![]() |
کلوپ بچه های استان تهران و شهر طهران (کلوپ برو بچز استان پایتخت) تهران بزرگ، شمیرانات، ری، دماوند، ورامین
انجمن طهرانی ها - کلوپ بچه های استان تهران (کلوپ عزیزان ساکن استان تهران و شهر پایتخت و توابع)
|
کلوپ بچه های استان تهران و طهران (کلوپ برو بچز استان پایتخت)
ممنون از امیر عزیز به خاطر ایجاد این تاپیک... دوستان گل و همه تهرانی ها و توابع استان تهران به همگی پیشاپیش خوش امد میگیم :53: |
سلام به همه تهرانیااای گل! امیر آقا دستتون درد نکنه بخاطر این تاپیک باید بزنیم تو خط معرفی تهران و محلات و جاهای دیدنی چه میراث فرهنگیش و چه میراث طبیعیش!!!
که هی این شیرازیا نگن وااا مگه تهران شما چی داره !!خوب حالا بگو چی داره اگه خواستیم بیایم کجاهاش بریم!;) |
معرفی تهران در ویکی پدیا:
تهران - ویکیپدیا تهران در قدیم روستایی نسبتا بزرگ بود که بین شهر بزرگ و معروف آن زمان، شهر ری و کوهپایههای البرز قرار داشت. اولین بار نام آن در ذکر زندگینامه ابوعبدالله حافظ ... fa.wikipedia.org/wiki/تهران http://upload.wikimedia.org/wikipedi...an-Montage.png http://upload.wikimedia.org/wikipedi...ma_1_Large.jpg چشمانداز تهران در روز. http://upload.wikimedia.org/wikipedi...t_Panorama.jpg چشمانداز تهران در شب. |
کلوپ بچه های استان تهران و شهر طهران (کلوپ برو بچز استان پایتخت) تهران بزرگ، پایتخت، شمیرانات، ری، کرج، ورامین
نقل قول:
سلام شروین جان و به عنوان اولین عضو دایمی کلوپ خیلی خوش اومدی نقل قول:
استان تهران و تهران بزرگ هم هست (تهران بزرگ شامل تهران و شمیرانات و ری می باشد) و باور کنید که این استان پر جمعیت و این شهر پر از ازدحام برای خودش داستانهایی داره بسیار جالب و عجیب مثالش عمارت شمس العماره (شمس = خورشید و عمارت = بنا، کاخ که میشه کاخ خورشید) و البته دو جغد معروفش: « روزی ناصرالدین شاه به دوستعلی خان معیر الممالک ( نظام الدوله) گفت: کاخی بلند می خواهم که از بالای آن دورنمای شهر و مناظر اطراف تهران نمایان باشد. معیر الممالک بی درنگ دست به کار شده ، پی ریزی « شمس العماره» و« تکیه دولت» را در کنارآن توسط معماران زبردست ایرانی آغاز کرد. حاج میرزا حسین خان سپهسالار که با معیرالممالک دشمنی داشت ، نهانی چند تن را گماشته بود ، مخارج بنای مزبور را دقیقاً تهیه کنند تا درپایان کار آن را برای مقابله با صورت حساب های معیرالممالک به دست شاه برساند و از این طریق ضربتی کاری به رقیب دیرین خود بزند. بنای شمس العماره دو ساله به پایان رسید و مخارج آن کلاً با اثاثیه ، فرش و... به چهل هزار تومان بالغ شد ... |
سلام من كه خودم تهرانيم مي تونم بيام ؟:d
شجره نامه من: بابام تهراني الاصل مادرم اهل ساري خودم در تهران دنيا آمدم وبزرگ شده تهران هم هستم در كلوپ بچه هاي استان مازندران هم هستم;) ولي با اجازه شما اين جا هم ميام باشه؟ ودست آقاي انصاري هم درد نكنه جاي خوبي مي شه اين جا :) هر چي باشه پايتختي گفتن:p |
همه می تونن بیان خانم گرامی
تهران مال کسی نیست مال همه است و نوشتم استان تا طبق روال شهر تهران رو صاحب همه چیز نبینیم و کل استان رو ببینیم اینجا قراره یه انجمن و یک کلوب خوب و پر از پستهای مفید بشه معرفی تهران تجربه ها گپ و گفت دوستان و.... راستی کسی زبان تهرانی قدیم رو بلده؟ |
سلام دوستان گرامی
با اجازتون منم یه شجره نامه بدم تا علت بودنم رو اینجا بدونید بابام اصالتا کرمانشاهیه مادرمم اصالتا کرده کرمانشاهه خودمم کرده اصیل کرمانشاهم اما چون محل تحصیلم تهرانه لازم شد که یه پست اینجا بذارم الانم که کوچ کردم شهر خودمون ولی تقریبا یه دو ماه دیگه بازم میای شهرتون به قول آقای امیر عباس باتشکر آناهیتا فقط نه ماه بچه پل گیشا |
تهران دو نفر
نبود تهران دو نفر با ماکسیما!!!! (پژو خیلی وقته از مد افتاده!) این متن زیر بسیار جالبه و پست بالا البته!!! کوه بیبی شهربانو در جنوب شرقی تهران قرار دارد.در دامنههای کوه ری و بر فراز صخرهای کوهستانی، بنايی گنبدی مينايی به نام بقعه بی بی شهربانو واقع است. مردم محل بی بی شهربانو را دختر يزدگرد سوم آخرين پادشاه ساسانی و همسر امام حسين و مادر امام چهارم شيعيان، سجاد میدانند. البته سالهاست زيارت کنندگان اين محل فقط مردم ری نيستند و از زائرين شهرهای مختلف ايران گرفته تا شيعيان کشورهای عراق و افغانستان و پاکستان برای زيارت به اين محل می آيند. |
بلاخره تو سایت یه توجهی هم به پایتخت نشینا شد ایوللللللللل دمه همتون جیز
والا ما زبون تهرانی جدیدو به زور یاد گرفتیم چه برسه به قدیمی :24: |
اکنون ساعت 04:34 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |