![]() |
کتابهایی که در سال ۸۶ در حوزه ادبیات جایزه گرفتهاند
کتابهایی که در سال ۸۶ در حوزه ادبیات جایزه گرفتهاند
جایزهی مهرگان ادب - رمان برنده: عقرب روی پلههای راهآهن اندیمشک، حسین مرتضائیان آبکنار، نشر نی باغ تلو، مجید قیصری، نشر علم نامزدها: حلقهی کنفی، وحید پاکطینت، نشر چشمه خاطرات سرد، شیوا کریمی، نشر ققنوس خط تیره آیلین، ماهمنیر کهباسی، نشر ققنوس - مجموعه داستان برنده: زندگی مطابق خواستهی تو پیش میرود، امیرحسین خورشیدفر، نشر مرکز زنی با چکمهی ساقبلند سبز، مرتضی کربلاییلو، نشر ققنوس نامزدها: چرت کوتاه، لیلی دقیق، نشر بازتابنگار چمدان خالی سنگین، پروین مختاری، نشر اشاره چوبخط، محسن فرجی، نشر قطره لکههای گل، علی صالحی، نشر ققنوس جایزهی ادبی هوشنگ گلشیری - رمان برنده: سالمرگی، اصغر الهی، نشر چشمه نامزدها: سرخی تو از من، سپیده شاملو، نشر مرکز خط تیره آیلین، ماهمنیر کهباسی، نشر ققنوس - رمان اول برنده: عقرب روی پلههای راهآهن اندیمشک، حسین مرتضائیان آبکنار، نشر نی نامزدها: حلقهی کنفی، وحید پاکطینت، نشر چشمه خرچنگهای بلوری، مصطفی دشتی، نشر روزبهان آقاجان شازده، شهلا سلطانی، نشر فرزان - مجموعه داستان برنده: عسكر گریز، محمدآصف سلطانزاده، نشر آگه نامزدها: باقیماندهها، محمدرحیم اخوت، نشر آگه زنی با چکمهی ساقبلند سبز، نوشته مرتضی کربلاییلو، نشر ققنوس من عاشق آدمهای پولدارم، سیامک گلشیری، نشر مروارید - مجموعه داستان اول برنده: زندگی مطابق خواستهی تو پیش میرود، امیرحسین خورشیدفر، نشر مرکز نامزدها: هیچ، سعید بردستانی، نشر ققنوس شبهای چهارشنبه، آذردخت بهرامی، نشر چشمه چرت کوتاه، لیلی دقیق، نشر بازتابنگار لکههای گل، علی صالحی، نشر ققنوس جایزهی منتقدان مطبوعات - رمان برنده: فرشتهها بوی پرتقال میدهند، حسن بنیعامری، نشر نیلوفر نامزدها: عقرب روی پلههای راهآهن اندیمشک، حسین مرتضائیان آبکنار، نشر نی حلقهی کنفی، وحید پاکطینت، نشر چشمه سالمرگی، اصغر الهی، نشر چشمه میم، علیمراد فدایینیا، - مجموعه داستان برنده: شبهای چهارشنبه، آذردخت بهرامی، نشر چشمه نامزدها: زندگی مطابق خواستهی تو پیش میرود، امیرحسین خورشیدفر، نشر مرکز عسكر گریز، محمدآصف سلطانزاده، نشر آگه جایزهی ادبی روزیروزگاری - رمان برنده: خط تیره آیلین، ماهمنیر کهباسی، نشر ققنوس نامزدها: عقرب روی پلههای راهآهن اندیمشک، حسین مرتضائیان آبکنار، نشر نی سرخی تو از من، سپیده شاملو، نشر مرکز حلقهی کنفی، وحید پاکطینت،نشر چشمه خاطرات سرد، شیوا کریمی، نشر ققنوس دیلماج، حمیدرضا شهابادی، نشر افق - مجموعهداستان برنده: شبهای چهارشنبه، آذردخت بهرامی، نشر چشمه زندگی مطابق خواستهی تو پیش میرود، امیرحسین خورشیدفر، نشر مرکز نامزدها: زنی با چکمهی ساق بلند سبز، مرتضی کربلاییلو، نشر ققنوس چوب خط، محسن فرجی، نشر قطره رد پای حلزون، مهکامه رحیمزاده، نشر چشمه من عاشق آدمهای پولدارم، سیامک گلشیری، مرواريد نقل از: كلوپ مشتريان نشر چشمه |
اکنون ساعت 09:30 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |