![]() |
آموزش رانندگی
نوعی رانندگی، نوعی ماجراجویی |
آموزش رانندگی
كسب مهارت های رانندگی با توجه به این كه مهارت در رانندگی از جمله عوامل بسیار مهم در نحوه عملكرد صحیح |
آموزش رانندگی
توصیه پیشگیرانه در رانندگی |
آموزش رانندگی
رانندگی در شرایط خاص رانندگی در نور نامناسب: |
آموزش رانندگی
رانندگی در برف و یخبندان: |
آموزش رانندگی
آموزش رانندگی در زمستان |
باتشکر از رزیتا 2 به خاطر مطلب مفیدی که نوشته
مشکل اصلی رانندهای داخل ایران برمی گرده به آموزش ضعیف قبل از گرفتن گواهینامه چون من خودم آموزشگاه رانندگی دارم امکانات آموزشی داخل ایران خیلی ضعیفه وبصورت جدی دنبال نمیشه اگه امکانات سخت افزاری ونرم افزاری بیشتری دراختیار هنر آموز قرار بگیره و رانندگی کردن روبه صورت اصولی از همون پایه یاد بگیرین سختگیری بیشتری هم روی این جور مسائل بشه قطعا کیفیت رانندگی بالاتر می ره |
حالا تو حامد جان اموزشگاه داری حتما از من بیشتر میدونی
ولی من فکر میکنم از لحاظ فنی و علمی راننده هامون مشکل ندارند ... و واقعا بلدند... فرهنگ رانندگیمون ضعیفه احترام نمیذاریم به هم ربطی به ضعف اموزش در اموزشگاه ها یا نداشتن چیز دیگه ای به نظر من نداره شاید بهتره بگیم بعد از گرفتن گواهینامه و مدرک از اموزشگاه تاره باید یه کلاس دیگه اموزش اصول شهروندی و شهر نشینی رو بگذرونیم... من قلبم میفته تو حلقم وقتی میرم دانشگاه و بر میگردم ... مخصوصا سر سه راه مسکن واقعا بارها دیگه تسلیم شدم که الن ماشین بزنه و بکشه منو ... ... |
سلام ادمین
کاملا باحرفات موافقم ولی این فرهنگ رانندگی رو من تازه کار از یه جایی باید یاد بگیر م خوب چه جایی بهتر از آموزشگاه که یه هنر آموز مبتدی امروزو راننده فرداکه اولین بار می خواد رانندگی کنه اول اصول اولیه رانندگی که اولین چیز همون فرهنگ رانندگی کردنه رو یاد بگیره.... واین کار مستلزم امکانات واطلاع رسانی خوبه که متاسفانه ما.......به نظر تو داریم یانداریم؟ |
|
اکنون ساعت 07:38 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |