![]() |
تایپ فارسی در Video Studio X6
سلام دوستان.
دو تا سؤال مرتبط با هم داشتم که ممنون میشم جواب بدید. 1- من با برنامه Leomoon persian TTT توی Corel Video Studio X6 فارسی تایپ میکنم به خوبی اما توی حروف،حرف "ی" رو علامت سؤال مینویسه.از برنامه های دیگه فارسی ساز هم استفاده کردم همشون با "ی" مشکل دارن.Maryam هم که اکتیو نمیشه.چه راهی وجود داره که بتونم فارسی تایپ کنم؟ 2- توی همون برنامه Video Studio وقتی از Title به صورت انیمیشنی استفاده میکنم،مثلا از اونایی که به مرور از اول تا آخر متنو با جلوه ی نور روی صفحه نمایش میدن، برای انگلیسی از <چپ به راست> انیمیشنش پخش میشه.چطوری میشه متن فارسی رو با انیمیشن <راست به چپ> نمایش داد؟ |
سلام . نميدونم ! اما شيفت و دكمه V رو بزنيد ببينيد ايا تغييري ميكنه يا نه ؟
shift + v |
توی قسمت Customize filter که مربوط به تنظیمات اون افکت متنیه، Shift+V زدم اما اتفاقی نیافتاد.نمیدونم منظورتون زدن شیفت و V توی کدوم قسمته.
|
همون قسمتي كه متن رو مينويسين . كه ميفرماييد تاثيري نداشته . اگر متن رو توي يه محيط ديگه بنويسين و ببرين اونجا پيست كنين چي فرقي نداره ؟
|
من همین کارو میکنم؛از برنامه فارسی ساز، توی این برنامه پیست میکنم و فونتشم مطابق با فارسی ساز انتخاب میکنم و متنو درست مینویسه، فقط حرف "ی" رو "؟" میزنه.مثلا "میز" رو "م؟ز" مینویسه.
|
|
نقل قول:
|
|
از راهنماییهاتون ممنونم.فقط محض اطلاع:
توی Control panel>Region وقتی همه تنظیماتو روی ایران و فارسی قرار میدم،کلماتی که "ی" دارن مثل تصویر زیر نشون داده میشن بعد از زدن Shift+x. http://www.astroupload.com/uploads/1399631913051.jpg |
|
اکنون ساعت 12:08 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |