نمایش پست تنها
قدیمی 02-03-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

ابومسلم 3ـ مقاومت 0؛ روز خوب ناصحي

برخلاف دوران شاغلام كه مقاومت بازي‌ها را ضعيف آغاز مي‌كرد و با قدرت به پايان مي‌‌برد، شاگردان مهابادي در سراشيبي قرار گرفته‌اند. شكست 3 گله آنها در مشهد اين تيم را در حوالي منطقه خطر نگه داشته است. گفته مي‌شود مهابادي براي ادامه كار با مشكلاتي مواجه خواهد بود.

گلها: داوود سيدعباسي(12)، رضا ناصحي(20)، جرالد جوينور(42)
ورزشگاه ثامن‌الائمه مشهد تماشاچي 2 هزارنفر
داور: ايرج ساعدي
اخطار: ناصحي(ابومسلم)، سنگ‌چولي(مقاومت)
اخراج: افشه(مقاومت)

ابومسلم: مجيد غلامي، داوود سيدعباسي، وحيد عسگري، ميثم حاجيان، ابراهيم لوينيان، امجد شكوه‌مقام(77 عليرضا خرسندنيا)، فرشاد بهادراني، رضا ناصحي، محمدحسن رجب‌زاده، جرالدو جونيور(69يونس شاكري)، داود دانش‌دوست(83 جواد ضيغمي)
سرمربي: پرويز مظلومي

مقاومت سپاسي: سيروس سنگ‌چولي، ميرهاني هاشمي، مصطفي صبري، علي‌محمد دهقان، سعيد چاه‌جويي(40محمد ايران‌پوريان)، صادق كرمي، مهدي كريميان، بهنام افشه، شهرام گودرزي، امين متوسل‌زاده(65 مهدي نظري)، رضا حقيقي(42 علي ممبيني)
سرمربي: داود مهابادي

شرح بازي:
ابومسلمي‌ها بسيار طوفاني شروع كردند و همان نيمه اول توانستند تير خلاص را شليك كنند و سه بر صفر به رختكن بروند در نيمه دوم مقاومتي‌ها سعي در جبران نتيجه داشتند كه اخراج بهنام افشه و ده نفره شدن اين تيم باعث شد كه ابومسلمي‌ها همانند نيمه اول بازي را در دست بگيرند و با حفظ نتيجه بازي را با همان نتيجه سه بر صفر به پايان ببرند.

شرح گل:
1ـ0(ابومسلم): يك ضربه ايستادگي را داود سيدعباسي از فاصله 30 متري با يك شوت سركش وارد دروازه مقاومت كرد.
2ـ0(ابومسلم): ناصحي با شوتي از پشت 18 قدم از فاصله 30 متري توپ را وارد دروازه حريف كرد.
3ـ0 (ابومسلم): ناصحي در دقيقه 42 نفوذ كرد كه سانتر ناصحي را جونيور تبديل گل كرد.

بهترين بازيكن: ناصحي نيمه اول كه دو موقعيت خوب به وجود آورد و يك پاس گل داده و به عنوان كاپيتان به خصوص در نيمه دوم تيمش را به خوبي رهبري كند

اتفاق ويژه:برد 3 گله ابومسلم در خانه مقابل تيمي كه در روند رو به نزول قرار دارد، روحيه شاگردان مظلومي را بالا برد. اين پيروزي پرگل باعث خواهد شد كه ابومسلم با انگيزه بيشتري ليگ را دنبال كند گرچه همچنان تيم آخر جدول است.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید