![]() |
گزارشي از «هفت»،بهداد: خوب پول ميگيرم چون از بهترين بازيگرانم
حامد بهداد گفت: «من پول خوب ميگيرم، چون از بهترين بازيگران هستم.»
در بخشي از برنامهي «هفت» ديروز ـ 25 تير ماه ـ كه حامد بهداد بازيگر سينما در مصاحبهي ضبط شده دربارهي حضورش در «هفت دقيقه تا پاييز» صحبت ميكرد، در توضيح چگونگي حضور در اين فيلم يادآور شد: ابتدا طرحي از اين فيلم نخوانديم و دسته جمعي دربارهي يك طرح صحبت كرديم و برخي نكات را شنيديم اما همان طرحي كه به ما گفته شد، روحي در آن وجود داشت كه باعث شد به آن اعتماد كنيم. اگرچه بعدها اين طرح دستخوش تغييراتي شد كه من حتي فكرش را هم نميكردم، البته در نهايت از محصول اين كار راضي هستم و فكر ميكنم اين فيلم برگ جديدي در كارنامهي بازيگريام محسوب ميشود. وي درعين حال دربارهي حضورش در اين فيلم گفت: اكثر دوستان، سينمادانان و سينماندانان من دربارهي اين نقش به تعريف پرداختند. حامد بهداد در پاسخ به اين سوال مصاحبهشونده كه دربارهي اختلافات او و هديه تهراني پرسيده بود اظهار كرد: با هديه تهراني اختلاف نداشته و نداريم. ما هنرمنديم و گاه بر سر كار با هم بحثهايي ميكنيم تا كار خروجي بهتري داشته باشد. اين بازيگر سپس از كيارستمي ، كيميايي، بيضايي، تقوايي و... بهعنوان اساتيد سينماي ايران نام برد و گفت: ما سينما را از اين افراد ياد گرفتهايم، من به هيچعنوان طرفدار سينماي «نصف مال من، نصف مال تو» نيستم و از اين سينما متنفرم. وي در عين حال فيلم «هفت دقيقه تا پاييز» را فيلمي بازيگرمحور بر شمرد و در پاسخ به سوال مصاحبهشونده دربارهي دستمزدهاي بالايي كه ميگيرد اظهار كرد: من پول خوب ميگيرم چون ازبهترين بازيگران هستم. دستمزد ما به مراتب از بسياري از ورزشكاران كمتر است، حال چه كسي ميتواند بر روي كار هنري قيمت بگذارد. مگر ميشود بر روي بازي من در فيلم «روز سوم» يا نقشآفريني خسرو شكيبايي در فيلم «هامون» قيمت گذاشت. علاوه بر اين مگر من جلوي دوربين رقصيده و يا مسخرهبازي درآوردهام. من جوانم و هر گاه كه ميگويم در كارم خوب عمل ميكنم با شماتت مواجه ميشوم اما واقعيت اين است كه من، شهاب حسيني، حميد فرخنژاد، باران كوثري همه از بازيگران خوب هستيم اما آنها هيچگاه اين مساله را نميگويند و من اين را عنوان ميكنم. ممكن است كه سياهه من پر از خطا باشد، اما به هر حال در امر بازيگري خوب عمل كردهام. وي ادامه داد: امروز بازيگران كذايي ، پولهاي فراوان ميخواهند اما من كه تماشاگر را از خانهاش به سينما ميكشم و او را در سينما درگير ميكنم نبايد خوب پول بگيرم. اگر من زياد پول ميگيرم پس چشم رنگيهايي كه سينما را احاطه كردهاند چه؟! بهداد در پايان گفت: اگردستمزد من زياد است، بد نيست كه درباره تهيهكنندهها و افرادي كه از يكسال قبل سينماها را براي مدت يكسال اجاره ميكنند، هم بحث كنيم. اما من هيچ گاه ارثي به دست نياوردهام كه بخواهم بگويم اين فيلم يا بازيگر باشد ديگري نه. وي در پاسخ به اين سوال مجري كه او را تنبل خوانده بود و علت حضورش در نقشهاي كوتاه را پرسيده بود اظهار كرد: تنبل نيستم، بيانگيزهام. اما حضور من در نقشهاي كوچك به آنها جان ميدهد. به گزارش ايسنا، در ادامه اين برنامه عليرضا اميني كارگردان، فيلم «هفت دقيقه تا پاييز» و مسعود فراستي منتقد سينما در اين برنامه حضور پيدا كرده و به صحبت دربارهي اين فيلم پرداختند. اميني با اشاره به توضيحاتي دربارهي فيلمنامه اين فيلم و روند كار آن در پاسخ به حامد بهداد كه گفته بود فيلمنامهاي براي اين فيلم وجود نداشته،گفت: حامد بهداد كه ميگويد هيچ چيز وجود نداشت اصلا فيلمنامه را نميخواند. خانم تهراني فيلمنامه اين فيلم را كامل خواندند و نقطه نظرات دقيقي هم درباره آن دادند. البته با اين وجود اين فيلم و فيلمنامه آن به نوعي گروهي محسوب ميشود. در ادامه اين برنامه محسن تنابنده، نويسنده فيلمنامه اين فيلم در تماسي تلفني به ذكر توضيحاتي دربارهي روند نگارش فيلمنامه پرداخت و گفت: حقيقت ماجرا اين است كه از مقطعي به بعد به دليل زياد بودن نظرات، از نوشتن فيلمنامه خسته شدم و بقيه آن را ننوشتم. پس از صحبتهاي تنابنده، فراستي اظهار كرد: نوع برخورد تنابنده جالب نبوده و بهتر است كه او اغراق نكند، چرا كه او پيش از اين هم فيلمنامه درخشاني نداشته است اما عليرضا اميني چندين فيلم خوب داشته و اكنون هم در حيطه كارگرداني اين فيلم بسيار خوب عمل كرده و بازيهاي بازيگران فيلم و به ويژه بازي محسن تنابنده نشاندهنده كارگرداني است كه پشت آنها قرار دارد. اين صحبتهاي فراستي موجب شد كه محسن تنابنده بار ديگر با اين برنامه تماس گرفته و بگويد: فكر ميكنم كه اگر آقاي فراستي نقد كند، بسيار بهتر از آن است كه به توصيه اخلاقي بپردازند، به هر حال ايشان برخي مسايل دربارهي نحوه كار در اين پروژه را نميداند و من هم نميخواهم آنان را مطرح كنم. اما اگر فيلمنامه اين فيلم از چند سال قبل وجود داشته است، پس چرا طي اين سالها اين فيلم ساخته نشده است؟! چرا اين گونه حقوق هم را زيرپا ميگذاريم؟! تنابنده در ادامه به انتقاد از فريدون جيراني، تهيهكننده و مجري «هفت» پرداخت و گفت: كارگردان «هفت دقيقه تا پاييز» گفته بود كه اگر من در نشست اين فيلم حضور داشته باشم، او حاضر نميشود كه در اين برنامه حضور پيدا كند. به هر حال وقتي قرار است بحث از اين فيلمنامه و كار من شود، آيا بهتر نيست كه من هم در اين برنامه حضور داشته باشم تا بتوانم از حقوق خودم دفاع كنم.؟! در اين بخش از صحبتهاي تنابنده، جيراني با بيان اينكه فرصت برنامه كم است،گفت: از اين موضوع اطلاع نداشته و هماكنون مطلع شده است. فراستي هم در پاسخ به صحبتهاي تنابنده گفت: توصيه اخلاقي بخشي از نقد است، همانطور كه وظيفه هنر هم همين است. به گزارش ايسنا،در برنامه"هفت"، سيد ضياءالدين دري به عنوان اولين مهمان برنامه با اشاره به ديدار هنرمندان با مقام معظم رهبري گفت: هنگامي كه ما خدمت مقام معظم رهبري ميرسيم، قصد داريم كه مشكلاتمان را طرح كنيم و پس از طرح اين معضلات از بالاترين مقام كشور در اين باره نظر ميخواهيم، اما متاسفانه هيچگاه سعي نميكنيم كه نظرات مقام معظم رهبري را تئوريزه كنيم. وي با اشاره به ديدار اخيرشان تصريح كرد:در اين جلسه برخلاف هميشه مقام معظم رهبري از واژهي دراماتيك استفاده كردند و تا حدودي وارد بحثهاي تخصصي سينما شدند كه جا دارد كمك كنيم مردم متوجه اين موضوع شوند. ايشان در بخشي از صحبتهايشان دربارهي نقد در آثار تلويزيوني و سينمايي صحبت كردند كه من فكر ميكنم منظورشان اين بود كه عدهاي ميخواهند در آثار خود به نقد بپردازند، اما موفق نميشوند اين كار را به درستي انجام بدهند و باعث ميشوند كه مسوولان بخشهاي مختلف در برابر آنها و فيلمشان موضعگيري كنند. در بخش ديگري از برنامه ديروز به وضعيت تنها سينماي شهر «فسا» پرداخته شد و مدير اين سينما عنوان كرد: اين سينما سال 1338 ساخته وسال 1359 افتتاح شد. اما از سال 75 با فروش ضعيف مواجه شد و در نهايت در سال 80 آن را تعطيل كرديم. يكي از مردمان شهر فسا كه دربارهي اين سينما صحبت ميكرد، به نماينده شوراي شهر اين شهر اشاره كرد و گفت: او در تبليغات خود از سالن اين سينما استفاده كرد و به مردم قول بازسازي آن را داد، اما حال كه راي آورده به فكر اين موضوع نيست و هيچ توجهي به اين مساله ندارد. بخش اخبار هفت، گزارشي از نمايش بازيهاي جام جهاني در سينما ملت، نقد و بررسي امير قادري دربارهي فيلمهاي «چهلسالگي» ساختهي عليرضا رييسيان و «بيداري روياها» به كارگرداني محمدعلي باشه آهنگر از ديگر بخشهاي اين برنامه بود. |
بعضی حرفهای حامید بهداد کفر آدمو در میاره
آخه میشه بازی تو تو روز سوم رو با بازی استاد شکیبایی تو هامون مقایسه کرد؟ قضیه ی همون آرنولد و وندام دعوا می افتن.پلیس میاد یه نفری می پره وسط ما سه تا رو کجا میبرینه والله ادعاش خیلی زیاده ولی........... |
اکنون ساعت 05:02 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |