![]() |
تنهایی مشکل قرن حاضر
تنهایی مشکل قرن حاضر |
تنهایی تنهایی !
به خدای محمد قسم تنهایی رو فقط اونهایی میتونن بفهمن که تنها هستن ! من تنها بودم ! هستم و میدونم برای همیشه تنها خواهم بود . نفرت من از این هست که حتی پدر و مادرم هم نمیتونن به عنوان یک تکیه گاه برای من باشن . هیچوقت حاضر نبودن حرفهای من رو بشنون فقط براشون موقعیت و نمره هام مهم هست وگرنه خود من یه تیکه آشغالم . به خاطر همین هست که حاضرم کل عمرم رو بفروشم اما فقط یک روز تنها نباشم فقط و فقط یک روز تنها نباشم فقط یک نفر رو پیدا کنم که پناهگاه من باشه زهی خیال باطل !! |
نقل قول:
|
منم از تنهایی لذت مبیرم |
اینکه هر انسانی نیاز داره یه وقت هایی تنها باشه و در خلوت خودش به بررسی خیلی از مسائل بپردازه یک امر عادی هست....
ولی چیزی که در این مقاله نوشته شده این موضوع نیست... بحثش نبودن صمیمیت و اینکه به ظاهر ما انسانها در کنار یکدیگر هستیم و تنها نیستیم در حالیکه فرسنگ ها فاصله بینمون هست..... صمیمیت بین دو نفر یعنی گفتن تمام احساسات بدون داشتن هیچگونه و ترس و ناراحتی :) بیگ بنگ جان این مشکل تو رو خیلی از ماها داریم...بودن فاصله بین فرزند با والدینش...ولی میتونیم به هم نزدیک بشیم:53: |
اکنون ساعت 08:20 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |