اقا مهدی چه طوری تاجت نیوفته:cool:
|
|
سلام |
ما گرد و خاک کردیم دودش رفت تو چشم خودمون ! :d نه بابا شکوفه خانم ما خاک زیرپای خودمونم هستم :d این چه حرفیه ! منباب المذاح گفتم اصلاً عرب شدم رفت ! من حیث المجموع حضور در فروم خوب هست کی اعتراض داره من گفتم تا شما نیومدید یه رزمایش اینجا برگزار کنیم ببنیم چندچندیم :d خلاصه خوب امتحان همه تموم شده دیگه از اونی که امتحان داره توقعی نیست بیاد فروم ولی اینا همه امتحاناشون تموم شده هی میرن بیرون خوش میگذرونن چه معنی داره آخه ! شکوفه خانم خوشم اومد اون رگ شمالیت بالا زدها خلاصه با عضر مرضعرت از همه بروبچز بابا بیاید دیگه زیر زبونی میخواید فروم سوت و کور شد --------------------------------------------------------------------------------------- سهراب جون من هستم عزیزم بیا خودم و خودت میترکونیم فروم رو در یک عملیات انتحاری میزنیم تو پر هر چی پست برای خودمون گروه عیاران تشکیل میدیم میریم تو فروم ادبیات شعر های وزین ایرج میرزا رو ایجاد میکنیم یه تحولات عظیمی صورت میدیم |
نقل قول:
بزن بریم کجا باید بریم وسیله ایاب ذهاب مهیاست اگه نیست با ماشین خودم بریم:cool: اینم تقدیم به اونایی که به خنده حساسیت دارن :21: :d:24::21::d:24::21::d:24::21::d:24::21::d:24: :21::d:24::21::d:24::21::d:24::21::d:24::21::d:24: :21::d:24::21::d:24::21::d:24::21::d:24::21::d:24: بیگی جون با من کار داشتی پیام خصوصی بده چون من دیگه جام تو پاتوق نیست الآن با تفنگ منو میکشن :p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p :21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21: :21::21: :d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d خدا منو رحمت کنه دوستان شب جمعه منو فراموش نکنید |
نه بابا سهراب جون هفت تیر کش اصلی امیر هست اون بیاد مثل گندم درومون میکنه تخصصش اعدام هست بهش امیر ایکس خطر میگن
نگی به کسی ها ! شکوفه خانم و بقیه ناظر ها خیلی مهربونن ولی امیر عباس پوست میکنه رحم نمیکنه ! در مورد مقصد هنوز نقشه ای نکشیدم ولی یک مکان خاصی رو در نظر گرفتم که اگه بشه بریم اونجا رو انتحاری بهم بریزیم ! هنوز نقشه اش کامل نشده میگن کاربرا مدیر میشن با کلاس میشن اما ما کلاس ملاس حالیمون نیست داداش این فروم به کاربراش نیاز داره همونطور که کاربراش بهش نیاز دارن بچه ها منتظریم بچه ها منتظریم بچه ها منتظریم بچه ها منتظریم بچه ها منتظریم بچه ها منتظریم بچه ها منتظریم بچه ها منتظریم بچه ها منتظریم بچه ها منتظریم بچه ها منتظریم بیاید فروم - |
محمد جون برعکس این شکوفه خانم به همه چیز من گیر میده
من جرات نمیکنم کلامی حرف بزنم که سریع پیداش میشه الان هم یه گوشه کنار وایساده داره برای من نقشه میکشه |
به زنبوره میگن میتونی توی ده دقیقه 3 تا گل بخوری ؟
. . . . میگه نه مگه من استقلالم ؟ ! . تقدیم به پرسپولیسیهای سایت . |
نقل قول:
ایول! خیلی جالب بود! :cool: |
نقل قول:
دمت گرم هیشکی نمیتونه مث زائد تو 10دقیقه 3تا گل بزنه(هت تریک کنه) هیشکی نمیتونه مث استقلال تو 10دقیقه 3تا گل بخوره |
نقل قول:
(این پاچه خواری نبید ها واقعیته ) |
محمد جون دیدی گفتم همین گوشه کنارا قایم شده
هیشکی نمیتونه مث مادر جان شکوه حواسش همه جا باشه |
ادمین ایول
خیلی باحال بود! گفتم چرا این ادمین رنگ خودشم قرمزه!:d میگم میشه به مناسبت این برد رنگ چند نفر دیگه هم قرمز بشن! با طرفدارای پرسپولیس شروع کنین! آنا من میام اما پست ها همش یه خط یه خطه! پست فقط پست های پسرداییم!:cool: این آقا ممد هم هنوز داره برنامه می ریزه برای گردوخاک کردن و آتیش سوزوندن ولی کاری نمیکنه! من که میگم ممد آقا من آتیشه رو می سوزونم شما هم لطف کن یهو یه عالمه گردوخاک بریز تو فروم بقیه خودبه خود مجبور می شن بیان درستش کنن!:d{داش مشتی} الآن همه هستن تو سایت کاربران در حال دیدن موضوع: 5 نفر (4 عضو و 1 مهمان) Saba_Baran90, SOHRAB_HAZHII, مهدی, دانه کولانه اگه اینجا رو داغ نکنن من آتیش درست میکنم ها! {داش مشتی} |
سلام به پرسپولیسی های سایت
حالا بعد از سوبله چوبله می خواستن پوبله نشین و از بی حالی دربیاین قهرمانی لیگ و حذفی عشقه :p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p |
|
قرمزته
نقل قول:
اینجور بردن رو عشقه;) |
سلام
mahdi شیرازی رو عشق است {داش مشتی} |
|
نقل قول:
بحث ورزش فقط در تاپیک ورزش ;) |
سلام
اقا مهدی نارنجی نه صورتی کاشکی پرسپولیس زودتر میبرد تا پرسپولیسی ها ی سایت از بی حالی در می امدند تا بیان داخل سایت و پست ی بذارن.... ssssssssssssssssssته |
قرمزته
نقل قول:
اینجا حالش بیشتره حالا که دستور رسیده باشه میریم همون جا;) نقل قول:
نقل قول:
|
|
نقل قول:
ــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــــــــ ـــــــ معلم : الفبای فارسی رو بگو ببینم. شاگرد : الف- ب-پ-ت-ث-چهار - پنج-شش-هفت معلم : الفبای انگلیسی رو بگو. شاگرد : ای - بی - سی - چهل - پنجاه - شصت - هفتاد ... معلم : الفبای یونانی رو بگو ببینم. شاگرد : آلفا - بتا - ستا - چهارتا - پنج تا ... معلم : نخواستم بابا یه شعر بگو . شاگرد : نابرده رنج گنج - پنج - شش - هفت ... یارو میره سینما لامپ ها رو خاموش میکنند میگیره میخوابه ... یارو وسط جمعیت میخوره زمین برای اینکه ضایع نشه تا خونه سینه خیز میره!!!!! از یارو میپرسن یه موجود نام ببر ؟ میگه : یخ میگن یخ که موجود نیست! میگه هست چون همه جا نوشتن یخ موجود است حوصلم نیست دیگه بنویسم شب بخیر |
اختیار داری شما خودت کارآگاه مخفی هستی :d تابلوئه که استقلالی هستی مهدی آبی:21: [/INDENT][/INDENT] |
قابل توجه استقلالی ها
شما تو چهار سال لقب سوبله چوبله گرفتید زائد تو 10دقیقه تازه با تیم10نفره سوبله چوبلتون کرد تازه مملی حالا حالاها مونده تا قهرمانی |
نقل قول:
نقل قول:
دوستان یه نکته این سهراب حاج نیست یه خورده حجش با مابقی حاجی ها فرق داره و هاژ محسوب میشه .:21: نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
ال و و و وووووو ووووووو و صبا گوشیت پرش آنتن داره اولین فرصت پیش یه تعمیر کار گوشی ببرش دیش آنتنش رو برات عوض کنه :d نقل قول:
صبا این بی انصافیه من از صبح تا شب بدون 1 ثانیه خروج اینجا هستم {قاط} نقل قول:
صبا جان شما جمله هاتون پرفکت هستن :p نقل قول:
بعضی وقتا آدم با ببر بنگال بجنگه ولی از نزدیک سوسک رویت نکنه نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
حالا اگر خدا قبول کنه همچینی یه سه - چهار روزی رو رفتیم ...... یه آب و هوایی عوض کرده باشیم . نقل قول:
ماشالا سایر بچه ها مدل با همه انژکتور هستن . نقل قول:
نقل قول:
بابا رحم کن جو ونیم هنوز هزارتا آرزو داریما :d نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
|
نقل قول:
همینجا خوبه! اینجا تازه داشت با این بحث فوتبال گرم می شد! کره ای چیزه ای!{قاط} کره حسین خداد صلوات!(کاملا کرمانشاهی بود! اگه لهجه مونو بلد نیستی نخونش!:21:)یه استادی داشتیم می گفت آدما یکی موقع عصبانیت یکی تو خواب به زبون مادریشون می حرفن! من میگم موقعی که در ابهت(!) می مونن هم بهش اضافه کنن! چه پست طووووووووولاااااااااانیییییییی ییی ایییییییی! نقل قول:
اگه ایندفعه به موپالمو گفتم برات بسازه! خب!:mad: نقل قول:
نقل قول:
خیلی سعی کردم لو ندم دلم نیومد!:d نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
آها وایسا یه دیقه! الآن همدردی کردی؟ نقل قول:
رئال هم دوس دارم! به قول پسرخاله کلاه قرمزی مگه چییییییه! نقل قول:
پیش گویی مال قبل اتفاقه! من اگه از قبل می دونستم کار کار نسیمه که . . . . . . . زودتر میگفتم ببردت!:d:21::p |
نقل قول:
|
|
صرفا جهت ثبت در تاریخ کاربران در حال دیدن موضوع: 2 نفر (2 عضو و 0 مهمان) مهدی, Saba_Baran90 |
فقط فرمت پست رو نگاه کنین ها!
نقل قول:
بــــــــــــــه! سلام ! پسردایی! چطوری؟ یعنی میشه همه پستها طولانی بشن؟{شیت شدن} نقل قول:
همدستی با پسردایی! این ذوق بنفشابی شدنه!:21: (آنا شوخی کردم ها به بنفشابی ها برنخوره!) این چه جور پست زدنه برادر؟!اِ؟ ...... کَره یا کُره ؟ شنیدم اما معنیشو نمیدونم شاید هم معنی گرامی و عزیز میده .....این استادتون هم احتمالا نصف بیشتر عمرش یا عصبانی بوده یا در حال خوابیدن ، حالا خدائیش زبون مادری خودش رو هم بلد بود درست صحبت کنه ؟ خودمم نمی دونم یعنی چی!ولی معنیش هرچی هست اونیکه حدس زدی نیست! البته من جومونگ 3 هستم و الان که دیگه دوره تیرو کمون نیست که ، بار تیر بار دوشیکامیریم مبارزه ! دی جومونگ فقط یکی بود! من و دروغ صبا ؟! آخه به من میاد دروغ بگم :65: حالا دیدی مکان مسافرتم رو اشتباه گرفتی من اون طرف آب بودم نه دیگه! حواست نیست! اینکه کجا باشی که به گوشیت ربط نداره! مگرنه پسردایی؟(من به این راحتی گیر نمی افتم!:d) الانشیراز ساعت هفت صبح هست ، حالا چند ساعت اختلاف داریم ؟ من امتحانی گفتم ولی مثل اینکه درست بود!:d دید داری قلیون میکشی آرمه کرد رفت یکی کرایه کنه بیاد می دونی که من به این رفتارهای خطرناک آلرژی دارم! اگه به خاله رزی نگفتم! |
غذا تمام شد طبق معمول
|
|
نقل قول:
همیشه اخر پستهات رو دوست دارم جمله باحالیه :21: |
سلام
وای وای وای دو روز نبودم چقد حف زدید اقا مهدی موبایل فروش صورتی:dمبارکه اقا صورتی شدن مبارکه انا شروع تغییرات از شکوفه جون بوده فعلا پایانشم با اقامهدی صورتی موبایل فروشه از همون بالا شروع کنین شیرینی بدین من شیرینـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــ ـی میخوام:rolleyes: |
|
سلام بر همگی :53:
من هم مثل بانوی لپ تاپ دار میگم چقدر تو دو روز حرف زدین آفرین بر شما همه رو یک در میون خوندم :d فقط اومدم بگم دوستتون دارم دلم براتون تنگ شده بود {جشن پتو} راستی آقا مهدی هم تیمی عزیز یادم رفته بود بهت بگم که خوشحالم که تو سال نود اومدی کرمانشاه ولی من نشد تو سال نود بیام خوزستان ولی نود و یک حتما میام :d از صفا خبر نداری اومدی کرمانشاه ندیدیش پیداش کن یه بلایی سرش نیاد _:2: |
|
نقل قول:
اقا حسین امضات قیامته!(پرفکت نیست ها!;)) میخای پسردایی من نامه رو دوباره با جزئیات برای عروس داییم بفرستم که تا چند سال دیگه موضوع مورد بحث در مورد اینجا داشته باشین؟ (اضافه حقوق برای خیریه اس دیگه؟ها؟) |
|
اکنون ساعت 05:07 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |