![]() |
مشاعره با شعر نو
مشاعره با شعر نو
ارادتمند... امیرعباس...بچه تهرانپارس!![IMG]****************************/87.gif[/IMG] |
نه آبش دادم نه دعائی خواندم، خنجر به گلويش نهادم و در احتضاری طولانی او را كشتم. به او گفتم: «ـ به زبان دشمن سخن می گوئی!» و او را كشتم ... م از زنده یاد احمد شاملو |
مشاعره با شعر نو
نقل قول:
می ترسماز سهراب سپهری |
در دور دست قويی پريده بی گاه از خواب شويد غبار نيل ز بال و پر سپيد لب های جويبار لبريز موج زمزمه در بستر سپيد در هم دويده سايه و روشن لغزان ميان خرمن دوده شبتاب می فروزد در آذر سپيد همپای رقص نازك نيزار مرداب می گشايد چشم تر سپيد خطی ز نور روی سياهی است گويی بر آبنوس درخشد رز سپيد ديوار سايه ها شده ويران دست نگاه در افق دور كاخی بلند ساخته با مرمر سپيد ... سهراب سپهری |
مشاعره با شعر نو
در گذرگاهت سرودی دگر گونه آغاز کردم...احمد شاملو |
میوه بر شاخه شدم سنگپاره در کف کودک طلسم معجزتی مگر پناه دهد از گزند خویشتنم چنین که دست تطاول به خود گشاده منم ...! احمد شاملو |
مثل عبور نور است
مثل عبور نوروز مثل صدای آمدن روز است آنروز ناگزیر که می آید روزی که عابران خمیده یک لحظه وقت داشته باشند و آفتاب را در آسمان ببیند... زنده یاد قیصر امین پور |
مشاعره با شعر نو
(تکه ای از شعر لوح گور) |
در تاريکی بی آغاز و پايان دری در روشنی انتظارم روييد. خودم را در پس در تنها نهادم و به درون رفتم اتاقی بی روزن تهی نگاهم را پر كرد. سايه ای در من فرود آمد و همه شباهتم را در ناشناسی خود گم كرد. پس من كجا بودم؟ شايد زندگی ام در جای گمشده ای نوسان داشت و من انعكاسی بودم كه بيخودانه همه خلوت ها را بهم می زد در پايان همه روياها در سايه بهتی فرو می رفت ... سهراب سپهری |
تو را من چشم در راهم
تو را من چشم در راهم شباهنگام که می گیرند در شاخ " تلاجن" سایه ها رنگ سیاهی وزان دلخستگانت راست اندوهی فراهم ترا من چشم در راهم. شباهنگام. در آندم که بر جا دره ها چون مرده ماران خفتگانند در آن نوبت که بندد دست نیلوفر به پای سرو کوهی دام گرم یاد آوری یا نه من از یادت نمی کاهم ترا من چشم در راهم. نیما یوشیج (علی اسفندیاری) |
اکنون ساعت 02:54 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |