![]() |
لیست دایرکتوری های ایرانی (برای ثبت سایت)
لیست دایرکتوری های ایرانی (برای ثبت سایت)
توضیح: لینک دهی به یک سایت، و یا بالا بردن تعداد لینکهایی که به سایت/وبلاگ ما داده شده، یکی از مهمترین و مفیدترین کارهایی هست که میتونیم برای بالا بردن رنک و بازدید آدرسمون انجام بدیم. Directory ها، سایتهایی هستند که به ما این امکان رو میدن که آدرس وبلاگ یا سایتمون رو در اونها و برای بازدید دیگران ثبت کنیم. کار کرد این سایتها اغلب به صورت رایگان هست ولی معمولا ممکنه بخش پولی هم قرار بدن که لینکهای شما در محل های پربازدید تری قرار بگیره. (یک نوع تبلیغ) عموما ثبت لینک بصورت بلافاصله نیست و باید مدتی (حداکثر یکی دو روز) رو صبر کنید تا لینک شما مورد تائید قرار بگیره. بعضی دایرکتوری ها شرط تائید لینک شما رو این قرار میدن که لینک یا لوگوی اونها رو در سایتتون قرار بدید. بعضی دایرکتوری هایی که اعتبار بیشتری دارند هم شرط تائید رو داشتن حداقلی از فعالیت در اون سایت یا وبلاگ (که مقدارش رو مشخص کردن) قرار میدن. لیست دایرکتوری ها: www.linkestan.com/ www.hasht.com www.blogz.ir www.dahio.com www.linkeman.com www.iraninternetindex.com/ www.tigersware.com/dir/ www.linkdirectory.ir www.directory.birtak.com www.webmakers.ir/index.php?DISP=adddir www.dir.khoob.ir www.dir-link.com www.choogh.com/pages/directoryinsert www.irlinkdir.com www.iranarea.ir/Directory/ www.1000site.ir www.parsindex.com/ www.link.ir/ www.parset.com www.katalog.ir/link/ |
من نميفهمم آخر تو فهميدي يا نفهميدي يعني اينا رو من پا ك كنم دوباره بزارم كه لينكشون به سايته باز نشه؟
=========================== ادمین : نه خیر ! شما به پست اولت بخش تاپیکهای مرتبط: جستجوی حرفه ای در موتورهای جستجو راههاي افزايش بازديد وبلاگ يك ابزار آسان و پيشرفته براي آمار گيري از وبلاگ شما همه چيز در مورد Page Rank و راههاي افزايش آن توجه کن ! همه ش لینک داره ! لزومی نداره اینطوری باشه خب سایت خودمون که جا کم نداره نتونیم اینجا بزنیمش و ذکر منبع کنیم |
من اصلا نفهمیدم چی میگین حتی خوندن پست دومتون هم به سختی برام ممکنه...
ولی میدونم چی میگین ! اولا اگه توی یه فروم یزرگ اشتباهی ببینی که لزمان سیاست کلی اونها و ارشداشون نیست این پست در اون سایت که گفتی توسط کاربری ایجاد شده که فقط 7 پست داره... احساس میکنم گفتی این متعلق به فروم هم میهنه و اونیکی ازش کپی کرده در هر حال شما توصیه های کلی خود مارو رعایت کن مثل عنوان خط اول تاپیک ! و در ضمن چه لزومی داره تاپیکهای مشابه که لینک میخوره به فروم دیگه ای رو در پست گذاشتی ... اگه واقعا نیازه که کاربران اونا رو هم بخونن خب از اونها در سایت خودمون استفاده کن و در همین تاپیک و همه ی اونها منبع رو بنویس فروم هم میهن و لینک همه شون رو در هم بذار چرا واسه یه مطلب لینک بدی به یه جا دیگه من احتمال میدم اصلا متوجه اون بخش نشده باشی و دقت نکرده باشی روی لینکها بنده خیلی حساسم لطفا کمی بیشتر دقت کن و سایر مواردی که پیشتر تذکر داده بودم مرسی |
باشه ولي بعضي ها رو خودت بايد درست كني
|
تاپیک اصلاح شد
|
اکنون ساعت 03:52 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |