نمایش پست تنها
قدیمی 01-28-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

راه آهن3 ـ مس 2 ؛ اشك و اعتراض در اكباتان

اين فينال ته جدولي در شرايطي به سود راه آهن به پايان رسيد كه بازيكنان اين تيم به شدت به قضاوت داور اعتراض داشتند. شايد به همين دليل بود كه بغض بعضي از آنها در پايان بازي تركيد. راه آهن با اين پيروزي 26 امتيازي شد و مس كرمان هم 27 امتيازي باقي ماند.

گل‌ها: حيدري(4)، زنيدپور(49)، عابدي(90)راه آهن، ميرابي(گل به خودي)(52)، عزيزاده(80) مس كرمان
ورزشگاه اكباتان، تماشاچي 2هزارنفر
داور: حسین اسدی
اخطار: زنيدپور(راه آهن)

راه آهن: مسعود همامي، رضا نورمحمدي، محسن ميرابي، حسين پاشايي، ايسا ترائوره، ابوذر رحيمي، حسين كوشكي، مجيد باجلان، ميلاد زنيدپور(48 مومن‌زاده،86 فريد عابدي)، ايمان حيدري(48حميد حلافي)،كمال كاميابي
سرمربي: مهدي تارتار

مس كرمان: عباس محمدي، پيروز قرباني،‌ حميد عزيززاده، اميرحسين يوسفي(63 ميثم منيعي)، فرزاد حسين‌خاني، فرزاد آشوبي، قاسم دهنوي، ميلاد فخرديني(46 علي سامره)، حميد غني‌زاده(75 فراز فاطمي)، مهدي رجب‌زاده، پائو زالدرون
سرمربي: لوكا بوناچيچ

شرح گل:
1ـ 0 راه‌ آهن: ايمان حيدري روي پاس عمقي باجلان در دقيقه 4 گل اول بازي را به ثمر رساند.
2ـ0 راه آهن: يكبار ديگر پاس عمق باجلان به ايمان حيدري رسيد و شوت او در بازگشت نصيب زنيدپور شد تا او گل دوم تيمش را به ثمر برساند.
2ـ1 مس: ميرابي روي سانتر رجب‌زاده به اشتباه دروازه خودي را باز كرد.
2ـ2 مس: حميد عزيززاده سانتر دهنوي را با ضربه سر وارد دروازه حريف كرد. اين گل در دقيقه 80 رقم خورد.
3ـ2 راه آهن: ضربه سر فريد عابدي روي يك سانتر از كنار،‌ پايان اين جشنواره گل و اعتراض به داوري بود.

اتفاق ويژه: گريه شديد حسين پاشايي و فريد عابدي در پايان بازي حكايت از فشار شديدي دارد كه روي دوش بازيكنان راه آهن است. آنها كه به شدت به داوري اعتراض داشتند در نهايت با جنگندگي حق خود را گرفتند.

بهترين بازيكن: ايمان حيدري با زدن يك گل پايه‌گذار گل ديگري هم شد و بهترين بازيكن زمين بود.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید