![]() |
پاتوق آشپزی پی سی سیتی (ذائقه اعضا پی سی ، بحث و تبادل نظر در مورد آشپزی بین اعضاء انجمن)
|
باقالا قاتوق _ باقالی خورش
این تاپیک طرفدار نداشت؟!!! |
ی سوال: |
چون اولین بار بود میخواستم این غذا رو بپزم، تو نت گشتم و در موردش خوندم |
سلام و درود
معمولا آموزش آشپزی اینجوری شروع میشه مواد لازم
طرز پخت: ........................ .......................... ......................................... چهارتا عکسم میشه کنارش ضمیمه کرد از نوع چیدمان غذا یا سفره آرایی ضمنا خاله رزی معلومه خیلی (ببخشیدها) شکمویی یعنی چی هر جور کباب باشه؟؟ اسم تاپیکم میتونه تجربه آشپزی اعضای فروم پی سی سیتی باشه یعنی غذا بپزیم بیایم راجع به پختنش بنویسیم اینجوری بهتره ممکنه من راسته اژدهای لبنانی دلم بخواد کو کسی که بلد باشه میره از اینترنت کپی میکنه میاره خودب منم بلدم کپی کنم ولی تجربه من نوعی از پخت ماکارونی با فرض سس میگوی فلان خیلی متفاوته و من با شکمویی و عخشششششششش به غذا اونو چختم پیشنهادم می کنم اسم تاپیک تغییر کنه منم کته کباب دوست دارم اونم هر مدل کباب هاها |
جوجه تابه ای و کتلت با گوشت فیله ی مرغ
به به اسم غذا اومد |
یه کم تجربیات 4 سال زندگی خوابگاهی رو در اختیارتون بذارم ثواب داره:hippie4: |
نیمروی پنیر، پیتزای اسفناج
شکوفه جون چی شد؟ ما که هنوز زنده ایم:d |
خانم رزیتا فکر کنم به اون چیزی که مد نظرتون بود نزدیکتر شدیم
پاتوق آشپزی پی سی سیتی (ذائقه اعضا پی سی ، بحث و تبادل نظر در مورد آشپزی بین اعضاء انجمن)یعنی بحث و تبادل نظر درباره آشپزی چون تو تاپیکهای آموزشی نمیشه درباره شیوه پخت و تهیه و... تبادل نظر کرد و تاپیک از اون حالت خارج میشه اینجا رو برای تالار آشپزی لازم داشتیم تا در اون به اشتراک نظر بپردازیم و در باره هنر آشپزی آزادانه و فارغ از مشکلات خارج شدن از مسیر تاپیک بحث کنیم. به قول خودتون: آموزشها در تاپیکهای مختلفی که از قبل تاسیس شده درج بشه و اینجا در این تاپیک درباره هر چیزی مربوط به آشپزی و ذائقه اعضاء و... میشه ذبحث کرد حتی در مورد کته کباب !!! و میزان عشق آدمها به کته کباب !!! |
رزی جان معلومه که زنده این عسیسم
ولی با پاچه باقالا خوشمزه تره و خیلی سریع میپزه |
اکنون ساعت 04:23 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |