![]() |
درباره «دموكراسي تو روز روشن»
درباره «دموكراسي تو روز روشن» شوخي و ديگر هيچ! http://www.jamejamonline.ir/Media/im...0876354658.jpg اين كارگردان، پس از آن فيلم، ساخت يكي از پربازيگرترين آثار تاريخ سينماي ايران را به عهده گرفت و پر واضح است كه ساخت چنين فيلمي با بودجه يك تلهفيلم غيرممكن است. البته حرفوحديثهايي كه پيرامون اين فيلم در زمان نمايشاش در جشنواره به وجود آمد، ثابت كرد كه انگار پرداخت دستمزدهاي آنچناني به بازيگران اين فيلم صحت داشته و خب فيلمي كه چنين هزينهاي را براي تهيهكنندهاش در بر دارد، حتماً با هدف گيشه ساخته شده است. اما چگونه ميتوان پيشبيني كرد كه فيلمي از نظر تجاري موفق خواهد بود يا نه؟ تجربه سالهاي اخير ثابت كرده كه چند روش محدود ميتواند نتيجهاي رضايتبخش داشته باشد. يكي از اين روشها، استفاده از بازيگران و چهرههاي مشهور سينماي تجاري است كه اين فيلم پر از اين چهرههاست؛ روش دوم رو آوردن به كمديهاي عامهپسند است كه در اين فيلم نيز كم نيستند صحنههايي كه مردم عادي را ميخندانند؛ روش سوم اكران فيلم در فاصله كمي از جشنواره است كه اين اتفاق عيانتر از آن است كه نسبت به آن ترديد داشته باشيم. البته روشهاي جزييتري هم هست مثل گنجاندن ديالوگ يا «تكه»اي در فيلم كه اشارهاي سياسي يا اجتماعي داشته باشد و مثلاً در دهان مردم بيفتد. صحبت از فيلم «دموكراسي تو روز روشن» است كه بدون هيچ مشكلي در جشنواره نمايش داده شد و اكنون هم در بهترين فصل سال بر پرده سينماست. 1- علي عطشاني كارگردان جوان فيلم «دموكراسي تو روز روشن» پيش از اين فيلم بلند ويدئويي «پوست موز» را با بازي حميد فرخنژاد ساخته بود كه اين فيلم بدون شركت در جشنواره فجر، از مؤسسه رسانههاي تصويري سر درآورد و همان تأثيري را داشت كه يك تلهفيلم يا فيلمي ويدئويي ـ كه براي پخش در شبكه نمايش خانگي ساخته ميشود ـ دارد. |
با اینکه یه فیلم کاملا متوسطه(البته متوسط هم از این فیلمهای چرند رو پرده مثل شیر و عسل ومثل این تا اخراجیها و دلداده و چارچنگولی خیلی خیلی بهتره) ولی به خاطر یه سری حرفها و تیکه هاش توصیه می کنم حتما ببینین
هرچند چند دقیقه نسبت به فیلم تو جشنواره سانسور شده |
نقل قول:
از سبك تا موضوع با هم فرق دارند. اونها در رده طنز هستند و جايگاه خاص خودشون رو پيش بيننده ها دارن. اما در كل درباره فيلم با شما موافقم. |
الیته اگه به اونا بشه گفت طنز اینم طنزه
در ضمن اونا نه موضوع دارن نه سبک نه محتوا و نه حتی خنده باید با درست کردن فیلمهای سطح بالاتر و بهتر یه اصلاح فرهنگی تو این جامعه کرد تا چرندیاتی مثل اخراجیها اینقدر فروش نکنن ولی مشکل اینه که کاری نمی کنن(یا بهتر بگم ....ولش کن چرا یه حرفی بزنم ویرایش یا حذف شه) درست شه سلیقه و فرهنگ مردم |
اتفاقا من اول اسم فیلم رو دیدم بر پرده سینما ها
یه پوزخند زدم ! بعد بازیگرانش رو دیدم کمی تعجب کردم.. به هر حال شاید بشه گفت کریمی و فروتن شاید هر فیلمی رو بازی نکنند بنابراین حتما مقداری ارزش هنری داره یا یه چیزی توش هست که به درد بخوره . برای من اعتبار بازیگرا میتونه قیاس خوبی باشه از خود فیلم . |
کریمی؟
در مورد کریمی می تونم بگم همون بازیگریه که تو سلام بر عشق و دو خواهر و آقای هفت رنگ بازی کرد ولی فروتن چرا هر فیلمی رو بازی نمی کنه ولی در کل کریمی تو این فیلم خیلی بد بازی کرد و یه نقش نسبتا اضافه و گنگی رو داشت ولی فروتن خیلی خوب بود مثل همیشه |
خب نسبیه
ولی بازم کریمی جز اونهایی هست که بشه اینطور به عنوان ممیز ازش استفاده کرد چیزی که در موردش گفتی نقش اضافی و گنگ این احساس رو من نسبت به تهرانی در فیلم دوئل داشتم .. جز کشاندن ببینده به سینما و تبلیغ و پول در اوردن هیچ دلیل دیگه ای نداشت که کارگردان بهش نقش داد .... |
هدیه تو فیلمهای زیادی نقشهای کوتاه رو قبول کرده
ولی اون نقش تا این نقش خیلی فرق داره این نقش بیشتره ولی اصلا معلوم نیست واسه چی هست چیکار می خواد بکنه چی می خواد بگه در ضمن کریمی خیلی هم کسی رو ترغیب به سینما رفتن نمی کنه همه ی بازیگرای خوب فیلم بد دارن حتی آل پاچینوی کبیر هم یه فیلم مثل گیگلی داره ولی کریمی هیچوقت زیاد بازیش تو کتم نرفت و نتونستم بازیشو قبول کنم |
یادمون باشه نیکی کریمی دوبار جایزه بهترین بازیگر زن رو برده
سارا پری کریمی رو دست کم نگیرید ضمنا تو این فیلم مثل اینکه حمید فرخ نژاد هم بازی کرده ایشون بازیگر توانایی هست بازیش تو ارتفاع پست و چهارشنبه سوریش مقابل هدیه تهرانی خیلی خوب بود باید فیلم رو ببینم تا نظر بدم ولی احتمالا از خیلی از کارها بهتره |
مطمئنم که اشتباه می کنی
کریمی فقط یه بار سیمرغ رو برد که اونم به خاطر دیوانه ای از قفس پرید بود که نه اینکه من بگم به اعتقاد همه ی منتقدها حقش نبود و حق هانیه توسلی برای شبهای روشن بود که به حقشم رسید و جایزه خانه سینما به هانیه رسید که به نظر من معتبر تر و بی غرض تر از سیمرغ هست |
دموکراسي تو روز روشن نيم ميلياردي ميشود
|
به شخصه وقتی تو جشنواره دیده بودم فکر می کردم بیشتر از این بفروشه ولی...
|
درباره «دموكراسي تو روز روشن»
نقل قول:
نقل قول:
من اصلا جشنواره فیلم فجر رو قبول ندارم چه برسه مرغ و سیمرغش من اینا منظورم بود نه سیمرغ هاهاها جوایز [ویرایش] داخلی
|
آقای انصاری ولی به این جایزه ها هیچوقت اعتماد نکن
هرکسی که جایزه برده بازیگر خوبی نیست یا کارگردان خوبی نیست یا فیلم خوبی نیست هیچکاک هیچ اسکاری نبرد مارچلو ماسترویانی هیچ اسکاری نبرد نمیگم بازیگر بدیه ولی.... |
نقل قول:
چه ربطی به اسکار داشت!!!!!! اون اسکار که بدتر از فیلم فجره!!!! مثال بهتری نداشتی بیخیال برگردیم سر دموکراسی دموکراسی تو روز روشن فیلم خوبیه آقا برید ببینید فیلم کپی نخرید و به قول حمید فرخ نژاد خانواده ای را از نگرانی نجات دهید!!!!!:d |
واکنش به مضامین «دموکراسی تو روز روشن»
|
اکنون ساعت 11:10 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |