![]() |
در ميان من و تو فاصله هاست
در ميان من و تو فاصله هاست |
پنج وارونه چه معنا دارد ؟!خواهر کوچکم از من پرسيد من به او خنديدم کمي آزرده و حيرت زده گفت: روي ديوار و درختان ديدم. باز هم خنديدم گفت: ديروز خودم ديدم پسر همسايه پنج وارونه به مينو ميداد ! آنقَدَر خنده برم داشت که طفلک ترسيد بغلش کردم و بوسيدم و با خود گفتم بعدها وقتي غم سقف کوتاه دلت را خم کرد بي گمان مي فهمي پنج وارونه چه معنا دارد! |
دلم گرفته از این روزها دلم تنگ است میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است بمان با من که من بی تو صدای خسته در بادم، در این اندوه بی پایان بمان تنها تو در یادم، نمیدانم چرا غم ها نمیدانند که من سلطان غم هایم، بیا ای دوست با من باش که من تنهای تنهایم |
به نفس ... |
به چه میخندی تو؟به مفهوم غم انگیز جدایی؟به چه چیز؟به شکست دل من یا به پیروزی خویش؟به چه میخندی تو؟به نگاهم که چه مستانه تورا باور کرد؟یا به افسون گری چشمانت که مرا سوخت و خاکسترکرد؟به چه میخندی تو؟به دل ساده من میخندی که دگر تا به ابد نیز بهفکر خود نیست؟خنده دار است بخند چشمان خسته ات ، آرام و بي صداست گويي ز راز تو، آگه فقط خداست ناگفته هاي تو، در سينه ات نهان اما سکوت تو، گوياي صد بيان آن گونه هاي تو ، دشت شقايق است شرح سکوت تو، نشر حقايق است تنهايي و غريب ، در بزم بي کسان رنجيده سينه ات ، از ظلم ناکسان گر چه تبسمي ، بر لب نشانده اي در پشت خنده ات ، دل خسته مانده اي |
وفا نکردی و کردم، خطا ندیدی و دیدم
شکستی و نشکستم، بُریدی و نبریدم اگر ز خلق ملامت، و گر ز کرده ندامت کشیدم از تو کشیدم، شنیدم از تو شنیدم وفا نکردی و کردم، خطا ندیدی و دیدم شکستی و نشکستم، بُریدی و نبریدم اگر ز خلق ملامت، و گر ز کرده ندامت کشیدم از تو کشیدم، شنیدم از تو شنیدم کی ام ؟ شکوفه اشکی که در هوای تو هر شب ز چشم ناله شکفتم، به روی شکوه دویدم مرا نصیب غم آمد، به شادی همه عالم چرا که از همه عالم، محبت تو گزیدم چو شمع خنده نکردی، مگر به روز سیاهم چو بخت جلوه نکردی، مگر ز موی سپیدم بجز وفا و عنایت، نماند در همه عالم ندامتی که نبردم، ملامتی که ندیدم نبود از تو گریزی چنین که بار غم دل ز دست شکوه گرفتم، به دوش ناله کشیدم جوانی ام به سمند شتاب می شد و از پی چو گرد در قدم او، دویدم و نرسیدم به روی بخت ز دیده، ز چهر عمر به گردون گهی چو اشک نشستم، گهی چو رنگ پریدم وفا نکردی و کردم، به سر نبردی و بردم ثبات عهد مرا دیدی ای فروغ امیدم؟ |
هر چند ميان من و تو فاصله ها بسيار است اما وسعت نگاههايم تو را از دورترينها به نزديكترينها ميخواند
|
|
تو را ساختم با اون برفا ، آدم برفي تو اون شب اومدي دنيا ، آدم برفي شبي كه عمرش از هر شب دراز تر بود به او شب ما مي گيم ، يلدا ، آدم برفي يه جورايي من و تو عين هم هستيم توام تنها ، منم تنها ، آدم برفي من عاشق بودم و خواستم پناهم شي توام عاشق بودي اما ، آدم برفي همه انگار پي اونن كه كم دارن تو بودي عاشق گرما ، آدم برفي منم از عشقم و اسمش واست گفتم نوشتم با دسام زيبا ، آدم برفي تو خنديدي و گفتي ، قلبت از يخ نيست تو عاشق بودي عين ما ، آدم برفي تو گفتي كه براش مي ميري و مردي آره مردي همون فردا ، آدم برفي ديگه يخ سمبل قلباي سنگي نيست سفيدي داشتي و سرما ، آدم برفي تو آفتاب و مي خواستي تا دراومد اون واسش مردي ، چه قدر زيبا ، آدم برفي نمي ساختم تو رو اي كاش واسه بازي تو يه پروانه اي حالا ، آدم برفي چه آروم آب شدي ، بي سر و صدا رفتي بدون پچ پچ و غوغا ، آدم برفي كسي راز تو رو هرگز نمي فهمه چه قدر عاشق ، چه قدر رسوا ، آدم برفي من اما با اجازت مي نويسم كه تو روحت رفته به دريا ، آدم برفي تو روحت هر سحر خورشيد و مي بينه مي بينيش از همون بالا ، آدم برفي ببخشيد كه واسه بازي تو را ساختم |
تو آنقدر از من دور بودی که هرگز فاصله ی میانمان را نمی دیدم و تو می خندیدی بر این فاصله و من می خندیدم بر خنده ی تو فاصله برای من تهی از حجم بود و تو می خندیدی بر این حجم و من می خندیدم بر خنده ی تو آرام تر ، آرام تر گام بردار دیشب در خواب فاصله را دیدم و تو را که گام بر میداشتی استوار ، پیوسته ، سریع دیشب از هجوم فاصله ترسیدم و از تو ، از تویی که آنقدر دور بودی که نمی دیدمت و نمی شناختمت آرام تر ، فقط قدری آرام تر گام بردار من از فاصله بیزارم ... |
اکنون ساعت 05:16 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |