![]() |
نگاهی به جشنوارههای معتبر سینمایی جهان
نگاهی به جشنوارههای معتبر سینمایی جهان
باغ وحش طلاییمنبع پی سی پارسی دات کام |
مرسی
مرسی کوروش جان مطلب جالبی بود
فقط نخل طلایی کن البته شیر طلایی رو هم دوس دارم! |
خواهش میکنم
در حال تهیه یک نرم افزار بسیار عالی سینمایی هستیم برای ارشیو کردن فیلمها که از نمونه های مشابه خارجیش هم بسیار بهتر طراحی شده چه از نظر دیتابیس چه از نظر ایده های بکر اماده میشه به زودی میدیم دموشو ببینین دلتون بسوزه برای یه قسمتش نیاز بود مثلا برای ذخیره مشخصات فیلم جوایزشم سیو بشه خواستیم ببینیم چه جوایزی هست و این جوایز در چه بخشهایی هست مثلا اسکار موسیقی اسکار بهترین بازیگر ... اینو سرچ کردم گذاشتم بچه ها هم استفاده کنند. در مورد جشنواره ها... راستش کن فیلم تره ! فیلمهاش فیلم تره فیلم سینمایی نیست فیلمه داستان داره مفهوم داره تلخی داره و کلی اثر ارزشمند کن گرفته داریم اما راستش من این اعتقاد رو دارم که شاید عادت شده باشه که کارگردانهای گمنام مخصوصا از شرق برای اینکه مطرح بشن یا فیلمشون دل افراد رو به درد بیاره یه راست میرن سراغ سیاهی ها و تلخی ها و بدبختی ها بدون اینکه بتونن به واسطه هنر اون تلخی رو منتقل کنند عین تلخی و درد رو به دوربین میکشن و همیشه هم به جایی نمیرسه اما اینکه عادت شده باشه که "فلانی فیلم جشنواره ای میسازه" این خوب نیست |
اصلا حرفتو قبول ندارم
طعم گیلاس رو دیدی؟ اون یه فیلم کنی هست پنهان،بچه،رزتا،باد در مرغزارها می وزد،رقصنده در تاریکی و... اینا کنی هستن به نظر من تو کن فیلم میره و فیلمهایی که واقعیت سینما هستن فیلمهایی که سینما رو میسازند کم کم باید روی فرهنگ آدما کار کرد تا نگیم فیلم جشنواره ای و اون فیلم به فیلمی پرمخاطب تر تبدیل بشه میشه ولی ... |
نقل قول:
اصلا منظورم کارگردانای خودمون نبود چیزای که من گفتم اینان : این تصور که یه فیلم تلخ بساز تا در جشنواره ای برنده بشی غلطه و نباید این ترویج بشه 2: سابقه کن پره از فیلمهای خوب همونطور که گفتم 3:به نسبت قابل توجهی در فیلمهای کنی وجود داره فیلمهایی که تلخ و سیاه هستند که این به خودی خود بد نیست چون تلخی و سیاهی واقعا وجود داره اما اگر پس از مشاهده بند سه کسی بره سراغ بند دو که عرض کردم و بخواد از این شرایط استفاده کنه ماهیت سینما و فیلمسازی و ... زیر سوال میره . |
باید ببینیم منظورت از فیلم سیاه چیه؟
اگه مثلا تو یه فیلم مثل دیره رو سیاه بدونی خب پس فیلم سیاه خیلی خوبه ولی کلا نباید به فیلم و سینما اینطوری نگاه کرد تا این توهمات و اشتباهها پیش بیاد |
اکنون ساعت 01:34 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |