اسبها درشکه ها را می کشند ولی انعام را درشکه چی میگیرد! |
"شادی"پروانه ایست که هر چه تقلا کنی نمیتوانی آن را شکار کنی،باید آرام باشی تا روی شانه هایت بنشیند..
http://static.cloob.com//public/user...7763d9e6f6-300 |
ایستادن! اجبار کوه بود |
انگشتانم که لای ورق های دیوان حافظ می رود
دست دلم می لرزد دلم می خواهد همیشه بگوید : "یوسف گم گشته بازآید به کنعان غم مخور..." |
یادمان باشد:هر روز باید تمرین کرد دل کندن از زندگی را..............
|
هــــر روز
هر ســــ ــــاعت و هــــــــــ ـــر دقیقه خاص اســــــــــــــ ــــت.... و شما نمی دانید که شاید آن میتواند آخـــــــــــ ـــــــــــرین لحظـــــ ــــه باشــــــد..... |
هر وقت نا امیدی به کوهستان برو و بلند فریاد بزن: آیا امیدی هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
طولی نمیکشد که خواهی شنید : هست ....هست........هست.......هست....! |
قلب شکستن هنر انسان هاست؛گر شکستی قلبی
فردا میشکند دگری قلب تو را........................ |
صبــ ـ ـ ـ ـر یکــــــ دروغ بزرگـــ است چون سالهاستـــ که با |
دروغ هرچه بزرگتر باشد، احمقها زودتر باور مي كنند
(ناشناس) |
هیچ جمله ای و شعری قشنگ نیست مگر آنکه نشانی از تو در آن داشته باشد . حال هرکس که می خواهد آن را سروده یا نوشته باشد. |
طالب علم عزیز است و طالب مال دنیا ذلیل است،بلا از دوست عطاست و از دوست نالیدن خطاست
|
آدمی ساخته افکار خویش است، فردا همان خواهد شد که آنروز به آن می اندیشید
|
همّت اگر سلسله جنبان شود..............مور تواند که سلیمان شود
|
جلوي من قدم بر ندار شايد نتوانم دنبالت بيايم. |
صداقت در مقابل سیاست حماقت است و سیاست در مقابل صداقت، خیانت.
|
بعضی زخمها را باید درمان کنی تا بتوانی به راهت ادامه دهی.. |
آدم ها را بدون اینکه به وجودشان نیاز داشته باشی دوست بدار و محبت کن ... !
کاری که خدا با تو می کند.... |
اگر یادتان بود و باران گرفت
دعایی به حال بیابان کنید |
آزادی را فقط در مجسمه آن یافتم
|
تماشای لبخند آنهایی که رنج میکشند، از دیدن اشکهایشان دردناکتر است..! |
گنه کاری گنه کرد و پشیمان شد زکردارش
گناه کار پشیمان را نبخشودن خطا باشد........................................ |
چه حقیرند مردمی که نه جرأت دوست داشتن را دارند نه اراده ی دوست داشتن،نه لیاقت دوسته داشته شدن و نه متانت دوست داشته شدن و مدام شعر عاشقانه می خوانند............ |
بزرگترین مزیّت یک زن محبت و صداقتی است که به شوهر خود دارد. خط خوب برای فقیر ثروت برای غنی زیبایی و برای حاکم کمال است. کسی را دارای ثروت بیشمار ندیدم مگر اینکه حقی در کنار آن تباه شده باشد پوزش و عذر خواهی دلیل خردمندی است هر کس بیرنگی را به رنگ بفروشد ، آبرو را به ننگ فروخته است جوانمرد چو دریاست،بخیل چون جوی،دُر از دریا جوی نه از جوی |
هر وقت توی کوچه پس کوچه های این ذهن بی صاحابم پرسه می زنم
سر هر تقاطع که می رسم، خاطره هام با خاطره هات تصادف می کنن. کاش می تونستم روی همه تقاطع ها یه پل هوایی بسازم ... یا از همه خاطرات مشترکمون یه فاکتور می گرفتم ، همه رو ضربدر صفر می کردم ... آخه چند وقته که مخم اِرور میده که یور خاطره مموری ایز فول. اما حیف..... حیف که نه رمقی مونده، نه توانی ... |
قلبم رو شكستي ولي من بيشتر از قبل دوستت دارم ميدوني چرا ؟؟؟ چون حالا هر تيكه از قلبم تورو جداگونه دوست داره..
|
همه را دوست بدارید و خوبی های دیگران را ببینید |
ابر...از بارشش قصد فداکاری نداشت.
عقده در دل داشت... روی خاک ، خالی کرد و رفت!!! |
این نگرش ما نسبت به زندگی و کار است که زندگی را 100%می سازد!!! نگرشتان را تغییر دهید، تا بتوانید زندگی تان را تغییر دهید!!! |
اگر از تنهايي لذت نميبريد ازدواج كنيد تا از تنهايي لذت ببريد!!
(متاسفانه نام شخصي كه اين جمله رو گفته يادم نمياد;)) |
از فریب انسانها دلگیر نباش |
افتادگی آموز اگر طالب فیضی
هرگز نخورد آب زمینی که بلند است |
یاد ها رفتند ما هم میرویم از یادها
کی پر کاهی بماند در میان باد ها .................................................. وقتی میتوانی با سکوت حرف بزنی ، بر پایه های لغزان واژه ها تکیه نکن . . . |
چون دوستی اختیار کنی، در حال غضب وی را امتحان کن |
دلمان که میگیرد ، تاوان لحظاتی است که دل بسته بودیم....
|
بغض هایت را
برای خودت نگه دار... ...گاهی سبک نشوی،سنگین تری.. http://static.cloob.com//public/user...1458ab178d-300 |
خیاط خوبیست خدا |
انسان ازخداپرسید:سرنوشت ماکه ازقبل نوشته شده پس چراآرزوکنیم؟؟ خدابه انسان گفت: شایدنوشته باشم هرچه او آرزوکردباشد........ |
تا توانستم ندانستم چه سود |
از سرم که بیفتی ، |
اکنون ساعت 01:16 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |