رزیتا |
10-26-2009 01:47 AM |
پاكدل: مهتاب «دلنوازان» دختری منطقی است.
پاكدل: مهتاب «دلنوازان» دختری منطقی است.
پاكدل: مهتاب «دلنوازان» دختری منطقی است
بازیگر نقش مهتاب گفت: مهتاب دختری است كه از روی احساس تصمیم نمیگیرد و كاملا منطقی است.
سمانه پاكدل، بازیگر نقش «مهتاب» در حاشیه بازدید از نمایشگاه مطبوعات در گفتوگویی گفت: حضور در مجموعه تلویزیونی «دلنوازان» اولین حضور جدی من در عرصه تصویر است و تا پیش از آن فقط در تئاتر كار كرده بودم .
وی افزود: آقای سهیلی زاده پس از گرفتن تست برای حضور در این سریال از من دعوت كردند و تا به حال هرچه هم در عرصه بازیگری فراگرفتهام، به كمك، مدد و همكاری ایشان بوده است.
وی درباره نقشش در این مجموعه تلویزیونی نیز اظهار داشت: مهتاب دختری تحصیلكرده و منطقی است كه از روی احساس تصمیم نمیگیرد و كارهایی كه انجام میدهد كاملا طبیعی است؛ چون هیجان كاذب ندارد.
پاكدل با بیان اینكه ما تا پایان آبان ماه درگیر تصویربرداری این سریال هستیم، ادامه داد: اگر تلاش و همدلی بازیگران و كمكهای كارگردان اثر نبود، این كار با این میزان بالای موفقیت روبرو نمیشد و این قدر مخاطبان را به خود جذب نمیكرد.
وی درباره سایر كارهای بعدی كه در آنها حضور خواهد داشت نیز گفت: تا به حال چند پیشنهاد داشتهام كه مشغول بررسی آنها هستم؛ چون دوست ندارم كاری را بدون دقت و تامل انتخاب كنم؛ به دلیل اینكه فكر میكنم بر كل كارهایی كه ارائه خواهم كرد، تاثیر میگذارد و فعلا اول راه هستم و دوست دارم كارنامه درخشانی از خود به جای بگذارم.
|