![]() |
خالق روياهاي زيباي سينمايي
خالق روياهاي زيباي سينمايي
اين روزها اگر پيگير اخبار شصتوسومين جشنواره فيلم كن باشيد، حتما مطلع هستيد كه رئيس هيات داوران اين جشنواره در سال 2010 تيمبرتون كارگردان مشهور است. خود برتون از اين انتخاب بسيار خرسند شده است و رضايت خاطرش را در اين عبارات ابراز كرده است: «وقتي شما به جشنواره كن فكر ميكنيد، در واقع به دنياي سينما فكر ميكنيد و از آنجا كه فيلمها هميشه درنظر من مانند رويا بودهاند، اكنون رويايم به حقيقت تبديل شده است. |
مرسی
خیلی سینمای برتون رو دوست دارم به خصوص فیلم ادوارد دست قیچی که خیلی دوسش دارم ماهی بزرگ و ادوودشم خیلی دوس دارم بقیه فیلماش با جانی رو هم دوس دارم |
من این متن رو توی جام جم خوندم خیلی خوشم ازش اومد
نه از تیم برتون چون اونو که خیلی وقته دوسش دارم شاید از جمله اخرش .... تیم برتون .اقعا بزرگه و همکاریش با جانی دپ هم واقعا تصمیم و انتخاب طلایی ای بود شاید هیچ گس بهتر از اون نتونه اونچه که توی ذهن و خاطرات تیم برتون هست رو بازسازی کنه نمیدونم چرا توی این نوشته خیلی به سویینی تاد نپرداخت که خیلی از جایزه ها رو درو کرد و با وجود اینکه اسلیپی هالو قبلش ساخته شده بود باز هم یه فیلم قوی محسوب میشد ... به نظر من که فیلم خیلی خوبی بود طنز + موزیکال + خون و خونبازی ! |
با اینکه سینماشو خیلی دوس دارم ولی یه سری کارگردانا هستن که دیگه سینما رو تموم کردن
به قول معروق سینما استعلا و نمیشه کارگردانایی مثل برتون به اون جایگاه برسن سر فرصت بیشتر توضبح مبدم و به اون سینما بیشتر میپردازم |
اکنون ساعت 01:26 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |