![]() |
♣♣♣ مصرع بعدی ......... ♣♣♣
هرنفر یک بیت شعر را انتخاب می کند ،منتها فقط مصرع اول را می نویسیه که نفر بعد باید مصرع بعدی را بنویسه
مصرع پیشنهادی: الا ای همنشین دل که یارانت برفت از یاد |
یعنی هیچ کس مصرع بعدی رو نمی دونه؟؟
|
این بیت بعدی
مرا روزی مباد آن دم که بی یاد تو بنشینم بر جمال تو چنان صورت چین حیران شد |
که حديثش همه جا در در و ديوار بماند
............................................................ .... صوفی سرخوش از این دست که کج کرد کلاه ... |
به دو جام دگر آشفته شود دستارش
..................................................... بگفتمش به لبم بوسهای حوالت کن ? |
به خنده گفت : كي ات با من اين معامله بود!؟
.......................................................... در هر طرف ز خیل حوادث کمین گهیست............... |
زان رو عنان گسسته دواند سوار عمر |
نگردد مهرت از جانم فراموش
.................................. زهره سازی خوش نمی سازد مگر عودش بسوخت............. |
کس ندارد ذوق مستی میگساران را چه شد
.......................................................... ساقی به نور باده برافروز جام ما ? |
مطرب بگو که کار جهان شد به کام ما
----------------------------------------------- سحر با باد می گفتم حدیث آرزومندی |
خطاب آمد كه واثق شو به الطاف خداوندي
----------------------------------------------------- ساربانا اشتران بين سربه سر قطار مست |
میر مست و خواجه مست و یار مست اغیار مست
............................................................ .... از آن ساعت که جام می به دست او مشرف شد.......... |
وای از این دنیای مست وای از این دنیای مست
خیر مقدم رزیتا خیلی محترم سراغتون گرفتم در تایپک اریانا غایبه |
مصرع یادت رفت پسر;)
**************** ----------------------- تنـی آلــوده درد و دلی لبـریز غــم دارم... |
امید مهربان بخشش از بزرگان است پس مرا عفو کنید و جریمه/ای دوست بیا تا غم فردا نخوریم
|
وین یکدم عمر را غنیمت شمریم.
فردا که ازین دیر فنا درگذریم (2 مصرع شد ) ماشاالله شعر دوست زیاد داریم ادامه ش بدین واسه خودتون اما به نظر من این نوع مشاعره بهره بالایی نداره به یمن اینترنت همیشه مصرع بعدی پیدا میشه مثل همینی که الان من پیدا کردم بهترین نوع فعالیت در زمینه مشاعره و شعر مشاعره واژه ای یا مشاعره موضوعی هست حتی مشاعره سنتی معمولی هم از نظر من به پای ارزش مشاعره واژه ای نمیرسه شما در مشاعره واژه ای عضله های شعریتون به شدت قوی میشه یهو برای واژه ی " نرگس" "نوروز"صنم".... هزار بیت یاد خواهی گرفت و در ذهنت میمونه یا اگر موضوعی باشه در مورد "لعن و نفرین عاشق" در مورد " جفای معشوق" و/.. هزار شعر لیست میکنی توی ذهنت و میمونه .. اما صرف اینکه بتونی 100 تا شعر توی ذهنت ردیف کنی که با حرف میم شروع بشه نه به درد شب اول قبر میخوره نه .. .مشاعره فقط واژه ای یا موضوعی ... |
با هفت هزار سالگان سر به سریم
هرگزم نقش تو از لوح دل و جان نرود |
هرگز از یاد من آن سرو خرامان نرود دانی که چرا ز میوه ها سیب نکوست؟ |
میشه خودم بنویسم؟
نیمی رخ عاشقست و نیمی رخ دوست من از بیگانگان دیگر ننالم؟ |
رواق منظر چشم من خانه توست
|
ادامه ی مصرعی که من نوشتم کو؟
بسیار خوب:که با من هرچه کرد آن آشنا کرد کرم نما و فرود آ که خانه خانه ی توست نوبهار است در آن کوش که خوشدل باشی...؟ |
نوبهار است در آن کوش که خوشدل باشی
که بسی گُل بدمد باز تو در گل باشی مطرب چه پرده ساخت که در پرده سماع.... |
اکنون ساعت 01:22 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |