![]() |
اگر آن ترک شیرازی و باقی ماجرا (کل کل شاعران)
اگر آن ترک شیرازی و باقی ماجرا (کل کل شاعران) امیدوارم تکراری نباشه
|
کل کل شعرا بر سر يک بيت شعر !!!
حافظ شيرازي اگر آن ترک شيرازي بدست آرد دل مارا به خال هندويش بخشم سمرقند و بخارا را صائب تبريزي اگر آن ترک شيرازي بدست آرد دل مارا به خال هندويش بخشم سر و دست و تن و پا را هر آنکس چيز مي بخشد ز مال خويش مي بخشد نه چون حافظ که مي بخشد سمرقند و بخارا را شهريار اگر آن ترک شيرازي بدست آرد دل مارا به خال هندويش بخشم تمام روح و اجزا را هر آنکس چيز مي بخشد بسان مرد مي بخشد نه چون صائب که مي بخشد سر و دست و تن و پا را سر و دست و تن و پا را به خاک گور مي بخشند ! نه بر آن ترک شيرازي که برده جمله دلها را حافظ شيرازي اگر آن ترک شيرازي بدست آرد دل مارا به خال هندويش بخشم سمرقند و بخارا را امیر نظام گروسی ( شاعر و عارف کردستانی ) اگر آن کرد گروسی بدست آرد دل ما را بدو بخشم تن و جان و سر و پا را جوانمردی به آن باشد که ملک خویشتن بخشی نه چون حافظ که می بخشد سمر قند و بخارا را دکتر انوشه اگر آن مه رخ تهران بدست آرد دل ما را به لبخند ترش (1) بخشم تمام روح و معنا را سر و دست و تن و پا را به خاک گور می بخشند نه بر آن مه لقای ما که شور افکنده دنیا را (1) ترش : تر - خیس |
اگر ان ترک شیرازی بدست ارد دل ما را
چرا بر وی بخشش کنم به غیر از قلب شیدا را سمرقند وبخارا را همه دیگران بردند چرا اخر بخشیده ایم خاک اهورا را |
اگر آن ترک شیرازی به دست آرد دل ما را
ز او پرسم که گر ترکی چرا در شهر شیرازی؟ به دنبال چه بودی تو، شراب خوش؟ می و ساقی؟ نکن جانا برو کار کن، برو دنبال خبازی!!! امیرالشعرا!!! |
بنازم چشم شهلا ي آن ساقي شيرازي :d که بخشند دين و دنيا را براي ديدن رويش حافظ ، ناشناس ، انوشه ،لنگرودي و گروسي همه يکجا ، فداي خال لب و کمان ابرويش ;) ختم کل کل :cool::d : |
نقل قول:
ببین جوگیر می گردد، هرآنکس پا نهد اینجا :21: |
نقل قول:
بدون مي و مطرب ، شاهد و باقي و ساقي کجا يابي غزل هاي ناب و مست عرفاني برو خوش باش سردار ، که در اين سراي فاني همه هيچ , جز شراب ناب و ساغر و ساقي پنج تومن ديروز وت دادم برو بازي ديه دهه :d بنازم من اعتماد بنفست را برادر ساقيالشعراي شيرازي :d |
اگر آن ساقی شیراز که کل دارد سر اشعار
بیاید صدهزاران بار در این تاپیک با اطوار کلام من همان باشد که ای دخت پر از سودا نشاید گفتن ساقی به هر بزم و ز هر دیوار چرا که گوش دارد موش و موش هم هست بسیار بیا پایین کز آن بالا، که این جا هم دارد حال (داری تو شعر راه میفتی خواهر):d ایولله:d |
همان ديوار که دارد موش ، همو که دارد گوش دو گوشش کر ، دوچشمش کور و نابينا منم ساقي بي سودا که دارد کل بر اين شعرا کلام من هم همين باشد که گفتم.... :d به هر بزمي ، به هر شعري ساقيست بي همتا |
اگر آن دخت ایرانی، که سر تا پا همه حسن است |
اکنون ساعت 02:37 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |