![]() |
عباس كيارستمي در كن:همواره شخصيتهايم را براساس تجربيات زندگي واقعي خلق كردم
عباس كيارستمي در نشست خبري «كپي برابر اصل» گفت: همواره شخصيتهايم را براساس تجربيات زندگي واقعي خلق كردهام.
روز گذشته ـ 18 مي 28 ارديبهشت ماه ـ كنفرانس خبري فيلم «كپي برابر اصل» جديدترين فيلم عباس كيارستمي در جشنوارهي فيلم كن برگزار شد. عباس كيارستمي كارگردان سرشناس سينماي ايران در اين نشست خبري كه با حضور «ژوليت بينوش» بازيگر فيلم «كپي برابر اصل» برگزار شد، در خصوص هويت شخصيتهايش در آثاري كه كارگرداني ميكند، گفت: در تمام تجربيات فيلمسازي من خصوصيات شخصيتهايم جزيي از من بودهاند، فيلمهاي من از هيچگونه فرم هنري خاصي گرفته نشدهاند اما از واقعيت گرفته شدهاند و من همواره شخصيتهايم را براساس تجربيات زندگي واقعي خلق كردهام. ژوليت بينوش هم درباره تجربهاش در همكاري با كيارستمي گفت: كيارستمي مقابل دوربين به من زمان زيادي ميداد، اين آزادي عمل براي يك هنرپيشه كمتر رخ ميدهد. اين بازيگر فرانسوي ادامه داد:روش فيلمسازي كيارستمي اين توانايي را در من ايجاد ميكرد كه به لحاظ احساسي قدرت مانور داشته باشم و به درونياتم مراجعه كنم و در فرآيند خلاقيتي خاصي كه اغلب در گذشته تجربه نكرده بودم غوطهور شوم. كيارستمي در بخش ديگري از سخنانش در اين نشست گفت: فيلمهاي من هرگز از داستانهاي ادبي يا تخيلات بهره نگرفتهاند، از واقعيت وام گرفتهاند و در دنياي واقعي تمام ابعاد سياسي و اجتماعي حضور دارند. در اين نشست «ويليام شيمل» ديگر بازيگر «كپي برابر اصل» حضور داشت. عصر روز گذشته ابتدا عكسها و گزارش تصويري اين نشست در رسانههاي خارجي منتشر شد و سپس بخشهاي از صحبتهاي عباس كيارستمي دربارهي وضعيت جعفر پناهي منعكس شد. داستان «كپي برابر اصل» درباره نويسندهاي است، كه كتابش برنده جايزه بهترين ترجمه سال شده است. او براي انجام مصاحبه مطبوعاتي به فلورانس آمده و عنوان ميكند ايده كتابش را در فلورانس به دست آورده است. در اين سفر او با زني كه صاحب يك گالري آنتيك است، آشنا ميشود و بحثهاي متعددي درباره اصلبودن و كپيبودن اشياي عتيقه ميان آنها انجام ميشود و .... » تاكنون عباس كيارستمي و فيلمهايش حضورهاي متفاوتي در جشنوارهي كن داشتهاند كه مهمترين حضور به سال 1997 برميگردد كه عباس كيارستمي نخل طلاي بهترين فيلم جشنواره كن را براي «طعم گيلاس» گرفت. |
اکنون ساعت 10:56 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |