![]() |
بانك نت تالار موسيقی
فعلا اينجا ميزنم تا بعد يه قسمت اختصاصي انشاءالله پيدا كنه.
در اینجا نت هایی رو که بتونم واستون پیدا کنم قرار میدم. اگر نت آهنگ خاصی هم مد نظرتون هست اینجا مطرح کنید انشاءالله که یا من یا دوستان دیگه کمک خواهند کرد تا بهش دست پیدا کنید. توجه داشته باشید که تمامی نت ها باید با فرمت zip ذخیره شوند عروس گلها فایل نت برای دانلود اینجا را کلیک کنید سایز فایل 154 کیلو بایت کلبه من فایل نت برای دانلود اینجا را کلیک کنید سایز فایل 818 کیلو بایت مهتاب فایل نت برای دانلود اینجا را کلیک کنید سایز فایل 386 کیلو بایت با تشکر فریبا |
نت و فايل تصويري از يك موزيك ويدئوي پيانوي زيبا. اميدوارم خوشتون بياد
دانلود نت: --------------------------------------- دانلود نت: When the waves Dance Ernesto Cortazar با تشكر فريبا |
|
چهار مضراب اصفهان کلبه من فایل نتبرای دانلود اینجا را کلیک کنید سایز فایل 818 کیلو بایت با تشكر فريبا |
Richard Clayderman
Yanni
Jim Brickman
James Blunt
Elton John
|
توجه داشته باشید که تمامی نت ها باید با فرمت zip ذخیره شوند Love Story فایل نتبرای دانلود اینجا را کلیک کنید سایز فایل 440 کیلو بایت Romantic Violin فایل نتبرای دانلود اینجا را کلیک کنید سایز فایل 772 کیلو بایت با تشكر فريبا |
این تاپیک رو مهم میکنم لطفا ادامه بدید
|
نت love story دانلود نمیشه یه کاریش بکنین لطفا .
|
نقل قول:
http://www.mediafire.com/download.php?ttt4nemwm3y با تشکر فریبا |
بچه ها دستتون طلا . :41:
|
اکنون ساعت 02:29 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |