![]() |
خطیب: باشگاههای مطرح تنها هزینه یک فوتبالیست را خرج یک تیم کشتی کنند
گزارشی در مورد دوپینگ سه آزادکار به من نرسیده است
خطیب: باشگاههای مطرح تنها هزینه یک فوتبالیست را خرج یک تیم کشتی کنند خبرگزاری فارس: سرپرست فدراسیون کشتی گفت: از باشگاههای مطرح تقاضا داریم تا پولی که برای یک فوتبالیست هزینه میکنند را خرج حضور یک تیم کشتی کنند. http://media.farsnews.com/media/Uplo...506_PhotoA.jpg به گزارش خبرگزاری فارس، حجتالله خطیب در حاشیه اولین جلسه هماندیشی مسئولان فدراسیون کشتی با رؤسای باشگاهها، اظهار داشت: حدود 40 باشگاه را که در لیگ حضور داشتند را در نظر داریم و امروز 12 باشگاه را به جلسه دعوت کردیم. وی ادامه داد: باشگاههای ما جدیتر با کشتی برخورد کنند. کشتی ورزش اول کشور است و در قلب مردم جای دارد. همه باید کمک کنیم بذر این رشته را در باشگاههای بزرگ بپاشیم. سرپرست فدراسیون کشتی تصریح کرد: از باشگاههای مطرح تقاضا داریم تا پولی که برای یک فوتبالیست هزینه میکنند را خرج حضور یک تیم کشتی در لیگ کنند.انتظار داریم باشگاههای بزرگی مانند پرسپولیس، استقلال، نفت، برق و استیلآذین سرمایهگذاری کنند. خطیبب گفت: در حال حاضر 70 درصد باشگاههای تهرانی، تشکهای کشتی را جمع کردهاند و این در حالی است که در المپیکها همواره از کشتی انتظار کسب مدال دارند. وی در پاسخ به این سؤال آیا حضور باشگاهها در این جلسه کمرنگ نبود؟ عنوان کرد: حتی اگر یک باشگاه هم بیاید ما جلسات را برگزار میکنیم، چون این جلسات باعث پیشرفت کشتی میشود. سرپرست فدراسیون کشتی در خصوص شایعه حضور سه دوپینگی در اردوی تیم ملی آزاد گفت: در تمام این مسابقات از کشتیگیران تست دوپینگ گرفته میشود و کنترل لازم را داریم. در مورد این موضوع هنوز گزارشی به من داده نشده است و نمیتوانم در مورد آن اظهارنظر کنم، اما به نظرم این موضوع در حد همان شایعه است. |
اکنون ساعت 09:31 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |