![]() |
افسانه نحس (قصه های لب رود) تازه ترین مجموعه تلویزیونی سیمای زاگرس
قصه های لب رود نام سریالی است از سری تولیدات سیمای مرکز کرمانشاه به کارگردانی آقایان غلامحسین لطفی و حسین حیدری که در قالب یک مجموعه سیزده قسمتی تهیه و تولید شده است.
نویسندگی سریال را غلامحسین لطفی بر عهده داشته و این کار به تهیه کنندگی علیمحمد کاظمی فرد و مدیریت تولید حسن رحمانی با همراهی و همکاری حسام الدین صبوری و غلامحسین محبی تابستان سال 89 در روستایی به نام مویینه از توابع شهرستان صحنه ساخته شد و ساخت آن 4 ماه به طول انجامید. در این سریال، که عوامل فنی آن اکثرا خارج از استان بودند ، هنرمندانی چون سیروس بری، ابراهیم جواهری و همچنین ثریا شیرزادی و نیلوفر جواد پور، پرویز اعراضی، ابراهیم سعداللهی، محمد حبیبیان، احمد صدفی، شبنم عظیمی و حسن رحمانی به ایفای نقش می پردازند. درون مایه سریال، مقابله با پدیده خرافه گرایی است. اهالی دو روستا ذهنیتی عجیب از ایام گذشته، نسبت به یک پرنده دارند. مردم با این ذهنیت، به محض ورود چند نوع از آن پرنده به روستاها توسط یکی از اهالی، حوادث جالبی را می آفرینند. کار تدوین سریال، برعهده حسین حیدری و علیمحمد کاظمی فرد بوده و هم اکنون مراحل پایانی فنی را طی میکند. [IMG]http://*****************/images/s8z5mb626qd30d6vde9t.jpg[/IMG] [IMG]http://*****************/images/zk2d7jdfjtsanyebtc5b.jpg[/IMG] [IMG]http://*****************/images/ayfosvt8q255f42iwk7.jpg[/IMG] |
قصه های لب رود - افسانه نحس
ضمن عرض تبریک سال نو ، عید نوروز رو بر همه دوستان پی سی سیتی |
پخش این مجموعه شروع شده و هر شب از شبکه "شما" ساعت 11.30 میتونید اون رو ببینید، تکرار روز بعد ساعت 3.15
ببینید و نظراتتون رو بگید :) |
دانلود آهنگ بسیار زیبا ی تیتراژ پایانی سریال قصه های لب رود - با صدای استاد : بهرنگ جباریان
دانلود آهنگ بسیار زیبا ی تیتراژ پایانی سریال قصه های لب رود - با صدای استاد : بهرنگ جباریان دانلود آهنگ پایانی سریال ظنز قصه های لب رود، با صدای بهرنگ جباریانپخش این مجموعه ی طنز، ایام عید نوروزه، بعد از اینکه از شبکه شما هم پخش شده :) |
نقل قول:
|
متن ترانه ی بسیار زیبای تیتراژ پایانی سریال قصه های لب رود
متن ترانه ی بسیار زیبای تیتراژ پایانی سریال قصه های لب رود چه میشه اگه نذاری کینه دنیاته بگیره تو چش آینه سیاهی بنیشه جاته بگیره چه میشه ماهه بذاری تو دس دروچ سینه ت تا که تاریکی نتانه برق چشاته بگیره چه میشه دیوار بغضه برمانی مثه دریا هیچ بیاوانی نتانه نفس پاته بگیره تو اگه شانه ته یه ی شو بکنی ساحل بغضم موجی از گریه میارم دل دریاته بگیره وقتشه با هم بنیشن دلای گریان و شادان دس مه آمده امرو تا که دستاته بگیره . . . چه میشه دیوار بغضه برمانی مثه دریا هیچ بیاوانی نتانه نفس پاته بگیره تو اگه شانه ته یه ی شو بکنی ساحل بغضم موجی از گریه میارم دل دریاته بگیره وقتشه با هم بنیشن دلای گریان و شادان دس مه آمده امرو تا که دستاته بگیره . . . |
سریال قصه های لب رود
سریال قصه های لب رود |
من هنوز متاسفانه نتونستم ببینم به خاطر عید دیدنی و ...
از فرداشب نگاه میکنم حداقل یک قسمت رو کسی میدونه تکرارش چه ساعتیه ؟ |
من متاسفانه فقط يه قسمت از اي سرياله ديدم |
اناهیتا روله چرا دروغ گفتی:d
من امروز هی داشتم شبکه عوض میکردم ساعت 15:30 بود یهو دیدم داره تکرار قصه های لب رود میده گفتم دوستان اگه شب ندیدن اگه فرصت داشتن روز بعد تکرارشو ببینن |
اکنون ساعت 04:27 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |