![]() |
اس ام اس های جالب و ریزه میزه
{شیت شدن}
اتل متل توتوله حال گلم چه جوره، این رو دادم یادم کن، پیام بزن شادم کن {داش مشتی} |
{قاط}بادکنک دلتنگیام پر شده از هوای تو، اگه نیای میترکه خونش میفته پای تو...:33: |
_باوشاز وقتی رفتی چراغ خونمون خاموشه .... بی معرفت چرا کنتور رو با خودت بردی؟...:39: |
زندگی را از نخست برای من بد ترجمه کرده اند ، زندگی را یکی مرگ تدریجی نام نهاد ، یکی بدبختی مطلق معنی کرد ، یکی درد درمان ناپذیرش خواند ، و سرانجام یکی رسید و گفت : زندگی به تنهایی ناقص است تا عشق نباشد ، زندگی تفسیر نمی شود . نام خفت دهندگان را نمی خواستم و خفت کشندگان را ، می خواستم نام تو را بدانم ، و تنها نامی که می خواستم و ندانستم {پپوله} کسی که باورت داره ، همیشه یک قدم جلوتر از کسیه که دوستت داره {پپوله} زندگی وقتی قشنگه که در کتاب قانون آن اصل معرفت ماده محبت و تبصره عشق نوشته شده باشه . {پپوله} در زندگی مشو مدیون احساس کسی ، تا نباشد رایگان عمرت گروگان کسی ، زندگی دفتری از خاطره هاست ، یک نفر در دل شب ، یک نفر در دل خاک ، یک نفر همدم خوشبختی هاست ، یک نفر همسر سختی هاست ، چشم تا باز کنیم عمرمان می گذرد ، ما همه همسفریم {پپوله} آرزو میکنم بعد خواهت سالی با 7 سینه سل, سرطان, سرخک, سیه سرفه, سردرد, سرگیجه, و سرسام همراه داشته باشند!!! {پپوله} سلام. هوا داره سرد می شه... مواظب باش کسی ازسردی هوا به گرمی قلبت پناه نبره. {پپوله} یه روز سرد وقتی دنبال جایی برای قایم شدن می گشتم نتوانستم جایی گرمتر از قلبت پیدا کنم... فراموشم نکن بیرون خیلی سرده. {پپوله} یه نصیحت: مواظب خودت باش. یه خواهش:هیچ وقت عوض نشو. یه آرزو: فراموشم نکن. یه دروغ: دیگه دوستت ندارم. یه حقیقت: دلم برات تنگ شد {پپوله} سلامی به گرمی آش رشته، که روش با پیازداغ نوشته: "دوست دارم فرشته" {پپوله} اگه کسی برات می میره، اونقدر مرام داشته باش که یه شاخه گل سرخ ببری سر مزارش. |
دل بستن مثل یه قصه ست با یکی بود شروع میشه با یکی نبود تموم میشه. {شیت شدن} امروز زدم بهترین ساعتمو شکستم! چون لحظه های بی تو بودن رو به رخم میکشید. {جشن پتو} |
يعني كي ميتونه باشه اين موقع شب
|
به جای ریختن آب پشت سر مسافر انداختن تف هم کفایت میکند... ستاد اصلاح الگوی مصرف. :) قبض موبایل شما به مدت 4 ماه پرداخت خواهد شد.... (سازمان حمایت از دوستان با مرام.) :cool: پیام زدم ازت خداحافظی کنم.اگه بدی،خوبی یا چیزی ازم دیدی حلالمون کن،آخه فردا میرم کره ماه تا واسه همیشه دورت بگردم. {شیت شدن} دوست دارم تو را نظاره کنم،زیر پایت را پر از ستاره کنم،پرسند نازنینت کیست؟!دوست دارم تورا اشاره کنم. ;) |
دم هر چی رفیقه گرم، کمرهرچی نارفیقه خم، روی هرچی بی مرامه کم، برای دشمنات آرزوی زلزله بم، زیر چشم دشمنات همیشه نم، انشاالله نبینی غم. :24: اگه خسته ای به من تکیه کن،اگه تنهایی بیا پیشم،اگه بی پناهی پناهتم،اگه پول میخوای مشترک مورد نظر در دسترس نمیباشد.... :) روز به خورشید مینازد، شب به ماه،....ما به دسته گلی مثل شما... {جشن پتو} |
زندگی گرمی دل های به هم پیوسته است، تا در آن دوست باشد همه در{پپوله}ها بسته ست. پرسیدند،بهشت را خواهی یا دوست؟ گفتم جهنم است بهشت بی دوست...{داش مشتی} |
اگه هر کی تونست اسمتو با یخ رو خورشید بنویسه بدون بیشتر از من دوست داره...{جشن پتو} |
اکنون ساعت 01:26 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |