![]() |
تجربيات اختصاصي اعضاي پي سي سيتي در رابطه با رژيم هاي لاغري وچاقي
سلام به دوستان:) |
سلام دوستان...بله من برای اضافه وزن یه رژیم داشتم که خیلی خوب جواب داد البته متاسفانه بدلیل مشغله ی کاری زیاد ولش کردم و دوباره به وزن اولیه برگشتم ولی الان دوباره شروع کرده م برای اضافه وزن هم پیش یه متخصص تغذیه رفتم که اول گفت میزان مواد غذایی مصرفی در روز رو به مدت یک هفته بنویسم وقتی برنامه رو نشونش دادم ایشون میزان کالری و پروتئین دریافتی منو محاسبه و بعد به یه میزان خاصی اضافه ش کردن و هر سری به همین منوال یه مقداری به مقدار قبلی اضافه میشد و من کم کم خورد و خوراک غذاهای مقوی و مغذی توصیه ای ایشون رو بیشتر میکردم در یک ماه هم دو کیلو اضافه کردم که به گفته ی ایشون خیلی عالی بود :) |
ای بابا من فکر کردم دوباره خانمهای محترم فکر لاغری هستند اصلا چاقی رو ندیدم. |
موافقم...رژیم باید تحت نظر متخصص باشه و اسم رژیم هم که میاد همه ذهن شون میره سمت لاغری! خب منم قبل از رفتن پیش متخصص فکر میکردم خیلی میخوردم و واقعا هم همینطور بود ولی بعد فهمیدم زیاد خوردن دلیل خوب خوردن نیست و برای همین هیچوقت وزنم زیاد نمیشد |
من شخصا درباره اضافه وزن كردن نظري ندارم |
خوب فکر کنید که امروز شنبه است (که هست)آخر هفته مهمونی دعوتید و میخواهید 4 کیلو وزن کم کنید یک رژیم عالی بلدم که جواب میده:d |
و اما کارشناس تربیت بدنی:d: |
بله ورزش که خیلی توی رژیم تاثیر داره. ولی نوع تغذیه هم خیلی مهمه.. |
تو پي سي يه خوبي هست كه بيشتر ميخوان همه وزن اضافه كنن |
يه سري مطالب كليدي براي وزن كم كردن: |
اکنون ساعت 12:18 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |