02-03-2010
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 14
95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
صبا 1- ذوب آهن 1؛کمک کربکندی به سپاهان
طلسم صبایی ها در پیروزی مقابل تیم های اصفهانی به قوت خود باقی ماند و این تیم بازهم نتوانست مقابل تیمی از اصفهان به پیروزی برسد. ذوبی ها هم با توقف مقابل تیم سرمربی سابق خود حسابی از تیم همشهری عقب افتادند و با شش امتیاز اختلاف در رده دوم باقی ماندند
گل ها: بیاتی نیا (40 ) برای صبا و صادقیان (50) برای ذوب آهن
داور: خداداد افشاریان
اخطارها: کیوان امرایی ، قاسم حدادی فر، حسن اشجاری( ذوب آهن) علیرضا لطیفی ( صبا)
تعداد تماشاگران: حدود 5 هزار نفر
ذوب آهن: شهاب گردان، سیدمحمدحسینی، سیناعشوری، فرشید طالبی، حسن اشجاری، محمد منصوری، قاسم حدادی فر(82- محسن مسلمان)، محمد قاضی، مصطفی صالحی نژاد، اسماعیل فرهادی (59- جلال امیدیان) و کیوان امرایی(46- پیام صادقیان) سرمربی: منصور ابراهیم زاده
صبا: ارشاد یوسفی، ابوالفضل حاجی زاده، مرتضی اسدی، سهراب بختیاری زاده، مرتضی کاشی، حمیدرضا فرزانه 76- عباس محمدرضایی)، محمد نوری، امیرحسین فشنگچی (83- محسن بیات)، علیرضا لطیفی، جابرانصاری و محسن بیاتی نیا(80- رامین رضاییان)
سرمربی: رسول کربکندی
شرح گل ها: یک- صفر(صبا) سانتر فشنگچی از جناح چپ با ضربه سر جابرانصاری به بیاتی نیا رسید که او با یک شوت زیبا گل اول بازی را به ثمر رساند.( دقیقه 40)
یک- یک: سانتر محمدمنصوری از جناح راست با ضربه سر پیام صادقیان به گل تساوی ذوب آهن تبدیل شد. ( دقیقه 50)
بهترین بازیکن : محسن بیاتی نیا. او مثل همیشه بعد از آمدن رسول کربکندی از بهترین های تیمش بود و در این بازی با دوندگی زیاد و تک گلی که به ثمر رساند بهترین بازیکن زمین بود.
اتفاق ویژه: هواداران قمی تیم ذوب آهن را به خاطر بیانیه ای که این باشگاه در حمایت از کربکندی صادر کرده بود مورد تشویق قرار دادند
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...
======================================
مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|