نمایش پست تنها
قدیمی 02-05-2010
دانه کولانه آواتار ها
دانه کولانه دانه کولانه آنلاین نیست.
    مدیر کل سایت

کوروش نعلینی

سپاسها: : 1,382

7,486 سپاس در 1,899 نوشته ایشان در یکماه اخیر
دانه کولانه به Yahoo ارسال پیام

خب بچه ها فکر کنم نیاز هست منم هم نظر خودمو اعلام کنم و هم خط مشی این تاپیک خوب با این همه بچه ی خوب و عزیز و دوست داشتنی که شاید نیاز به یه خط دهی کوچولو از یه دوست کوچولوی خودشون داشته باشه تعیین کنم....

همه تون میدونین که حتی هنوز 1 ساعت هم از ورود هر کدومتون به سایت نگذشته چقدر برای من عزیز و محترم و رفیق شدین
هنوزم همینطوره
من خیلی راحت با یه نگاه با یه حرف با یه نوشته میتونم بفهمم کی چیکاره س و سریع باهاش رفیق میشم همشهریام که احساس قرابت خاصی باهاشون میکنم

صبحتهای این پستم ابدا به معنای کوبیدن کسی گروهی ززیانی فرهنگی چیزی نیست ...

-------------------------------------------------------------------

من با حرفهای سر به هوا موافقم
همیشه هم گفته بودم و خواسته بودم که حرفهای اساسی بزنیم
مشکل زیاد داریم توی شهرمون قشنگی هم زیاد داریم
یه روز انتقاد کنیم از وضع ترافیک شهر یه روز رحمت درختگه ی طاقوسان حرف بزنیم
ببینین درسته خیلی رفیقیم واگه میگیم سلام همشهری واقعا از سر دلتنگی و دوستیه و واقعا حس قشنگ و بزرگی پشتشه
اما همه مون نسبت به این سایت و مخصوصا این تاپیک بیایم احساس مسولیت بیشتری بکنیم
اینجا مثل سایتهای دیگه نیست سایت مال مثلا کوروش نعلینی نیست واقعا منم مثل شما اینجا یه نفرم اینجا مال همه مونه باکیفیت بودش غنی بودنش به حساب من تنها نیست نشان از شخصت و شعور بالای همه ی بچه ها خواهد بود اگر اینجا و کل سایت قوی باشه
اینها حرفهای شیادانه ای نیست که بخوام بزنم تا شما رو به کار حرفه ای دعوت کنم برای سایت خودم
سایت مال همه تونه شخصیتش از جمع شخصیت تک تکتونه
طوری توش بنویسیم طور کرماشانه توی ای تاپیک بحث کنیم که فردا با استاد دانشگاهت که حرف میزنی راحت روت بشه بهش ادرس اینجایه بدی و بگی بیا ببین همشهریات چه ادمای فرهیخته این طوری باشه که در هر لحظه از زمان مطمئن باشی اگه این صفحه رو جلوی 4 تا ادیب جلوی 4 تا شاعر کرماشانی باز میکنی 4 تا حرف حساب توشه
مطمئن باشی صفحه اخر رو که نگاه میکنی فقط سلام حالت چطوره نباشه
راستش چندی پیش این صفحه رو نشون خانم جبری مدیر گروه ادبیات دانشگاه رازی میدادم
خوب بود ولی با این همه پتانسیل و این همه بچه ی خوب و فرهیخته میتونست خیلی بهتر از اینها باشه ...
بچه ها کرمانشاه همچین پاتوق انلاینی کم داره بیاین اگه دلمان برای دفاع از هویتمان میسوزه اینجایه خوب نگه داریم اینجا نشان قدرت و شخصیت و سواد ماست
اگر من مدیر ضعیف عمل کردم به پای من فقط نباید نوشته بشه اینجا همه مونیم..
باید هر کدوم خودمونو مدیر و مسئول بدونیم هر عضو جدیدی که میاد به این پاتوق بقیه اموزشش بدن و مثل یه دوست خوب دستش رو بگیرن...
هر کسی در عرصه ای مبارز و سرباز و جنگجوه بچه ها شاید من و تو نتونیم بریم جلوی مرزها از ورود مواد مخدر به شهر و کشورمون ممانعت کنیم چیزی که واقعا همه رو ازرده و دلخون کرده
لااقل اینجا که میدان مبارزه ماهاست اینجا رو سفت نگه داریم
هر کسی سنگر خودشو سفت نگه داره اوضاع همه چی درست میشه
من امروز اینجا اون اقا فردا اداره ش اونیکی توی تاکسیش و اونیکی توی اتاق عمل ...
من واقعا به این اعتقاد دارم اما بعضی وقتا به خودم میگم تو وظیفه ت الان درس خواندنه چرا میای توی سایت چرا میای اینترنت ؟ ولی لااقل عذاب وجدان دارم لااقل میفهمم که فقط شعار نمیدم و لالایی برای بقیه نمیخوانم
اگر هر کسی سنگر خودشو سفت نگه داره همه ی مشکلات حل میشه ...
این در مورد سیاست کلی این جا و سایتمون و فعالیتمون و کلا شهر و رفتارمون
من ابدا در جایگاهی نیستم که بیانیه صادر کنم
ولی حق داشتم نظر خودمو بگم....
---------------------------------------------------------------------
در مورد این بحث کورد و فارس و...
خب این بحث بزرگیه یه بحث همیشگیه
یه بحث دامنه دار و حاشیه داره یه بحثیه که افراط زیاد توشه یه بحثیه که میتونه خطرر ناک باشه
یه بحثیه که اگر با مدیریت و با کنترل روش مانور ندی تنها انرژی بیهوده ای آزاد میشه میدونین وقتی انرژی زیادی در محیطی پس داده بشه باعث تخریب فراوان میشه اساس کار بمب همینه دیگه
مضاف بر اینکه لیبل های جورواجور روی ادمها زده میشه و اینکه دل همدیگه و ازرده میکنه حرفهامون...
اینه که باید روی انچه که همگان قبولش دارند و روش توافق هست بحث بشه نه از ابتدا روی انچه که شاید خودمونم واقعا به اون صورت بهش اعتقاد نداریم
و بعضی جا ها هم باید یادبگیریم لزوما اگر چیزی رو قبول نداریم نباید با اعلامش باعث رنجش و کدورت بشیم
اما چیزی که واضحه از اول تا اخرش رعایت شرط ادب و احترام متقابل باید به جا آورده بشه
ما فقط برای همگرایی و همفکری اومدیم
واگرا شدنمون هیچ فایده ای نداره
اصولا رادیکال ها هیچوقت نمیتونن خوب مناظره کنن
توی دادگاه توی محاکمه یکی از نشانه های اولیه ای که نشون میده یه نفر محکوم شدنش رو پذیرفته اینه که شروع میکنه به پرخاش و داد و بیداد و ...
اهمیتی نداره توی یه وبلاگ دیگه کسی به فرهنگ کردی و مردمش با بی ادبی توهینی کرده باشه همونطور که هیچ اهمینی نداره اگر کسی به فرهنگ غنی فارسی توهینی کرده باشه
من اونجا رو خوندم اساسا لینک دادن به اونجا کار غلطی بود
بیشتر نوشته ها ساختگی و بودار به نظر میرسید اما مهمتر از همه اینکه ما همگی باید در جمعی حرف بزنیم که اون جمع رو شایسته سطح و حد خودمون بدونیم
اهمیتی نداره الان توی اونجور جایی چه حرفهایی زده میشه ادم باید حرفهای مجامعی که هم سطح خودش هستند رو به نقد ناراحت بشه یا خوشحال بشه کما اینکه اگر اونجا جز کف و سوت برای کرد یا فارس اگر نداشت هم باز از نظر من بی ارزش بود
تمام حساسیت ها و نگرانی هایی که زاگرس جان داشتند و گفتند قابل قبوله و همه ی ما هم اونها رو داریم اما اون جمله ای که روناک خانم هم گفتند ارزش علمی تمام حرفهای پیشین زاگرس جان رو تحت تاثیر قرار میده
فارسها هم ادم شدند اصلا در حد شخصیت فرهیخته ای مثل تو زاگررس جان نیست
من میدونم نیت قبلی تو از حرفها و صحبت ها چی بود و از سر دلسوزی و دغدعه-ت هست که همه مون داریم اما اون جمله اساسا اینطور هست که اگر من در یه جمعی ببینم نوشته شده کلا اونجا رو ترک میکنم میگم اینجا اونجایی نیست که عقلانیت موج بزنه من میدونم دلیل نوشته ها دلسوزی و دغدغه ی بجاست اما اگر کسی بخونه حق داره هر چی بگه
جز ادمهایی که در اون وبلاگ کامنت گذاشته اند من نمیشناسم و ندیدم کردی رو که فرهنگ غنی فارسی و فارسهای بزرگ و عزیز رو از خودش ندونه خودش و فارس رو از ایران ندونه
و کل فرهنگ بزرگ ایرانی رو مدیون خودش و سایر اقوام ندونه
اصلا اکر شما کسی رو دیدین که سر سوزنی عظمت و بزرگی شعر فارسی بزرگان ادبیات وفرهنگ و تاریخ فارسی رو انگار کردند یا برعکس عظمت و غنای شعر و موسیقی کردی فرهنگ کردی و تاریخ و بزرگان کرد رو انکار کرد ابدا باهاش بحث نکنین
در مورد قاقا لیلی صحبت کردن بسیار پرسودتر خواهد بود باهاش
مگر میشه شعر سعدی رو خوند و لذت نبرد
مگر میشه نبرد ایران و توران رو خوند و به روح فردوسی درود نفرستاد ؟
مگه میشه موسیقی و شعر کردی رو با گوش جان تغذیه کنی اما به وجد نیای ؟
چه ارزشی داره با ادم نابینایی که این بزرگی ها رو نمیبینه بحث کنی ؟
کسی که معیارش میزان گشادی درپای شلوار کردی باشه چه ارزشی داره در مورد فرهنگ کرد یا فارس چه نظری بده ؟
نمیخوام برای خودم چهره مقدسی بتراشم
من خودمم هنوز با قضیه ایرانی و عرب مشکل دارم و نتونستم بدون تعصب و با منطق برای خودم حلش کنم و خودمون رو از لحاظ فرهنگی برتر از اونها میبینم اما میدونم ابدا مطالعه ای نکردم در این مورد سواد کافی ندارم و صرفا تشخیصم بر اساس تنها یه سری از فاکتورهاست
اما لااقل بین کرد و فارس ابدا از این حرفها نیست
کردی که برای ایران برای فارسها برای فرهنگ غنی هزاران ساله ی ایران که قسمت زیادیش به فارسی برمیگرده جون نده دست ازش بشوی
و فارسی هم که اینطور نباشه به همین ترتیب
همه ی ما بی هم هیچیم و بی هویت میشیم
هر نفر ایرانی از هزاران سال پیش تا الان جزئی از تاریخ و فرهنگ خوب یا بد ما بوده
فقط به کرد یا فارس بر نمیگرده
و باز این فقط به کرد و فارس بر نمیگرده
به اون کرد کرمانشاهی به اون کرد هورامانی هم هست
فرهنگی که کردی نامیده میشه بی تنبور نوازی اهل حق ها چه ارزشی داره دیگه ؟
فرهنگی که کردی نامیده میشه بی سیاچمانه هورامانی ها دیگه چه ارزشی داره ؟
مگر میشه نام ماملی و حسن زیرک رو از موسیقی کردی حذف کرد ؟
مگه میشه نام شهرام ناظری و عزیز شاهرخ رو از موسیقی کردی حذف کرد و باقی مانده رو باز موسیقی کردی بنامیم ؟
کسی که سورانی و اورامی و کلهری میکنه داره یه سری نقاط قوت فرهنگشو از خودش میرانه
ولی من حق میدم به اون تهرانی عزیزی که بگه کردها یا کرمانشاهی ها همه معتادن
کفر که نگفته اقا ادم مگه تعهدی داده هیچ اشتباهی نکنه ؟
تقصیر اون چیه وقتی توی تلویزیون هر چی معتاده کرماشانیه یا هر پدری که نمیذاره دخترش درس بخوانه کرماشانیه ؟
چه انتظاری از ان بیننده داری ؟
چرا باید برآشفته بشیم و کل فرهنگی زیبای فارسی رو انکار کنیم
کفر نگفته حق داره شاید به من و شمام اگر فقط همونا رو نشون میدادند بدتر میگفتیم
من و تو فقط این سایت رو داریم ولی اگر فردا تهران دانشجو میشی میتونی اینقدر خوب باشی اینقدر بافرهنک باشی اینقدر باسواد باشی تا نشون بدی نه ادمی
نه مثل یکی از دوستای من که اصفهان دانشجوه کارم میکنه هر وقت پولشو نمیدن به طرف میگه یا پولو میدی یا من کرمانشاهیم یه فیکه میکشم یه اتوبوس اینجا ادم خالی میشه
تازه چه به خدا چه ادم محترم و باشخصیت و باسوادیه اصالا هل این حرفا نیست
اما به خاطر یه رفتار اشتباهش خدا میدونه چند نفر به اشتباه بیفتند در مورد کرمانشاهی ها ..

نمیدونم
زیاد حرف نزنم
....

جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید