![]() |
كبوتری كه به جرم رنگش ، كشته شد
|
اين تعداد عكس براي يك تاپيك كافي نيست. ولي به علت موضوعش كه وجدانا خيلي دردناكه وهمه بايد ببينن ادغامش نمي كنم. اگر دستم به اين حيوان آدم نما مي رسيد پام و رو گردنش مي ذاشتم.
|
این فوتبال نیست
وحشیگریه کبوتر نماد صلح و بی گناهیه حالا دیگه مطمئنم چه کار خوبی کردم که فوتبال رو گذاشتم کنار یکی بره سایت نود تی وی دات آی آر و این تصاویر رو بفرسته برای جناب فردوسی پور تا.... لا اله الا الله خدایا پناه به خودت می بریم |
نود
در صفحه او سایت نود عکس را گذاشتن نمی دونم در برنامه نود نشون بده یا نه اگر نشون ندهند نامردی کردن http://i.imagehost.org/0904/untitled_5.jpg |
اگر تو سايت نود پي گيري شد من و هم خبركنين
|
كبوتره بي گناه بوده ولي به جرم رنگش كشته شده مقصر خودشه:36:بايد با لباس آبي ميومد
|
وای خدا وقتی عکسا رو دیدم اعصابم خراب شد آخه من واقعا عاشق کبوترم مظلومترین پرنده کبوتره واسه چی این وحشیا این کارو کردن؟
فکر کنم تو 90 نشونش داده |
نقل قول:
نژاد پرستی یکی از اخلاق های بارز شماست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
اين نمونه بارز وحشيگريه
چطوري دلشون اومد سر اين پرنده بي گناه و بكنن!!!!!!!!! واي حالم بد شد.... _:2:_:2:_:2: |
اکنون ساعت 10:50 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |