نمایش پست تنها
قدیمی 01-11-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

استقلال اهواز صفر- پاس 1؛فرار پاس از انتهاي جدول

اهوازي‌ها آمده بودند تا پس از هفته‌ها شاهد پيروزي تميشان باشند اما بازي ضعيف آبي‌پوشان آنها را ناراحت روانه منزل كرد.پاس با اين برد تا رده سيزدهم جدول بالا آمد

گل: منوچهري(35) براي پاس
داور:‌ محمدرضا اكبريان، ورزشگاه: تختي اهواز، تماشاگر: 2هزارنفر
اخطار: ارگينوف، ابوالحسني، ساشا، خورج، كردجهان(پاس)، ماكسيمو و صادقي، ميداودي(استقلال)
اخراج: ساشا(پاس)(66)

استقلال اهواز: نادر غبيشاوي(46 فريد حلافي)، اميرشرفي، محسن ارزاني، ديه گو ماكسيمو، حسين ماهيني، فرانك آتسو، رضا معقولي، جاسم صادقي(57 محمد فعال)، هادي خنيفر، اسماعيل شريفات(65 مهدي دغاغله)، ميلاد ميداوودي
سرمربي: مجيد باقري‌نيا

پاس: سوشا مكاني، وريا غفوري، مجيد غلام‌نژاد، آرتور ياديگاريان، پويا سيف‌پناهي، روزبه شاه علي دوست، اويس كرد جهان(85 همت عابدي‌نژاد)، اميد خورج، ساشا كولونيجا، اميد ابوالحسني(67 يدالله اكبري)، شهباز ارگينوف(77 مقداد قباخلو)
سرمربي: اصغر مديرروستا

شرح گل :
1ـ0(پاس): در دقيقه 35 شوت راه دور شاه علي دوست روي اشتباه فاحش غبيشاوي از زير دستان وي وارد دروازه شد.

اتفاق ويژه: چهارمين باخت استقلال اهواز در پنج هفته اخير كاسه صبر هواداران اين تيم را لبريز كرد. تا جايي كه آنها بعد از پايان مسابقه به شدت عليه مجيد باقري‌نيا سرمربي اين تيم شعار دادند.

بازيكن برتر:‌ روزبه شاه علي دوست هافبك دفاعي پاس همدان ضمن به ثمر رساندن يك گل سه امتيازي در كار دفاعي نيز موفق عمل كرد.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید