![]() |
دانلود فیلم به سبک تورنت
|
|
|
دانلود انیمیشن Wall-E
|
Asterah جان میتونی یه خرده توضیح بدی که کار با تورنت چه طوریه. من خیلی تعریفش رو شنیدم ولی خب چون اکانت رپیدشیر دارم هیچ وقت نیاز نشده از تورنت استفاده کنم ولی گویا داره روز به روز بر تعداد کاربراش افزوده میشه.
|
حتما یونس جان:)
خوب دانلود با توررنت خیلی هم ساده هست... فقط باید برنامه دانلود با تورنت رو داشته باشی که من برای راحتی کار کاربران لینک دانلودش رو اینجا میزارم. خوب بعد که این برنامه رو دانلود کردین لینک توررنت هر فیلمی که بخواهید رو هم دانلود میکنید. بعد با کلیک کردن بر روی اون لینک یه پنجره تنظیمات باز میشه. تنظیمات رو مطابق نظر خودتون انجام داده( در پست های بعدی به صورت مصور نمایش میدم) و با تایید اون، فیلم شروع به دانلود شدن میکنه! هر وقت هم که دیدین میخواین کامپیوتر رو خاموش کنید و کاری پیش اومده می تونید دکمه pause رو زده و بعد از روشن شدن سیستم دوباره به کار خود ادامه می دهید:) امیدوارم از کار با این نرم افزار لذت ببرید:) در پست های بعدی به شرح جزئیات اون می پردازم:) |
نقل قول:
|
باشه حتما انجام میشه رئیس!;)
|
خوب بچه ها امروز یه فیلمی دیدم خیلی برام جالب بود!! و آموزنده!! |
اکنون ساعت 12:08 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |