12-29-2009
|
 |
|
|
سپاسها: : 1,717
2,520 سپاس در 663 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
در دامه معرفی برخی از جهرههای مطرح لیست بالا را به قلم موزیسینهای مطرح دنیا (که اغلب خود در این لیست حضور دارند) میخوانیم:
آرتا فرانکلین_تولد: 1942
آهنگهای کلیدی: احترام، من هرگر مردی را دوست نداشته ام (این گونه که تو را دوست دارم)، فکر کن، زنجیره احمقها ...
* منبع الهام هنرمندانی چون: ویتنی هیوستن، آلیشیا کیز، اینی لینکس
نمیدانم به خدا و بهشت اعتقاد دارید یا نه. اما آرتا هدیه ایست از سوی خداوند. وقتی او کلمات را بیان میکند میبینید که هیچ کس نمیتوانسته بهتر از این آنها را ادا کند. او دلیل علاقه زنها به آواز خواندن است! صدای او همه چیز را با هم دارد: تکنیک، قدرت، حس و ... او هر چه میخواند را از ته دل میخواند و به آن اعتقاد دارد. از آن گذشته نوسان زیادی هم در کارش مشاهده نمیشود. چرا که خواندن برای او بازی نیست.
وقتی کودک بودم عادت داشتم به صدای آرتا گوش کنم. چون مادرم هر روز بلااستثنا "هیچ وقت راهی نیست" و " کار درست را انجام بده، زن" را در خانه پخش میکرد. میدیدم که مادرم وقت گوش کردن به آنها گریه میکند، من هم گریه میکردم. کم کم با گوش دادن آهنگهای دیگرش فهمیدم چرا مادرم گریه میکرد و موقع شنیدن آنها چه احساسی داشت.
وقتی از نزدیک با آرتا کار کنی، تازه متوجه میشوی که چرا او آرتا فرانکلین شده. وقتی برای آهنگ "وقتت را تلف نکن" از آلبوم "مری" من با هم کار کردیم، او آمد در استودیو و مثل آب خوردن قطعه را خواند. خیلی بهتر از آنچه که تصور میکردیم.
|
|