![]() |
جمشيد مشايخي: خوشحالم پس از سالها با «كيميايي» كار ميكنم
جمشيد مشايخي گفت: خوشحالم پس از سالها سومين همكاريام را با مسعود كيميايي تجربه ميكنم.
اين بازيگر كه قرار است در فيلم «جرم» مسعود كيميايي مقابل دوربين برود، در گفتوگو با خبرنگار سينمايي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار داشت: 41 سال پيش وقتي مسعود كيميايي كارگردان جواني بود در فيلم «قيصر» او مقابل دوربين رفتم و سالها بعد «سرب» را با او كار كردم و آشنايي كامل با كارش دارم و كاركردن با او كه از كارگردانان مطرح و بزرگ سينماي ايران است، لذتبخش است. وي درباره نقشش در اين فيلم گفت: نقش خاصي است كه در دو سكانس حضور دارد و آن را دوست دارم و تا حدود 10 روز ديگر قرار است مقابل دوربين بروم. مشايخي كه اوايل امسال در فيلم «سيزده 59» سامان سالور مقابل دوربين رفته است، درباره آن نيزمطرح كرد: از آن كار بسيار راضي هستم و نقش بسيار حسابشده و خوبي براي من نوشته بودند كه همكاري خوبي با سالور كارگردان فيلم و پرستويي به عنوان بازيگر و بازيگردان صورت گرفت. اين بازيگر پيشكسوت قرار است،در فيلم كوتاه هفت دقيقهاي كه براي بهزيستي تهيه ميشود، ايفاي نقش كند. |
رضا جان .... قربونت...
این نوع تاپیک ها بهتره تو بخش اخبار کوتاه باشه و برای چند خط خبر تاپیک ایجاد نکن ... با وجود تذکر های lp girl ولی باز تاپیک ایجاد میکنی... تشکر |
اکنون ساعت 01:38 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |