![]() |
حرفهايي كه بر دل سنگيني ميكند. . . .
فقط وقتي بنويسيد كه دلتون پره ، گرفته ،وقتي كه دلتون ميخواد گريه كنيد يا فرياد بكشيد مثل الان من !!
امشب بدجور دلمون گرفته ..........نميتونم فعلا چيزي بنويسم ...1;;14 قصه رو از نو شروع كن من به آخرش رسیدم..... |
چرا؟چرا باید این جوری بشه؟
ای خدا من که اولش به خودت گفتم به امیدت پس چرا امیدمو ناامید کردی؟ آی زندگی سیرم ازت آی زندگی میمیرم و عمرمو میگیرم ازت آی دنیا بیزارم ازت |
آي خدا دلگيرم ازت .آي زندگي سيرم ازت
آي زندگي ميميرم و عمرم و ميگيرم ازت اين غصه هاي لعنتي از خنده دورم ميکنن اين نفسهاي بي هدف زنده به گورم ميکنن چه لحظه هاي خوبيه ثانيه هاي آخره فرشته مردن من منو از اينجا ميبره آي خدا دلگيرم ازت آي زندگي سيرم ازت آي زندگي ميميرو عمرمو ميگيرم ازت چه اعتراف تلخيه انگار رسيدم ته خط وقتي خلاصي از همست آي دنيا بيزارم ازت |
می زنم فریاد تا شاید کسی. .. دردهای خفته ام باور کند. نیست آرامش ولی باید که دل.... گونه ای تنهایی اش را سر کند
|
چرا اینقدر دور
چرا اینقدر دور الان همه دور هم جمعند و من یه گوشه تاریک یه جای تنگ سیاه تنها درو دیوارش داره لحظه به لحظه به هم نزدیکتر میشه یعنی الان دور هم کنار هم دست تو دست هم به چی فکر میکنن ------------------ این جدایی به خدا حق من نیست گریه های بی صدا حق من نیست این غم بی انتها حق من نیست...بذار اشکام بریزن بذار بی نفس بشم نمدونی من دارم چه عذابی میکشم |
کاش میفهمید دردم رو همین!
|
زیر باران بیا قــــــدم بزنیم حرفـــــــ نشنیده ای به هم بزنیـــــم چتــــر را تا کنیم و خیــــس شویم لحظه ای پشتــــــ پا به غــــــم بزنیم سخن از عشــــق خود بخود زیباستـــــــ سخــــن عاشقانــــه ای به هم بزنیــــــم |
من تو را نمی سرایم .. تو ... خودت در واژه ها می نشینی .. خودت قلم را وسوسه می کنی و شعر را بیدار می کنی |
نقاش خوبی نیستم ولی دور از تو فقط درد میکشم................... |
خدا آن حس زیباییست که در تاریکی صحرا زمانیکه هراس مرگ میدزدد سکوتت را یکی مثل نسیم سرد می گوید : کنارت هستم ای تنها و دل آرام میگیرد .... |
انگشتـــــــانم .. برای شـمـردن تعداد دوست داشتنت کافی نیست !.. انگشتان ظریفت را لحظه ای قرض می دهی؟ نه انگار باز هم کافی نیست ! باید بروم ســـراغ تــار مـوهـایـت .. نه باز هم کافی نیست.. |
خنده های راس راسکی حالاشدن دروغکی
گریه های دروغکی حالاشدن راس راسکی تقدیم به توکه چشمانم رابارانی کردی عزیز! |
دلم گرفته است چه روزهايي چه روزهايي كه من در آينه زيسته ام چه روزهايي كه من در آينه خنديده ام و چه روزهايي كه من در آينه گريسته ام و امروز آينه سفر تنهايي . . . چقدر خسته ام . . . چه روزهايي چه روزهايي . . . دلم مي خواهد بنشينم و براي روزهايي كه رفته است براي روزهايي كه ديگر باز نخواهد گشت بي قرار و كودكانه گريه كنم |
کسی خواهد آمد
به این بیندیش ! هیچ پیامی ، آخرین پیام نیست و هیچ عابری آخرین عابر . کسی مانده است که خواهد آمد. باور کن ! کسی که امکان آمدن را زنده نگه می دارد. بنشین به انتظار ! |
در توالی سکوت تو ٬ در تداوم نبودنت ٬ رد پای آشنایی از صدای تو ٬ در میان حجم خاطرم هنوز زنده است ٬ هنوز می تپد و باورش نمیشود که نیستی که رفته ای ٬ کجا نوشته اند؟ عشق این چنین میان مرز سایه هاست؟ این چنین پر از هجوم فاصله ! در تقابل میان آب و تشنگی ٬ تقابل میان درد و زندگی کجا نوشته اند؟ ... |
....................
دوس جون مهربونم سلام ....
حوصله دو کلوم حرف دخترونه مارو داری ؟؟ دلمون بدجوری گرفته ولی عادت کردیم به روی خودمون نیاریم ! می دونی اینروزا دارم چی میکشم ؟ از بس دلگیرم مدام میرم سر وقت حافظ سروقت کتاب شعرام .. سروقت مداد و دفترم ... ولی نمیدونم چرا این اشفتگی درونمو هیچی درمون نمیکنه! فک کنم از این مرض عجیب غریبا گرفتم ! من خوب نیستم امشب بیا سر قرار همیشگی مون منتظرتم ! |
دوستان خوب من باید خدمت همگی شما عرض کنم که دو تاپیک دیگر داریم برای دلتنگیها و اونهایی که دوستشان دارید هر چه دلتان میخواهد در انجا بنویسید و درد دل کنید تا دلتان سبک شود.... پس خواهش میکنم با ما همکاری کنید و تاپیکهای تکراری ایجاد نکنید از همکاری همگی تشکر میکنم :):53: |
خدایا!
خورشید را به من قرض میدهی؟ از تو که پنهان نیست سرزمین خیالم سالهاست یخ بسته... |
چه بی تابانه میخواهمت...
ای دوریت آزمون تلخ زنده به گوری چه بی تابانه تو را طلب میکنم!!!!!!!! |
قرار بود عاشق نشم...
قرارمو یادم رفت |
دلم گرفته ...
خدایا یه روزنه امید .... یه راه کوچولو نشونم بده خدایا به وعده هات ایمان دارم به گفته هات ایمان دارم به وعده هات امید دارم نا امیدم نکن مهربان _:2: |
این روزها یا به تو می اندیشم یا به این می اندیشم که چرا به تو می اندیشم
|
دلم برات تنگ شده
|
من اگر آنقدر که یاد تو هستم
یاد خدا بودم... آن جهان نیمی از بهشت مال من بود! |
سخن از ماندن نیست
من و تو رهگذریم! |
هنوز دلتنگ نشده ای که بدانی ;
چگونه تک تک مردم این شهر شبیه "تو" می شوند... نگاهشان ، لبخندشان ، صدایشان ... آه که چقدر به صدایت نیاز دارم ... |
آسمون مال من ولی ابراش مال تو
ستاره ها مال من ولی ماه و خورشید مال تو ... دریا مال من ... موج های دریا هم مال تو ... خداگفت : تو بندگی کن ... همش مال خودت ... حتی من !!! |
آخرین دیدارِ
آخرین دیدارِ من در چشم تو جا مانده است بعد از آن دنیا میانِ تیرگی وا مانده است بی بهانه از تمامِ هستیِ من رد شدی روی قلبم ردِّ پایت چون معمّا مانده است در سکوتم روز و شب دائم مرورت میکنم چهره ات در قاب دیواری چه زیبا مانده است معبرِ اندیشه ام در ازدحامِ برگهاست باغِ لختِ زندگی در سوز وسرما مانده است در کنارِ تک درختِ روزهای عاشقی مَردِ تنهائیِ تو ، تنها یِ تنها مانده است روح سرگردان من آشفته از امروزهاست بس که فردا آمد و چشمش به فردا مانده است در دلِ تنگم امیدِ دیدنِ تو زنده است مرده ای در گورِ خود با آرزوها مانده است http://avazak.ir/gallery/albums/user..._ir-Girl84.jpg شاعر : محسن مهرپرور |
دوران عشق و عاشقی از ما گذشته است
تاریخ مصرف ِ دِل ِ رسوا گذشته است در شهر ما طناب به مقدار کافی است یعنی که آب از سر دنیا گذشته است فردا جهنمی است که از شامگاه قبل ... تصویرش از مخیله ، یکجا گذشته است دیوارهای سست دِل ِ کج مدارها... از مرزهای امن ِ ثریا گذشته است آدم نشسته گوشه ی دنج ِ ملال خود ... انگار از تصاحب ِ حوا گذشته است بر روی شوره زار غزل ، رد تازه نیست مجنون دوباره یکه و تنها گذشته است شاعر شکسته است قلم را و مدتیست ... از خیر پروراندن ِ رویا گذشته است آینده نیز از تو چه پنهان سیاه تر... از لابه لای دست مبادا گذاشته است http://www.persianblog.ir/Avatar/204...752.4600445949 شاعر : سید مهدی هاشمی نژاد (م-شوریده) ------------------------------------------------------------ |
روشـن اسـت کـه خـسـتـه ام
زیـرا آدمـیـان در جـایـی بـایـد خـسـتـه شـونـد از چـه خـسـتـه ام، نـمـی دانـم دانـسـتـنـش بـه هـیـچ رو بـه کـارم نـیـاید زیـرا خـسـتـگـی هـمـان اسـت کـه هـسـت سـوزش زخـم هـمـان اسـت کـه هـسـت و آن را بـا سـبـبـش کـاری نـیـسـت آری خـسـتـه ام و بـه نـرمـی لـبـخـنـد مـی زنـم بر خـسـتـگـی کـه فـقـط هـمـیـن اسـت در تـن آرزویـی بـرای خـواب در روح تـمـنـایـی بـرای نـیـنـدیـشـیـدن!!! |
اکنون ساعت 05:21 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |