![]() |
کلوب بچه های بخش روانشناسی و خودشناسی
سلام خدمت همه دوستدارن بخش روانشناسی و بچه های پی سی سیتی و همچنین دوستان خوبم در کلاس خودشناسی :53::53:
از اینکه اینجا هستین بسیار خوشحالیم و امیدوارم بتوانیم لحظات خوبی در کنار یکدیگر داشته باشیم و از تجربیات و دانش یکدیگر نهایت استفاده رو ببریم.:) در این تاپیک قصد داریم درباره تحلیل رفتار متقابل و مباحث مربوط به آن بحث و تبادل نظر داشته باشیم امیدواریم مورد توجه تمام دوستان قرار بگیرد.{پپوله}:53: فعلا به همه دوستانی که قرار به جمع ما پیوندند خوش امد گویی میکنیم.:53::53: از تمام دوستان میخواهیم رعایت ادب و احترام را داشته باشند. از پرداختن به مسائل حاشیه ی خودداری کنند. از پرچسب زدن به یکدیگر خودداری کنند. مرتب نوشتن تا خوانایی نوشته هامونو بالا ببریم... و موارد دیگر ....... که در آینده موارد دیگر اضافه خواهد شد.:d به تاپیک های مربوط به این تاپیک هم سری بزنید. والد , کودک , بالغ بازی ها اریک برن نیمه تاریک وجود زبان بدن تحليل رفتار متقابل(ta) چيست؟ |
دعوت
سلام دوستان
ممنون از مینا خانم بابت تاپیک جالبش منم از تمام دوستان دعوت میکنم که بیان ونظر بدن تا انشاله از نظرات همدیگه استفاده کنیم:) |
نقل قول:
|
تحلیل رفتار متقابل چیست؟
تحلیل رفتار متقابل
تحلیل رفتار متقابل (transactional analysis) نظریه روانشناسی اجتماعی است که توسط اریک برن روانپزشک کانادایی به وجود آمده. در چهار دهه گذشته نظریه اریک برن راههای تازهای را در زمینه روان درمانی مشاوره و تحصیل به وجود آورده است. |
سلام مجدد......:53:
آقا مهدی به موردی اشاره کردین که واسم سوال بود و وقت نشد ازتون بپرسم:d جمله ی که گفتین این بود که انسانی که ذاتش بد هست هر جوری هم باهاش خوب باشین هیچ فایده ی نداره؟؟ یه جوری حس کردم دید منفی نسبت به انسان دارین مثل بابای علم روانکاوی فروید جون!! بیشتر توضیح میدین واسم:76: |
جواب
سلام
مینا جان من منظورم این بود که ذات انسانها به سختی قابل تغییره وتاانسان خودش نخواد تغییر نمیکنه خوشحال میشم نظر شما وبقیه دوستان را هم بدونم! |
نقل قول:
خوب اره اگر کسی نخواسته باشه تغییر کنه نمیشه امیدی بهش داشت..... فکر کنم مطرح شد اگر 6 ماه یک رفتار بالغانه با طرف مقابلت داشته باشی اون هم امکانش هست بالغش فعال بشه.... |
سلام به همه دوستان بخصوص مینا خانوم بابت راه اندازی این تاپیک.
من خودم چیزی از روانسناسی سرم نمیشه :d فقط خواستم اعلام کنم خواننده همیشکی این پست هستم. |
نقل قول:
مهدی جان ما هم زمینه کاری مون نیست یا تحصیلاتی در این زمینه نداریم ولی بر اساس علاقه ی که دارماین تاپیک زدم....و خواستم به بحث و تبادل نظر بپردازیم:) شما میتونید از تاپیک والد , کودک , بالغ استفاده کنید. کتاب تحلیل رفتار متقابل اریک برن هم اطلاعات شما رو در این زمینه افزایش میدهد... بازم سوالی بود و توانایی جواب داشتنش رو داشتم در خدمتتون هستم{پپوله}:53: |
سلام
مرسی بابت ایجاد این تاپیک حتما موفق خواهد بود بسیبار خوبه آدم اول خودشو بشناسه بعد دنیای اطرافشو با دقت ببینه انسان ها موجودات عجیب و پیچیده ای هستن منم زیاد از علم روانشناسی نمیدونم اما به قول مینا جان میشه بر حسب علاقه و تجربه بحث کرد تاپیک خوبی میشه موفق باشید |
اکنون ساعت 08:08 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |