نمایش پست تنها
قدیمی 01-28-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

ذوب آهن0 ـ پاس 1؛برد مدیرمقابل تیم شلخته

ذوب آهن امروز مي‌توانست فاصله خود را با رقيبش سپاهان كم كند. ولي شاگردان اصغر مديرروستا چنين اجازه‌اي به سبزپوشان اصفهاني ندادند. تيم ذوب آهن آنقدري بد بود و تيم پاس به اندازه‌اي خوب بود كه نتيجه ديدار اصفهان به كام اصفهاني‌ها نباشد.

گل: يدالله اكبري(41)
ورزشگاه فولادشهر
تماشاگر 4 هزارنفر
داور: محمود رفيعي
اخطار: احمدي، اشجاري، خلعتبري(ذوب آهن)، اكبري، ابوالحسني(پاس)
اخراجي: احمدي،‌ خلعتبري(ذوب آهن)

ذوب آهن: شهاب كردان، سيدمحمد حسيني،‌ حسن اشجاري، محمد صلصالي، فرشيد طالبي، علي احمدي،‌ اسماعيل فرهادي،‌ محمد قاضي(70 محسن مسلمان)،‌ محمدرضا خلعتبري، محمد منصوري،‌ قاسم حدادي‌فر(70 پيام صادقيان)
سرمربي: منصور ابراهيم‌زاده

پاس همدان: سوشا مكاني،‌ همت عابدي‌نژاد،‌ مجيد حيدري(83 اميد ابوالحسني)،‌ ساشا كلونجا، پويا صيف‌جمالي، روزبه شاه‌علي دوست، يدالله اكبري، آرتور يادگاريان(پوريا فيدر)،‌ هادي بلوري، هادي اصغري، شهباز آرگينوف
سرمربي: اصغر مديرروستا

شرح گل :
1ـ0 پاس :خطاي صلصالي بر روي شهباز آرگينوف به پنالتي تبديل شد كه با ضربه يدالله اكبري در خلاف جهت كردان به گل برتري پاس تبديل شد.

اتفاق ويژه:‌ قضاوت اين ديدار بر عهده محمود رفيعي بود. وي در اين ديدار در دقيقه 84 محمدعلي احمدي از ذوب‌آهن را با كارت زرد دوم از زمين بازي اخراج كرد. همچنين محمدرضا خلعتبري از ذوب‌آهن در دقيقه 90 با كارت زرد دوم داور روبرو و از زمين بازي اخراج شد.اخراج دو بازيكن ذوب آهن و عصبي بودن شاگردان ابراهيم‌زاده از ابتداي بازي نشان از اين دارد كه جو تيم منصور همچنان متشنج است و گويا اتفاقات حاشيه‌اي قرار نيست دست از سر تيم ذوب آهن بردارد.

بهترين بازيكن:‌ يدالله اكبري.ابن هافبک باتجربه بازهم عالی کارکرد
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید