02-03-2010
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 14
95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
تراكتور سازي 2- ملوان 1؛پيشروي گرگها ادامه دارد
اولين گل مهرداد اولادي ستاره ملوان را، مهرداد پولادي ستاره تراكتور پاسخ داد تا نبرد اين دو تيم كه براي حضور در جمع بزرگان جدال سختي با هم دارند، به نفع تراكتور تمام بشود. تراكتور حالا در يك قدمي استيل آذين است و شرايط خوبي در جدول دارد.
گل ها: ابراهیمی (19) و پولادی (32) برای تراکتورسازی مهرداد اولادی (21) برای ملوان
داور: نوید مظفری تعداد تماشاگران: حدود 40 هزار نفر
اخطارها: هادی تامینی و سید جلال رافخایی ( ملوان)
تراکتورسازی: مهدی ثابتی، آلو ترائوره، علیرضا میرشفیعیان، مصطفی اکرامی، مجتبی ترشیز، علیرضا جلیلی(4محمدباقر زعفرانی)، مهرداد پولادی، جاسم کرار (62- امیرمحبی)، فرهاد خیرخواه، محمد ابراهیمی
سرمربی: فراز کمالوند
ملوان انزلی: مهدی رحیم زاده، بابک پورغلامی ( علیرضا رمضانی)، هادی تامینی، مهرداد اولادی، پژمان نوری، سید جلال رافخایی، محمدحیدری (57- محمد نزهتی)، آلن باسیچ، سعیدسالارزاده، مهران جعفری (75- محمد رستمی)، فیلیپ آلوز دسوزا
سرمربی: فرهاد پورغلامی
شرح گل ها:
یک – صفر (تراکتورسازی): سانتر پولادی به محمدابراهیمی رسید و او با یک ضربه اولین گل را به ثمر تراکتورسازی ها ثبت کرد.. ( دقیقه19)
یک- یک: کرنر ارسالی پژمان نوری را مهرداد اولادی با یک ضربه سر تبدیل به گل کرد. ( دقیقه 21)
2- یک(تراکتورسازی): حرکات تکنیکی جاسم کرار در محوطه جریمه نظم خط دفاع ملوان را به هم زد و پولادی از این شلوغی استفاده کرد و گل برتری را به ثمر رساند. ( دقیقه 32)
بهترین بازیکن: مهرداد پولادی بعد از مدتها بازی بسیار خوبی انجام داد و با یک گل و یک پاس گل زمینه ساز برد خانگی تیمش شد.
اتفاق ویژه: جاسم کرار بعد از ماهها در ترکیب اصلی قرار گرفت و بازی بسیار خوبی هم انجام داد. همچنین حضور پرتعداد هواداران ملوان هم در ورزشگاه تختی تبریز جالب توجه بود.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...
======================================
مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|