![]() |
پروژه بزرگ ترجمه و زیرنویس، نقد و بررسی فیلم باشگاه امپراطوری The Emperor's Club
2 فایل پیوست
|
پروژه بزرگ ترجمه و زیرنویس، نقد و بررسی فیلم باشگاه امپراطوری
سلام و درود بیکران بر محمد بیگ بنگ عزیز
{پپوله} خیلی خوشحالم که بالاخره این نقد رو تو فروم دیدم و انتظارها سر اومد:53: بهت تبریک میگم که برای اولین کار در این سبک همچین فیلمی رو انتخاب کردی و اونو خوب دیدی و حتی ترجمه و زیرنویس کردی و در موردش نقد همراه با توصیف فیلم نوشتی:53: دوستان ازتون میخوام حتما وقت بذارید و این فیلم رو ببینید:53: و حتما وقت بذارید و اون نقد محمد عزیز رو بخونید:53: و حتما وقت بذارید و در مورد تاریخ کهن سرزمینمون و بلایی که سرمون آوردند فکر کنید:53: قرار نیست بیاییم چند دهه زندگی کنیم و بریم بعدش هم هیچ اگر تاثیری رو این دنیا نذاریم.... خصوصا تاثیر مثبت... زندگی ما به چه دردی میخوره؟ بزرگواری کنید زحمت محمد رو با فقط با سپاس خشک و خالی جواب ندین قرار نیست با سپاس ما ثروتمند بشیم من به این تاپیک پر زحمت که اتفاقا جزو مقالات اختصاصی فروم هم محسوب میشه 5 ستاره رای میدم و صدالبته با خوندن دوباره نقد فیلم و دیدین دوباره فیلم به ارزشهای زحمت محمد احترام واقعی میذارم :53::53: راستی دوستان شوتراک ناهونته شخصی که در این فیلم جمله ای از او برای معلم کارکشته آکادمی آقای هاندرت اینقدر جالبه اتفاقا یک پادشاه ایران باستان بوده اینم گفتم متوجه بشین فیلم چندتا بچه کالج و... نیست چند لایه نقد داره این فیلم
تشکر می کنم از محمد عزیز و به سهم خودم شما را به دیدن این فیلم زیبا و خوندن نقد زیباتر محمد دعوت میکنم :53::53::53: امیر :53: |
پروژه بزرگ ترجمه و زیرنویس، نقد و بررسی فیلم باشگاه امپراطوری The Emperor's Club
http://ia.media-imdb.com/images/M/MV...0,214,317_.jpg The Emperor's Club - 2002 Ratings: 6.8 10 from 10,833 users Director Michael Hoffman Writers Ethan Canin (short story "The Palace Thief"), Neil Tolkin screenplay Stars Kevin Kline, Emile Hirsch, Embeth Davidtz | See full cast and crew |
|
باسلام وخسته نباشيداگرممکن است لينک دانلودفيلم باشگاه امپراتوري رو درسايت قراربديدباتشکرفراوان.
|
اکنون ساعت 12:08 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |