![]() |
مقايسه وردپرس و جوملا
مقايسه وردپرس و جوملا؛ 2 سيستم محبوب مديريت محتوا
ساختار و مدل افزونههاي وردپرس، بر پايه اجراي مجموعهاي از توابع است که به روند سيستم وابستهاند و از اينطريق با سيستم کار ميکنند. اين ابزارکها شامل فهرستي از توابع هستند که در هر نسخهاي از وردپرس قابليت اجرا دارند. اين ابزارکها، بهراحتي اجرا ميشوند و دادههاي موجود در پايگاهدادهها را بهصورت خروجي نمايش ميدهند. همچنين، خودشان، در درون تم و از يک بسته افزونه بهخصوص، دردسترس هستند. |
در حال حاضر اینا قابل مقایسه نیستن! امکانات جوملا چیزی نیست که بشه راحت ازش گذشت.
اما برای کارهای معمولی و ساده، یا وبلاگنویسی، وردپرس گزینه خوبیه. |
امكانات جوملا يك طرف امكانات ورد پرس يك طرف
قالب هاي زيباي ورد پرس رو نميشه با جوملا يكي كرد، جوملا بيشتر قالب هاي ساده شركتي و دولتي داره، اما ورد پرس تنوع بيشتري نسبت به جوملا يا مامبو داره. ميتونم بگم من نصب تمام CMS ها و كار باهاشون رو تجربه كردم، حتي نرم افزار MediaWiki (نرم افزار ويكي پديا) اما تا حالا چيزي به راحتي و قابل گسترش بودن وردپرس نديدم! تو ورد پرس دستت براي هر چيزي بازه! اوپن سورس به معناي واقعي... من از نصب جوملا پشيمون شدم! چون اصلا نميدونستم بايد از كجا شروع كنم! چيكار كنم! سايت هايي هم كه ازش استفاده كردن هم زياد قابل توجه نيست. اما به نظر من اصلاً نميشه مقايسه كرد، اگر cut news php رو مقايسه ميكردن بهتر بود! |
و شخصیت و کلاس کاری کسایی که در ایران وردپرس استفاده میکنند هم چیزی نیست که بشه ازش گذشت .
مثل دنیای صنعت میمونه تولیدی که توی وردپرس میشه با تولیدی که در جوملا میشه کیفیت فوق العاده نوشته ها در مقابل حجم انبوه مطالبی که جوملا نویسها در روز بیرون میدن به این خاطر میگم که شخصیت کاری به طور نسبی تفاوت داره در این دو کسایی که به دنبال بازدید و ترکوندن و ارسال حجیم و زیاد مطالب هستند میرن سراغ جوملا اما وردپرسی ها یه محیط جمع و جور و با کلاس که کیفیت از در و دیوارش میریزه و همیشه مطالب نو تازه از اونها سرچشمه میگیره رو انتخاب میکنند قسمت زیادی از انتقاد من نسبت به کمیت به جای کیفیت به ساختار فروم ها و تالار های گفتگو و سایت خودمون هم بر میگرده . ما هم شده ایم جز نظام صنعتی که تولید انبوه میکنه خیلی دوست دارم یه روزی بتونم کاری که یک پزشک داره انجام میده رو انجام بدم و تا اون روز راه کمی باقی نمونده ساختار ها باید عوض بشه فرهنگ فعالیت سایتیمون باید عوض بشه حجم فعالیتهامون باید یک بیستم بشه و ایجاد نکنیم مطلبی رو مگر اینکه به قلم خودمون و مطلبی تازه باشه . |
این که گفته میشه جوملا بیشتر قالب های شرکتی داره، دلیل نمیشه که نشه قالب دیگه ای باهاش طراحی کرد.
بسته به نوع کار و فعالیت، میشه انواع قالب رو طراحی کرد. این بیشتر مربوط میشه به اطلاعات داشتن راجع به html ، css و جاوا تا خود هسته cms. نگاهی به اکستنشن های جوملا هم نشون میده که همه چی امکان پذیره که روی جوملا پیاده بشه. |
درمورد امنیت
ورودپرس همیشه اول بوده و هست! |
اکنون ساعت 07:58 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |