![]() |
نقل قول:
رزیتا جان به صفحات اول همین تایپیک برگشتم پست هایی که زده بودی رو دوباره خواندم تازه فهمیدم که چرا گفتی دید وبازدیدامان شروع نشده بود گفته بودی که نه خودت و نه همسرت کرمانشاهی نیستید حتما اینجا فامیل ندارین ولی ما به برکت وجود همین عیده که بعضی از اقوامو سال به سال می بینیم که البته متاسفانه این آیین باستانی هم کم کم داره فراموش میشه از طرف ما بچه های کرمانشاه هم به خواهر گلت تبریک بگو ان شالله خوشبخت بشه عسل بانو گیان منم هی دلم برات تنگ میشه میگم نکنه ما با هم خواهریم دست روزگار ما رو از هم جدا کرده یه چیز دیگه میگم ئه ستیره چه قشنگ کرمانشاهی یاد گرفته آفرین ئه ستیره گیان شما یه ریشت کرد نیست؟ |
سلام بچه ها من تازه برگشتم بعد از یه چند وقتی غیبت خدمت همگی عرض ادب
دلتون ایشالا تو سال جدید شاد باشه و غم تو زندگیتون نباشه هیچ وقتم پکر نباشین من احساس غریبی میکنم لطفاً یه کم منو تحویل بگیرین !! |
نقل قول:
نقل قول:
|
نقل قول:
کجا بودی ای همه وقت ؟؟ دلمان برات تنگ شده بود ها خوش امدی |
نقل قول:
اما هنوز خیلی کار دارمااااا باید با کمک شما ها یاد بگیرم بیشترd: نه هیچ ریشه کرد ندارم!! :( فقط مامانم میگه که مادر مادربزدگم برای لک بوده همین! نقل قول:
سلام روناک گیان!!!خوبی خوشی سلامتی!!بیا اینم یه بوس برا خودت :*** |
چراااااااااااااااااااا هیچکی اینجا هیچ پستی نزده؟پس کجایین؟
رزیتا،دانه،ئه ستیره،آقا مهدی،عسل،روناک،آقا افشین ،آقا فردین ،آقا یونس ،باران خانم،فرانک خانم سربه هوا بازم بگم پس کجایین؟ میبینین چنی هوا سرد شده حسابی از خجالت مهمانای نوروزی درآمدیم |
سلام وتبریک سال نو به همه دوستان.....
|
خو بچه ها نیستن !!!
من که هی میام اینجا سر مزنم اونا انگار نه انگار :( همشان بی بخارن اصلا!!! کره آناهیتا جان دیر به دیر میای!! چطوری باوانم!خوبی؟! چه خبر؟ |
سلام ئه ستیره گیان بابا چه قشنگ کردی یاد گرفتی فره خاصه
بی بخارن نیستن اصلا کرد و بی بخار؟ حتما نمی رسن بیان ما هم که باید صبوری کنیم |
قربونت آناهیتا جان:)
بله صبوری....:( |
اکنون ساعت 11:30 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |