نمایش پست تنها
قدیمی 01-28-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض حادثه پس از قضاوت پر حرف و حديث

محسن قهرماني جان سالم بدر برد ؛حادثه پس از قضاوت پر حرف و حديث

محسن قهرماني پس از قضاوت پرحرف و حديثش در بازي صباي قم و سپاهان از يك حادثه رانندگي جان سالم بدر برد تا براي يكهفته پرفشار زنده بماند.

سایت گل- اتومبيل حامل داور بازي قم در راه بازگشت به اتوبان قم –تهران دچار سانحه شد اما كسي در اين حادثه جدي آسيب نديد. البته يكي از مسئولان صبا به سايت گل گفت كه پاي قهرماني در اين حادثه شكسته است و او در حال حاضر در بيمارستان به سر مي‌برد. این احتمال وجود داشت که بازي بحث برانگيز قم با يك خاطره ناخوشايند به پايان برسد اما به لطف خدا اينگونه نشد. محسن قهرماني داور ديدار صباي قم و سپاهان اصفهان پس از قضاوت پر حرف و حديثش از يك حادثه رانندگي جان سالم بدر برد تا يك هفته سخت و مصيبت بار را در برابر رسانه ها و تيمهاي ليگ برتري در انتظار داشته باشد. قهرماني پس از قضاوت اين بازي با اتومبيل در مسير اتوبان بازگشت به تهران بود كه اتومبيل حامل وي دچار سانحه مي شود. البته قهرماني از اين حادثه جان سالم بدر مي برد تا همانطور كه گفته شد حداقل يكهفته پرفشار را پيش رو داشته باشد. با اينحال مي توان انتظار داشت پس لرزه هاي قضاوت قهرماني در بازي سپاهان و صبا و چند سوت مشكوك او به نفع طلايي پوشان اصفهاني ،آنقدر شديد باشد كه حتي اين داور پرحاشيه آرزو كند كه ايكاش اتفاق ديگري افتاده بود! قمي‌ها روي اين حادثه نظر خاصي دارند. چيزهايي كه خبرنگاران و بازيكنان مي‌گفتند به ترجيع‌بند چوب خدا ختم مي‌شد. البته قضاوت در اين باره بعد از بازبيني فيلم مسابقه امكان‌پذير است.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید