![]() |
~مناسب ترین سن برای شروع یادگیری زبان انگلیسی، چه سنی است؟~
~مناسب ترین سن برای شروع یادگیری زبان انگلیسی، چه سنی است؟~
~آیا آموزش زبان انگلیسی، میتواند از سنین پایین شروع شود؟~ ~از چه سنی به کودکم زبان دوم بیاموزم؟~ ~یادگیری زبان دوم در مهدکودک؟~ این تاپیک رو برای پاسخ دادن به همین سوالات ایجاد کردم :) مامان باباها، خوشحال میشیم شما هم از تجربه هاتون برامون بگید:53: http://s4.picofile.com/file/78635371...o_children.jpg تاپیک مشابه در سایت ما |
مناسب ترین سن برای شروع آموزش زبان انگلیسی، چه سنی است؟
مناسب ترین سن برای شروع آموزش زبان انگلیسی، چه سنی است؟ چه زمانی برای شروع آموزش زبان انگلیسی، مناسب تر است؟ برگرفته از وبلاگ: آموزش زبان انگلیسی ABC |
به شخصه میخوام با نویسنده ی مطلب بالا توافق خودم رو اعلام کنم! چند وقت پیش توی کلاس زبان، سر کلاس بچه هایی رفتم که اینا 4 ساله بودن!! نشستن روی صندلی رو بلد نیستن هنوز و زود خسته میشن! بعضیاشون طود عصبی میشن، قهر میکنن، نظم کلاس رو که کلا با همدیگه به هم میریزن! اما آموزششون، بچه هایی که در این سن میان برای یادگیری زبان دوم هنوز زبان مادریشون رو کاملا یاد نگرفتن، اما میخوان همزمان زبان دوم هم یاد بگیرن، مشکلی که پیش میاد کند شدن روند یادگیریه، و اینکه احتمالش خیلی زیاده که فراموششون بشه، برای اینکه عملا چند ساعت در هفته با کودکان زبان کار کردن اصلا کافی نیست مگه اینکه توی خونه هم با اونا انگلیسی صحبت کنید. |
آنچه میخوانیم، بررسی عوامل تاثیرگذار بر فراگیری زبان دوم در گروه های سنی پیش دبستانی و دبستان، جوانان و نوجوانان است بخش اول
|
مناسب ترین سن برای شروع آموزش زبان انگلیسی، چه سنی است؟ بخش دوم مقاله منبع:اینجا |
منبع: بیتوته |
کودکان از چه سنی زبان دوم را فرا بگیرند؟ - مناسب ترین سن برای شروع آموزش زبان دوم، چه سنی است؟
کودکان از چه سنی زبان دوم را فرا بگیرند؟ - مناسب ترین سن برای شروع آموزش زبان دوم، چه سنی است؟ - مزیت شروع آموزش زبان انگلیسی از سنین پایینتر برای کودکان.
|
اکنون ساعت 02:50 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |