![]() |
آموزش تصویری دانلود منیجر Internet Download Manager ، آموزش نرم افزار دانلود منیجر IDM آموزش حرفه ای دانلود منیجر
|
نحوه زمان بندی IDM برای دانلود خودکار و دانلود شبانه
|
بلاک کردن آپدیت و بررسی سریال نامبر IDM
1 فایل پیوست
بلاک کردن آپدیت و بررسی سریال نامبر IDM
راستش هیچ وقت هیچ دانلود منیجری IDM یا DAP سابق نمیشه قیمتش ارزونه واقعا ارزش خریدن و رعایت کپی رایت رو داره اما من راهی برای پرداخت ندارم ایا کسی اطلاع داره نماینده رسمی ای در تهران یا احیانا کرمانشاه دارند ؟ با این حال وقتی سریال نامبر های اعلام شده در سایتهایی که این نرم افزار رو برای دانلود گذاشته اند استفاده میکنید ممکنه بعد از چند روز استفاده , idm متوجه بشه و اون رو ببره توی بلاک لیست یک راه کلی برای بستن و بلاک کردن هر گونه ارتباط و کانکشن پیدا و پنهانی با هر سایتی که خواستین اضافه کردن نام اون به فایل هاست در پوشه etc هست در واقع یک نوع فیللتر کردن داخلی توسط خودتون هست . در پوشه ویندوزتون برین توی این قسمت مثلا : C:\WINDOWS\system32\drivers\etc اونجا فایل host رو با یه نرم افزار مثل notepad باز کنین و اسم سایتهایی که میخوایین رو اضافه کنین به عنوان نمونه من یک فایل ضمیمه کردم براتون میتونین دانلود کنین و ببینید : مثلا افزودن خط زیر 127.0.0.1 www.google.com باعث میشه هیچ وقت دیگه نتونین توی سایت گوگل برین و هیچ نرم افزاری هم به طور پنهان نتونه وصل بشه به این سایتدانلود کنید http://p30city.net/attachment.php?at...1&d=1338449532 |
اکنون ساعت 06:40 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |