![]() |
چگونه تلفظ خود را بهبود بخشيم - نکاتی برای اینکه مثل یک native صحبت کنیم
نکاتی برای اینکه مثل یک native speaker صحبت کنیم |
نکاتی برای بهبود تلفظ چگونه مثل یک native صحبت کنیم؟
گفتن بعضی عبارات مثل این کلمات و عبارات باعث میشن بیشتر شبیه یک native speaker صحبت کنیم:1- going to : gonna |
سلام به همگی |
نقل قول:
|
بهبود بخشیدن به تلفظ زبان انگلیسی - چگونه لهجه خود را بهتر کنیم؟
نوشتن و به اشتراک گذاشتن این مطالبی که تجربه شخصی خودتون هست بسیار برای ما ارزشمند هست .
ما دوست داریم تمام صفحات سایتمون بره به این سمت . در راستای چیزی که صبا گفت من هم تایید میکنم دقیقا اینطوره نباید خجالت کشید و ادا در اورد راستش من در تنهایی خودم وقتی کسی نیست و یه صفحه انگلیسی رو میخونم کاملا تند صدا و لحن و ادا اطوارم شبیه گوینده های راز بقا میشه ! خصوصا گوینده پلنت ارث بی بی سی در حالی اگه در یه جمع بخوام یه متن انگلیسی رو قرائت کنم ممکنه با بی میلی و سرسری خوندن بدون لهجه و بد بخونمش این اشکال من رو دیگران نداشته باشند خیلی خوب میشه |
ادمین اینطوری نباشین |
در مورد ارادت ما به لهجه بسیار خوب شما خودتون تایید کردین دیگه جای بحثی نمیمونه
بله من بازم میگم که کلا نباید نگران بود و ترسید چه در مورد حرف زدن چه در مورد لهجه تا زمانی که ادم فکر میکنه داره یه زبان خارجی رو یاد میگیره نمیتونه موفق باشه چون یه زبان خارجیه ! بیگانه س ولی اگه زبان خودت بدونی و خودت رو از اون زبان و اون حال و هوا و فرهنگ بدونی و مال خودت بدونیش میتونی باهاش کنار بیای و راه این حس مالکیت اینه که بخوای راحت اون تقلید ها اون صداها اون لحنها و ادااطوار ها رو در بیاری اگه از صدای فلان بازیگر و شخصیت خوشت اومده استفاده کن تکرار کن به قول صبا هنگام ظرف شستن منتهی من فقط در تنهایی خودم میکنم شاید به خاطر یک سری اظهار نظر های غیرکارشناسانه ی افراد اطرافم در مورد خودم بوده که الان ممکنه اصلا یادم نمونده باشه اما تاثیرش در ناخوداگاهم مونده باشه . به هر حال احساس کردم گفتن این بتونه برای افراد تازه کار خوب باشه که داستان من چطوریه یه سری چیزا مهرگان نوشته در بالا که خیلی خوبه من یه چیزی که در تلفظم رعایت میشه و اتفاقا اصلا خود اگاه نیست و نشون از درستی و استواری اون قاعده در زبان انگلیسیه تلفظ R در کلمات بعد از حروف صدا دار و هنگام استاپ بر روی اونها یا هنگام اتصال هست که تلفظ میشه یا نه البته بریتیش و امریکنش فرق میکنه اما به هر حال این مساله به طور کاملا طبیعی توسط من رعایت میشه که میتونه کمک کنه به اینکه بیشتر شبیه نیتیو ها بشی . |
تلفظ در زبان انگلیسی - چکار کنیم که مثل یک native باشیم؟
آقا من کاملا موافقم ! |
به نظر من کتاب american accent هم میتونه خیلی کمک کنه . سی دی اون کاملا استرس ها و نحوه تلفظ کلمات رو مثل یک نیتیو اموزش میده
|
بهبود تلفظ در زبان انگلیسی - راه هایی برای اینکه مثل یه native صحبت کنیم
|
اکنون ساعت 12:01 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |