![]() |
روشهای صحیح حمام کردن ، برای سرحالی بیشتر
روشهای صحیح حمام کردن ، برای سرحالی بیشتر |
مرسی مطلب خوبی بود رزیتا خانم اما انتظار میره از شما که ارشد تر هستین و بعد از اون از تمام کاربرهای دیگه
تنها به ایجاد یک تاپیک که مطلب مفیدی داره بسنده نکنند بلکه روی جلوه های بصری و زیبایی و مواردی که به راحت تر خوانده شدن نوشته کمک میکنه هم بپردازید مثلا به نظر میرسید اگر سوالها را رنگی میکردید و با فونت بزرگتر ایجاد میکردید خیلی بهتر بود من انتظار دارم اگر کاربران کرامی به طور متوسط 1 دقیقه برای ایجاد هر تاپیک وقت میگذارند و در روز 30 تاپیک ایجاد میکنند از این به بعد برای هر تاپیک 3 دقیقه وقت بگذارند در عوض در طول روز 5-10 تاپیک ایجاد کنند. انتظار دارم هم رعایت بشه و هم کمک کنید این فرهنگ در میان بچه ها جا بیفته تاپیک و نوشته نباید در فضای سایت تنها رها بشه باید اون رو بزک دوزک هم کرد باید زیباش کرد تا همه رغبت کنند بخوانند یا اگر نمیخوانند به طور کامل لااقل قسمتهایی اساسی اون رو متوجه بشند یک مطلب که در سایت ما هست در 10 تا سایت دیگه قبل از ما وجود داشته بیایم کاری کنیم اگر مطلبی از سایت دیگه ای در سایت ما میاد یه چیز بیشتر داشته باشه یه ذره بهتر شده باشه نفر بعدی که مطلب رو از ما در سایت دیگه ای استفاده میکنه زیباترش کنه ... برای خودمون و برای مخاطبمون وقت و ارزش بیشتری بگذاریم . از اینکه همیشه تذکرات کاری رو در تاپیکهای شما با فراغ بال و بدون نگرانی از تکدر خاطر به طور عمومی اعلام میکنم ازتون سپاسگزاری میکنم. |
مطلب جالبی بود ولی من یه مطلبی رو در این مورد شنیدم که: اولا شستن موی سر در حالت نشسته بهتره، دلیلشم واضحه! اینکه تو این حالت خون بیشتری به پوست سر می رسه و این باعث محکم شدن ریشه میشه و در مورد کیسه کشیدن هم اینکه مث اینکه کیسه های پارچه ای مشکل دارن و قدیم ترا از کیسه های پشمی استفاده می شده که باعث باز شدن منافذ سلولای پوستی میشه که موجب راحتیه! البته برای اینکار حداقل به نیم ساعت زمان نیاز داریم |
چگونه استحمام کنیم؟
چگونه استحمام کنیم؟ |
سلام
عرض شود که حس کردم بهتره در مورد کیسه کشی در قدیم دو خط بنویسم تا بنویسیم کیسه کشی اکثریت یاد سمباده کشی پوست میفتند که غلطه در واقع در قدیم در حمامهای خزینه کیسه کشی توسط دلاک متبحر انجام میشد و بوسیله روشور لایه ای محافظ و شوینده بین کیسه پارچه ای (پارچه پشمی نه پارچه طنابی و کتان کلفت سیم ظرفشویی!!) ایجاد میشد و هدف از کیسه کشی از بین بردن خستگی و به جریان انداختن خون کم اکسیژن زیر پوست جهت انجام نوعی ماساژ بود یعنی محکم ولی متناسب نه محکم و سمباده کشی! کیسه کشی می کردند در زمینه درمان چاقی موضعی بخصوص در خانمها نوعی کیسه کشی مرطوب شبیه کیسه کشی سنتی وجود داره که بهتره در موردش تحقیق کنید اسم چاقی موضعی سلولیت هست که تراکم بافت و نسج چربی در مناطقی از بدن بخصوص در بانوان هست آقایان که پهلو و شکم ولی خانمها کشاله ها و کناره بیرونی ران و صدالبته پشت و دنده ها و بازوها و.... که اون کیسه کشی مدل ماساژ ورزشی باعث از بین رفتن این سلولیت ها میشه ضمنا قدیم زیاد حمام دم دست نبود به هرحال شما هم پنج روز حمام نروید همچین خودتون رو کیسه کشی کنید که دلی از عزا دربیارید (مگر هپلی باشید) پس قدیمیها حق داشتند که با کیسه کشی سنتی خودشون رو صیقل بدهند!! |
شنیدم جدیدا توی بعضی از استخرهای آقایون کیسه کشی توسط دلاک انجام میشه
|
اکنون ساعت 01:27 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |