که گویی همین فردا خواهی مرد.(حدیث شریف) |
نبار باران زمین جای قشنگی نیست
من از اهل زمینم.خوب میدانم که گل در عقد زنبور است ولی از یک طرف پروانه را هم دوست دارد |
گاهی سکوت.. |
دلــــــــــم نه عشق آتشین میخواهد
نه دروغ های قشنگ نه سکوت تلخ شاعرانه ... نه ادعاهای بزرگ دلم یه فنجون چای داغ میخواد و یه دوست که بشه باهاش حرف زد |
چـــــــــادر و شـــــال و حجــــــاب ؛
همه بهــــــانه استـــــ .... تو برهــــنه باش اما .... خودتـــ را پاکــــ نگـــه دار ... !!! |
خیلی سخته ندونی وقتی داری با خدا درددل میکنی داره به حرفات گوش میده یا......
پرده ی نگاهت اون قدر ضخیم شده که صدات به خدا نمیرسه:53: |
به یاد آرزوهایم که میمیرند
سکوتی میکنم بالاتر از فریاد............ |
بعضــــــی ها گـــریه نمی کنند ! اما از چشـــــم هایشان معلوم است که اشکــــی به بزرگی یک سکــــوت گــــوشه ی چشمشان به کمیــــــن نشسته .
http://up98.org/upload/server1/02/i/...q3scx5opfk.jpg |
اکنون ساعت 04:19 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |