![]() |
درمورد ايميل!
سلام
من يه سوالي داشتم؟ ميرم ايميل كسي رو برام فرستاده باز ميكنم اون قسمت بالاش كه نوشته از فلان ايميل براي فلان ايميل،قسمت "به" آدرس ايميل يا ايميلهايي نوشته غير آدرس ايميل من؟ يعني اشتباها براي من فرستاده شده؟ |
|
پس سه تا سوال؟
اول اينكه چرا آدرس ايميل من هم در بالاي صفحه ،نمايش داده نميشه؟ و دوم اينكه آيا براي اون شخص يا اشخاص ديگر هم كه ايميل براشون فرستاده شده آدرس ايميل من نمايش داده ميشه؟ و سوم اينكه هميشه به همين صورته؟چون من يادم نمياد و يا شايدم تاحالا بهش دقت نكرده بودم. ممنون |
دوستان عباداتتون قبول حق باشه
من منتظر جواب تاپيكم هستم ممنون:) |
سلام و درود
پس سه تا سوال؟ اول اينكه چرا آدرس ايميل من هم در بالاي صفحه ،نمايش داده نميشه؟ چون شما گیبرنده ایمیل هستین.... و دارین ایمیل رو مشاهده می کنین مثل ارسال مسیج دسته جمعی.... شما مسیج رو می بینید پس جزو گیرندگان هستین و دوم اينكه آيا براي اون شخص يا اشخاص ديگر هم كه ايميل براشون فرستاده شده آدرس ايميل من نمايش داده ميشه؟ بله... قابل نمایشه و سوم اينكه هميشه به همين صورته؟چون من يادم نمياد و يا شايدم تاحالا بهش دقت نكرده بودم. همیشه ایمیلهایی که به صورت گروپ یا چند گیرنده ارسال میشه به همین صورته ممنون موفق باشین |
با تشکر از جناب انصاری |
یه مسئله دیگه میتونه باشه، ممکنه این ایمیل از ایمیل قبلی شما Reply شده باشه و مخاطب شما همزمان پاسخ رو به چند نفر دیگه هم ارسال کرده که در اینصورت شما فقط آدرس ایمیل مخاطبین جدید رو خواهید دید
سلام دوستان:) ممنون از كمكتون فقط رزيتا جان من اين قسمت كه بالا گفتي رو متوجه نشدم.ميشه برام بازش كني.ممنونم عزيزم.:53: |
|
اکنون ساعت 10:33 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |